Bambina pa jelda? Pihhhh. Znam ja to jos pd prošlog ciklusa🤣🤣🤣💜💜💜
Loza ma možeeee samo ti reci, jedino cu tebi onda povjerovati hahhahahhaha…. Daa kad ppvećas sliku vidi se i snješko kako kopa po testu trazeci tu faking sjenu🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutroo☕☕❤
Marty heheh bas sam se slatko nasmejala na ovo rebarce 😆💋❤
Bella kako si tii ? 🤗❤ sad vidim da si pisala,navijam za kineza ujutru. 🤞🤗❤
RioMare bas smo uzorne,umesto da hopsamo mi spavam spavamo i jedemo. 🤪😆❤
Bubamaro zao mi je zbog veštice . Grlim jako 🤗🤗 Meni se jednom desilo na 6dpo,mislila sam da je implantacija, ali nije bila, a doktor mi nije nista konkretno rekao zasto se to dogodilo . ❤
Bambina drzim fige da ulovis. A za dragog ne znam sta bih ti rekla. I ja ne znam kako mog ponekad da držim na pravom putu. Ponekad mislim i da se ne trudimo dovoljno. 😐
Belinda eto isti problem. Grlim jako 🤗❤
Andela gde je testiic ? 🤞💋❤
Wonderer 😂😂😂 za širenje nogu. 😂😂
RioMare da ti ne dajem nadu ali i ja vidim mini drugu liniju. Daj slikaj iz nekog ugla jos 😂😂 ❤
Svim devojkama zelim lep pocetak sedmicee. 🤗💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Dobro jutroo☕☕❤Marty heheh bas sam se slatko nasmejala na ovo rebarce 😆💋❤
Bella kako si tii ? 🤗❤ sad vidim da si pisala,navijam za kineza ujutru. 🤞🤗❤
RioMare bas smo uzorne,umesto da hopsamo mi spavam spavamo i jedemo. 🤪😆❤
Bubamaro zao mi je zbog veštice . Grlim jako 🤗🤗 Meni se jednom desilo na 6dpo,mislila sam da je implantacija, ali nije bila, a doktor mi nije nista konkretno rekao zasto se to dogodilo . ❤
Bambina drzim fige da ulovis. A za dragog ne znam sta bih ti rekla. I ja ne znam kako mog ponekad da držim na pravom putu. Ponekad mislim i da se ne trudimo dovoljno. 😐
Belinda eto isti problem. Grlim jako 🤗❤
Andela gde je testiic ? 🤞💋❤
Wonderer 😂😂😂 za širenje nogu. 😂😂
RioMare da ti ne dajem nadu ali i ja vidim mini drugu liniju. Daj slikaj iz nekog ugla jos 😂😂 ❤
Svim devojkama zelim lep pocetak sedmicee. 🤗💋❤
Eee dušo draga... Ma mene satralo, upalili film i ja gotova, silila se da otvorim kapke al jok... Jbga, i ja san se naširila nogu dosad pa neka malo pati🤣🤣🤣🤣
Hm hm.. Nemojte vi meni sjenice..nacrtat cu je ako treba 🤣🤣🤣🤣. Eno sam ga zamotala tamo, možda do sutra pokaze hahaha
Ma ponovit cu ja to, al s nekim boljim testom, ne sekiram se jer kao sto rekoh ja sam trudna💜💜💜🤣
Kako ti?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
https://ibb.co/m9RxHgC vidi kako sam ti lepo obeležila. 😂 ubices mee. Ja se stvarno nadam da si trudna 🤞🤞❤💋
Ja sam dobroo,malo manje me boli REBRO. 😂 željno iščekujem plodne danee,i muz me nervira jer moram i za njega da mislim,sam se ne seti da popije vitamine,i misli da ne mora da ide na kontrolu ponovo. 🙄🤔 eeh ti muškarci,. 🙄
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
RioMare žao mi je za snješka ali imaš ti još fore, tek za 4 dana treba ne doći M
Sjetit ću te se oko 12, uzela si za posao tunu rio mare, sad se ubijam u tuni kad više nisam trudna . Sad ću počet suhomesnato tamanit ovaj tjedan, malo sam pretjerala s tunom. A tjedan iza će biti vinski tjedan. Pa mlijeko iz mljekomata tjedan. I tako.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
https://ibb.co/m9RxHgC vidi kako sam ti lepo obeležila. 😂 ubices mee. Ja se stvarno nadam da si trudna 🤞🤞❤💋
Ja sam dobroo,malo manje me boli REBRO. 😂 željno iščekujem plodne danee,i muz me nervira jer moram i za njega da mislim,sam se ne seti da popije vitamine,i misli da ne mora da ide na kontrolu ponovo. 🙄🤔 eeh ti muškarci,. 🙄
🤣🤣 Kraljica si totalna... 🤞🤞 Ma vidila sam i ja to al nisam govorila, da vidim sta se tručni žiri reć... Neću se oslanjat na to sad😇😇(jok neću) 🤣🤣🤣
E to ti je ta nemarnost njihova (čast iznimkama) sreća ima tebe ajd da se sjetiš.....
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RioMarežao mi je za snješka ali imaš ti još fore, tek za 4 dana treba ne doći M
Sjetit ću te se oko 12, uzela si za posao tunu rio mare, sad se ubijam u tuni kad više nisam trudna. Sad ću počet suhomesnato tamanit ovaj tjedan, malo sam pretjerala s tunom. A tjedan iza će biti vinski tjedan. Pa mlijeko iz mljekomata tjedan. I tako.
Hahahha ma bite će za koji dan pluscina💜💜🤞🤞 hahaha druga si koja jede rio mareee!! 🤣🤣🤣 Aj makar da ogladnite uz mene ako ništa drugo... 🤞🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
🤣🤣 Kraljica si totalna… 🤞🤞 Ma vidila sam i ja to al nisam govorila, da vidim sta se tručni žiri reć… Neću se oslanjat na to sad😇😇(jok neću) 🤣🤣🤣
E to ti je ta nemarnost njihova (čast iznimkama) sreća ima tebe ajd da se sjetiš…..
Imas jos 4 danaa ,tako da ima da bude to jedna debela crtica. 🤞🤞❤ Sta sreća ,jos se 'ljuti' kad ga opomenem dal je popio. Kaze radi pa nema vremena da traži ovde urologa. Neka, ja sam dokona sve cu sama zavrsiti. 😈🤦♀️😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Mareee bit ce to za dva dana prava crta 😎🤞
Tloza ahahahha mrš 😘😘 zabusavam jbg, viruj mi da i doma zabusavam jer nisam nikad doma 🤣🤣🙈mala mi je krenila na jos jednu aktivnost pa se svi skupa pokusavamo uskladit s njihovim treninzima, poslom, skolom, vrticem, setanjem psa i mojim vjezbanjem 🤣🤣 da ne spominjem ostale svakodnevne poslove koje treba obavit.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sandričak, Ginny.. E pa hvala vam na pozitiviii🤞🤞💜💜
Sandričak 🤣🤣🤣 ja moram šutit i pazit jer sam dokona totalno pa eto, a i vidi se jer stalno sam tu 🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji