Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    15. Ožujak 2021. 10:18

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina pa jelda? Pihhhh. Znam ja to jos pd prošlog ciklusa🤣🤣🤣💜💜💜
    Loza ma možeeee samo ti reci, jedino cu tebi onda povjerovati hahhahahhaha…. Daa kad ppvećas sliku vidi se i snješko kako kopa po testu trazeci tu faking sjenu🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sandričak
    15. Ožujak 2021. 10:20

Dobro jutroo☕☕❤
    Marty heheh bas sam se slatko nasmejala na ovo rebarce 😆💋❤
    Bella kako si tii ? 🤗❤ sad vidim da si pisala,navijam za kineza ujutru. 🤞🤗❤
    RioMare bas smo uzorne,umesto da hopsamo mi spavam spavamo i jedemo. 🤪😆❤
    Bubamaro zao mi je zbog veštice . Grlim jako 🤗🤗 Meni se jednom desilo na 6dpo,mislila sam da je implantacija, ali nije bila, a doktor mi nije nista konkretno rekao zasto se to dogodilo . ❤
    Bambina drzim fige da ulovis. A za dragog ne znam sta bih ti rekla.  I ja ne znam kako mog ponekad da držim na pravom putu. Ponekad mislim i da se ne trudimo dovoljno.  😐
    Belinda eto isti problem. Grlim jako 🤗❤
    Andela gde je testiic ? 🤞💋❤
    Wonderer 😂😂😂 za  širenje nogu.  😂😂 
    RioMare da ti ne dajem nadu ali i ja vidim mini drugu liniju. Daj slikaj iz nekog ugla jos 😂😂 ❤
    Svim devojkama zelim lep pocetak sedmicee. 🤗💋❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 10:27

Sandričak

Dobro jutroo☕☕❤Marty heheh bas sam se slatko nasmejala na ovo rebarce 😆💋❤
    Bella kako si tii ? 🤗❤ sad vidim da si pisala,navijam za kineza ujutru. 🤞🤗❤
    RioMare bas smo uzorne,umesto da hopsamo mi spavam spavamo i jedemo. 🤪😆❤
    Bubamaro zao mi je zbog veštice . Grlim jako 🤗🤗 Meni se jednom desilo na 6dpo,mislila sam da je implantacija, ali nije bila, a doktor mi nije nista konkretno rekao zasto se to dogodilo . ❤
    Bambina drzim fige da ulovis. A za dragog ne znam sta bih ti rekla. I ja ne znam kako mog ponekad da držim na pravom putu. Ponekad mislim i da se ne trudimo dovoljno. 😐
    Belinda eto isti problem. Grlim jako 🤗❤
    Andela gde je testiic ? 🤞💋❤
    Wonderer 😂😂😂 za širenje nogu. 😂😂
    RioMare da ti ne dajem nadu ali i ja vidim mini drugu liniju. Daj slikaj iz nekog ugla jos 😂😂 ❤
    Svim devojkama zelim lep pocetak sedmicee. 🤗💋❤

Eee dušo draga... Ma mene satralo, upalili film i ja gotova, silila se da otvorim kapke al jok... Jbga, i ja san se naširila nogu dosad pa neka malo pati🤣🤣🤣🤣
    Hm hm.. Nemojte vi meni sjenice..nacrtat cu je ako treba 🤣🤣🤣🤣. Eno sam ga zamotala tamo, možda do sutra pokaze hahaha
    Ma ponovit cu ja to, al s nekim boljim testom, ne sekiram se jer kao sto rekoh ja sam trudna💜💜💜🤣
    Kako ti? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    15. Ožujak 2021. 10:31

https://ibb.co/m9RxHgC vidi kako sam ti lepo obeležila. 😂 ubices mee. Ja se stvarno nadam da si trudna 🤞🤞❤💋
    Ja sam dobroo,malo manje me boli REBRO. 😂 željno iščekujem plodne danee,i muz me nervira jer moram i za njega da mislim,sam se ne seti da popije vitamine,i misli da ne mora da ide na kontrolu ponovo. 🙄🤔 eeh ti muškarci,. 🙄

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lori🍀
    15. Ožujak 2021. 10:32

RioMare žao mi je za snješka ali imaš ti još fore, tek za 4 dana treba ne doći M 
    Sjetit ću te se oko 12, uzela si za posao tunu rio mare, sad se ubijam u tuni kad više nisam trudna . Sad ću počet suhomesnato tamanit ovaj tjedan, malo sam pretjerala s tunom. A tjedan iza će biti vinski tjedan. Pa mlijeko iz mljekomata tjedan. I tako.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 10:37

Sandričak

https://ibb.co/m9RxHgC vidi kako sam ti lepo obeležila. 😂 ubices mee. Ja se stvarno nadam da si trudna 🤞🤞❤💋
    Ja sam dobroo,malo manje me boli REBRO. 😂 željno iščekujem plodne danee,i muz me nervira jer moram i za njega da mislim,sam se ne seti da popije vitamine,i misli da ne mora da ide na kontrolu ponovo. 🙄🤔 eeh ti muškarci,. 🙄

🤣🤣 Kraljica si totalna... 🤞🤞 Ma vidila sam i ja to al nisam govorila, da vidim sta se tručni žiri reć... Neću se oslanjat na to sad😇😇(jok neću) 🤣🤣🤣
    E to ti je ta nemarnost njihova (čast iznimkama) sreća ima tebe ajd da se sjetiš..... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 10:38

Lori1988

RioMarežao mi je za snješka ali imaš ti još fore, tek za 4 dana treba ne doći M
    Sjetit ću te se oko 12, uzela si za posao tunu rio mare, sad se ubijam u tuni kad više nisam trudna. Sad ću počet suhomesnato tamanit ovaj tjedan, malo sam pretjerala s tunom. A tjedan iza će biti vinski tjedan. Pa mlijeko iz mljekomata tjedan. I tako.

Hahahha ma bite će za koji dan pluscina💜💜🤞🤞 hahaha druga si koja jede rio mareee!! 🤣🤣🤣 Aj makar da ogladnite uz mene ako ništa drugo... 🤞🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    15. Ožujak 2021. 10:43

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

🤣🤣 Kraljica si totalna… 🤞🤞 Ma vidila sam i ja to al nisam govorila, da vidim sta se tručni žiri reć… Neću se oslanjat na to sad😇😇(jok neću) 🤣🤣🤣
    E to ti je ta nemarnost njihova (čast iznimkama) sreća ima tebe ajd da se sjetiš…..

Imas jos 4 danaa ,tako da ima da bude to jedna debela crtica. 🤞🤞❤ Sta sreća ,jos se 'ljuti' kad ga opomenem dal je popio. Kaze radi pa nema vremena da traži ovde urologa. Neka, ja sam dokona sve cu sama zavrsiti. 😈🤦‍♀️😂

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Ginny
    15. Ožujak 2021. 10:48

Mareee bit ce to za dva dana prava crta 😎🤞
    Tloza ahahahha mrš 😘😘 zabusavam jbg, viruj mi da i doma zabusavam jer nisam nikad doma 🤣🤣🙈mala mi je krenila na jos jednu aktivnost pa se svi skupa pokusavamo uskladit s njihovim treninzima, poslom, skolom, vrticem, setanjem psa i mojim vjezbanjem 🤣🤣 da ne spominjem ostale svakodnevne poslove koje treba obavit. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 10:52

Sandričak, Ginny.. E pa hvala vam na pozitiviii🤞🤞💜💜
    Sandričak 🤣🤣🤣 ja moram šutit i pazit jer sam dokona totalno pa eto, a i vidi se jer stalno sam tu 🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.