moj labav karakter je cini se popiskio pik. pisnut cu navecer jos jednu, mozda moze to jos jace 🤣 iako samo rekli da ovaj mj necemo raditi na bebi jer je muz pio atb, sad dok.vidim ovo se ceskam po glavi i govorim u sebi hmmm, hmmmmmmm..hmmm.. jebote. nist, ostavit cu trakicu na vesmasini pa nek vidi i nek on danas radi kaj hoce. srce mi je na 500 😂
https://ibb.co/ngfjx5s
etoBelliceda znas kakva te trakica uskoroooo ceka😊😊😊💕💕 di je tvoja danasnja?
Momsteraheheh mjenjat ces ga ti mjenjat uskoro obaveznoooo 😁😁😁😍😍😍
Jaooo martyce dusice slatkice.... Sigurna si da nećete pokusati? 😭😭Pa možda bude vas taj taj zadnji 🤔💜💜
Joj kako lijepooo...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
😍😍 Evo tko ima LH i HCG ( imam feeling kao da dilamo s nečim) matea06zd@hotmail.com
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
😍😍 Evo tko ima LH i HCG ( imam feeling kao da dilamo s nečim) matea06zd@hotmail.com
🤣🤣🤣🤣 Dilanje urina..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RioMare i Samoja nek vam Janine trakice donesu veeeeeliki plusić 🥰
Momstera hahaha držimo te za riječ o mijenjanju nicka 🥰
Martyć jaooo kakav pik, meni se čini da je 😍😍 pa ne znam što da ti kažem... Hmm. Mislim da si dobro napravila to što ćeš prepustiti to na njega. Ako ispoštujete ovaj pik baš njušim neki plusić za 10ak dana 🤭
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav drage zene
Imala sam spontani pobacaj i dobila sam Cytotek tablete za ciscenje. Sve je proslo u redu, izasla je gestacijska vrecica. Moram jos kod ginekologa na kontrolu da vidim da li je sve izaslo. Na trudnoci radimo skoro 2 godine. Bila sam presretna kada sam 08.03.vidjela pozitivan test,ali nakon toga je usljedio hladan tus. Plod se uopce nije pojavio u maternici i poslana sam u bolnicu gdje su mi dalo Cytotek za ciscenje. Prekjuxer sam popila tablete a jucer je sve izaslo van, bar se nadam da je to sve. Doktorica mi je rekla da ne moram nista cekati sto se tice nove trudnoce i da mozemo poceti vec na prvim plodnim danima. Zanima me nakon koliko vremena od spontanog ste pocele koristiti vrkutu i maca prah? Ili imate nesto za preporuku!? Imam 36 godina, ne koristim nikakve terapije i vec imam kcer koja ima 17g.
Hvala svima ❤️
Odmah! 😂 Moja gin mi je rekla da je sve u redu i da nastavim kao što sam i dotad...
Rio Mare baš tako!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Boobamara žao mi je zbog spontanog 😔 želim ti da brzo ugledaš plusić ♥️ ne koristim ni jedno ni drugo pa ti ne znam reći, ali ne vidim zašto bi bio problem sa počneš koristiti to odmah 🤷♀️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav drage zene
Imala sam spontani pobacaj i dobila sam Cytotek tablete za ciscenje. Sve je proslo u redu, izasla je gestacijska vrecica. Moram jos kod ginekologa na kontrolu da vidim da li je sve izaslo. Na trudnoci radimo skoro 2 godine. Bila sam presretna kada sam 08.03.vidjela pozitivan test,ali nakon toga je usljedio hladan tus. Plod se uopce nije pojavio u maternici i poslana sam u bolnicu gdje su mi dalo Cytotek za ciscenje. Prekjuxer sam popila tablete a jucer je sve izaslo van, bar se nadam da je to sve. Doktorica mi je rekla da ne moram nista cekati sto se tice nove trudnoce i da mozemo poceti vec na prvim plodnim danima. Zanima me nakon koliko vremena od spontanog ste pocele koristiti vrkutu i maca prah? Ili imate nesto za preporuku!? Imam 36 godina, ne koristim nikakve terapije i vec imam kcer koja ima 17g.
Hvala svima ❤️
Žao mi je zbog spontanog...
Mislim da vrkuta ti neće skoditi sigurno 😁 a za ostalo neznam sigurno ce se netko javit ko zna...
Loziceee divna si i hvala na lijepim željama😘i ja mislim da bi Marty ako se odluci mogla bit u manje je vise zimskoj grupi💜🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jooj i ove trakice me zajeb**😖😖
https://ibb.co/RBbR51N
Meni nikako da tamne lijepo,i ova je svijetla.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jooj i ove trakice me zajeb**😖😖
https://ibb.co/RBbR51N
Meni nikako da tamne lijepo,i ova je svijetla.
😒😒Pa kako tooo... Jel inače tako si imala problema s trakicama? Al duso ne znali da neće, vjerujemomsigurno da hoće.. 💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Marty pik je baš pravi 😍 Mislim da je jedna cura sa LH trakica, baš nedavno popiškila plus i ako se dobro sjećam, napisala je kako se uopće nije nadala plusu jer je u tom ciklusu stavljala vaginalete i pila atb.zbog neke upale. Ti napravi kako ti misliš da je najbolje, nemoj prepustiti dragome jer znaš šta je tim muškima stalno u glavi, oni bi se samo mazili😂
Tloza navodno nick se mijenja u fazi isčekivanja plusa jer donosi sreću, ali ja ću biti iznimka pa mijenjam ga ako dočekam svog plusa 😂
RioMare najbitnije je da je zadatak obavljen😉🤗
Boobamara žao mi je za spontani 😔 Ja sam imala 2 biokemijske, i normalno sam pila sve vitamine kao i prije trudnoće. Šta se vrkute tiče, nju pijem tek od ovog mjeseca, ali bude pomiješana sa još ostalim nekim travama za plodnost. Postoji i tema Spontani pobačaj pa probaj tamo pitati, možda će netko od cura znati nešto više o tome 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji