Sandričak koji ti je dan danas? Meni 10-11 cca… kao da nesto vidim na tvom, mozda mrvu slavije od svog, ali nesto kao da ide…
I ja sam 10/11 dpo. 😶 Stvarno se pitam sta nas tera da piskimo te testove ranije,umesto da sacekamo lepo dan m ili da kasni. Na tvom se isto nazire nesto. 🤞🤞Imas li kakve simptome?
Ee Bella i Angel piske LH testove,ne znam dal si razumela,ne piške hcg.❤
Angel krenula je da tamni ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Draga Gagi bas mi je zao, prosla si kroz mnogo toga. Ako ti mislis da je tako najbolje po tvoje zdravlje i psihu, zatvori radnju. Ipak imas dvoje djecice 🥰 Mene zanima kojim redoslijedom ti se sve to izdesavalo ? Ako nije previse intimno pitanje . I ja sam imala vanmatericnu, to mi je ujedno I prva trudnoca .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sandričak koji ti je dan danas? Meni 10-11 cca… kao da nesto vidim na tvom, mozda mrvu slavije od svog, ali nesto kao da ide…
I ja sam 10/11 dpo. 😶 Stvarno se pitam sta nas tera da piskimo te testove ranije,umesto da sacekamo lepo dan m ili da kasni. Na tvom se isto nazire nesto. 🤞🤞Imas li kakve simptome?
Ee Bella i Angel piske LH testove,ne znam dal si razumela,ne piške hcg.❤
Angel krenula je da tamni ❤
Jaoooo a dobro prognoziram buducnost 😎 hvala ti, tek sam se ukljucila k vama tako da isprike 💌 meni je LH prije 11 dana bio stalno blijed i najednom danas za sutra tako taman da uopce nisam očekivala da ce tako "preskočit dane" i biti full jednako taman kao kontrolna, tako da, curice - u akcione i prije nego dođe pik...
Jao po tome smo u istoj fazi.. pa ne znam, za veliku želju, ha to svemir zna, mislim da je više onako očekivanje trenutka da ne propustim sreću, ma ne znam eto ...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Ne znam imam li simptome, prosli tjedan natekao mi je zub da sam zavrsila na antibioticima ali napomenula sam to doktorici... pa mi je dala one koji ne bi utjecali na plod... sad sam gotova s tim, pa osjecam neka nova pikanja po sredini i u desno koja nisam do sada, šum u ušima tu i tamo, a ostalo ne znam pripisujem li to tabletama do sada :/ jer me umor lovio svaki dan od 13-14 sati do full navecer s glavoboljama od brušenja zuba
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Gagi divim ti se na hrabrosti i strašno mi je kroz što si sve prošla. Nemam riječi utjehe osim da ti želim svu sreću u životu i da ako se ipak odlučiš na trudnoću da ti sljedeća bude uredna ♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Žene sretan Uskrsss🐇🐇🐇
Zelim vam svima zecevske plusice😂😊
Mene sada zanima jedna stvar.. Ja jos uvijek M nisam dobila a temp mi se popela na 36,9 danas, kasnije sam malo mjerila danas, nekih sat vremena kasnije, ne znam da li moze to toliko utjecati na to sta vi kazete? Bacite oko ako mozete na moj graf pliz helpajte. Vjerujem da sam imala ovulaciju zbog bolnih grudi na 16. i 17. dan i zbog iscjedka
Napravila sam 2 testa, jedan na 12 dpo drugi na 15 dpo i bili su negativni. Imam bolove u grudima s bocnih strana onako prema pazuhu, ali nemam nikakav iscjedak, suho je sve... Helpajtee😭😭😭
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Žene sretan Uskrsss🐇🐇🐇
Mene sada zanima jedna stvar.. Ja jos uvijek M nisam dobila a temp mi se popela na 36,9 danas, kasnije sam malo mjerila danas, nekih sat vremena kasnije, ne znam da li moze to toliko utjecati na to sta vi kazete? Bacite oko ako mozete na moj graf pliz helpajte. Vjerujem da sam imala ovulaciju zbog bolnih grudi na 16. i 17. dan i zbog iscjedka
Napravila sam 2 testa, jedan na 12 dpo drugi na 15 dpo i bili su negativni. Imam bolove u grudima s bocnih strana onako prema pazuhu, ali nemam nikakav iscjedak, suho je sve… Helpajtee😭😭😭
Koliki ti traju ciklusi?
Žene sretan Uskrsss🐇🐇🐇
Napravila sam 2 testa, jedan na 12 dpo drugi na 15 dpo i bili su negativni. Imam bolove u grudima s bocnih strana onako prema pazuhu, ali nemam nikakav iscjedak, suho je sve… Helpajtee😭😭😭
Koliki ti traju ciklusi?
A ovisi 40-60 dana. Ali kad ovuliram uvijek dobijem 14,16 dana nakon.
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Sunshine nije meni nista preintimno,uvijek rado pricam mozda nekome pomogne,2013 vanmat.odstranjen desni jajovod,nakon toga trudnoce sve pracene padom bete 13 puta.
Sve pretrage uradjene,sve super I moje I njegove...
Poslana na umjetnu ,vracena jedna,nije uspjela....
2017 ostala trudna prirodno,2018 rodjen deckic ...
2019 jedan odnos,trudnoca,2020 stigla prekrasna curka...
Sortiraj odgovore
Najstariji