Gagi pa ako je sad beta u redu, ne vidim razlog za brigu, beta najbolje pokazuje je li sve u redu koliko ja znam. Ako u utorak bude beta zadovoljavajuca (a hoce) mislim da se neces imati razloga za brigu
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Pa I cudna je beta,ok 278 PA 587 to he jos dobro,a u subotu na hitnoj 620 to mi je ipak malo pre malo,ne znam,nisam pametna
Cure sretan uskrs ❤️
Ancio zao mi je za negativan test ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pa I cudna je beta,ok 278 PA 587 to he jos dobro,a u subotu na hitnoj 620 to mi je ipak malo pre malo,ne znam,nisam pametna
Gle vidjet ces u utorak kakva ce biti. Do tada se probaj malo opustiti i misliti pozitovno. Znam da je tesko, ali vjerujem da stres dodatno djeluje na to sve... Drzim fige da sve bude ok
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Hvala žene. 💖 vidjet cu kakva će biti ova popodne.
Angel meni se čini da tamne. Uskoro bi to trebalo😁🤞
Malina vidi se👌neka samo tamni🤞🤞
Butterfly hmm. Ne znam što da kažem. Temp može biti viša ako se kasnije mjeri. Možda ti O nije bila kad si mislila?🤔
Gagi žao mi je za tvoje iskustvo,drzi se. I javljaj kakva će slijedeća beta biti💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Gagi a imas li trombofiliju ? Veliki broj spontanih je odlika trobofilije 😔 Cuvam ti fige da sve bude ok I da dodje 3 srecica ❤
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Radila sam,naravno,I taj nalaz je dobar I kariogram I sve na sto su nas slali smo isli i sve je dobro
Jednostavno sam valjda cudna biljka
Znam da je svima tesko koji se bore sa tim,ali ne odustajte....bude svega,I suza I smijeha ali na kraju se sve isplati
Bellice jedva cekamo da vidimo kako to puca od pikaaa!
💗💗
Gagi žao mi je za tvoja jako losa iskustva... Nadam se da ce beta se vecat i da nam se javis sa dobrim vijestima
Anci. Bas bas mi je žao sto se lose osjećaš... Ako mislis da ce ti bit lakse bez praćenja pokusaj svakako.. Mada ja jos uvijek vjerujem u tebe kao i svi ovdje.. Nemoj da nam padas jer sigurno postoji jos sansa... Lijepo se danas odmori i uzivaj sa muzicem i ne raznisljaj o testiću i nicem💜💜💜🙏🙏🙏
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure, sretan Uskrs svima koje slave 🐇🐇
Anci, drzi se ima jedna izreka kako zracis tako privlacis. Samo optimizam i bit ce bolje. Nedaj da te dotuce i da si tuzna. Gledaj to ovako kad kuja kakoo ti kazes dode bit ce nova nada za novi ciklus. Glavu gore i nedaj se.
Gagi dobrodosla na forum. Jako mi je zao zbog tvojih dosadasnjih iskustava. Drzim fige da sve bude uredu. Javi svakako da znamo sto dr kazu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji