Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:28

▪Marty

moj labav karakter je cini se popiskio pik. pisnut cu navecer jos jednu, mozda moze to jos jace 🤣 iako samo rekli da ovaj mj necemo raditi na bebi jer je muz pio atb, sad dok.vidim ovo se ceskam po glavi i govorim u sebi hmmm, hmmmmmmm..hmmm.. jebote. nist, ostavit cu trakicu na vesmasini pa nek vidi i nek on danas radi kaj hoce. srce mi je na 500 😂

https://ibb.co/ngfjx5s
    etoBelliceda znas kakva te trakica uskoroooo ceka😊😊😊💕💕 di je tvoja danasnja?
    Momsteraheheh mjenjat ces ga ti mjenjat uskoro obaveznoooo 😁😁😁😍😍😍

Jaooo martyce dusice slatkice.... Sigurna si da nećete pokusati? 😭😭Pa možda bude vas taj taj zadnji 🤔💜💜
    Joj kako lijepooo... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Samoja6
    01. Travanj 2021. 16:29

😍😍 Evo tko ima LH i HCG ( imam feeling kao da dilamo s nečim) matea06zd@hotmail.com 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:30

Samoja6

😍😍 Evo tko ima LH i HCG ( imam feeling kao da dilamo s nečim) matea06zd@hotmail.com

🤣🤣🤣🤣 Dilanje urina.. 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    01. Travanj 2021. 16:36

RioMare i Samoja nek vam Janine trakice donesu veeeeeliki plusić 🥰
    Momstera hahaha držimo te za riječ o mijenjanju nicka 🥰
    Martyć jaooo kakav pik, meni se čini da je 😍😍 pa ne znam što da ti kažem... Hmm. Mislim da si dobro napravila to što ćeš prepustiti to na njega. Ako ispoštujete ovaj pik baš njušim neki plusić za 10ak dana 🤭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Samoja6
    01. Travanj 2021. 16:37

Boobamara

Pozdrav drage zene
    Imala sam spontani pobacaj i dobila sam Cytotek tablete za ciscenje. Sve je proslo u redu, izasla je gestacijska vrecica. Moram jos kod ginekologa na kontrolu da vidim da li je sve izaslo. Na trudnoci radimo skoro 2 godine. Bila sam presretna kada sam 08.03.vidjela pozitivan test,ali nakon toga je usljedio hladan tus. Plod se uopce nije pojavio u maternici i poslana sam u bolnicu gdje su mi dalo Cytotek za ciscenje. Prekjuxer sam popila tablete a jucer je sve izaslo van, bar se nadam da je to sve. Doktorica mi je rekla da ne moram nista cekati sto se tice nove trudnoce i da mozemo poceti vec na prvim plodnim danima. Zanima me nakon koliko vremena od spontanog ste pocele koristiti vrkutu i maca prah? Ili imate nesto za preporuku!? Imam 36 godina, ne koristim nikakve terapije i vec imam kcer koja ima 17g.
    Hvala svima ❤️

Odmah! 😂 Moja gin mi je rekla da je sve u redu i da nastavim kao što sam i dotad...
    Rio Mare baš tako! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Loza 💙😇
    01. Travanj 2021. 16:38

Boobamara žao mi je zbog spontanog 😔 želim ti da brzo ugledaš plusić ♥️ ne koristim ni jedno ni drugo pa ti ne znam reći, ali ne vidim zašto bi bio problem sa počneš koristiti to odmah 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:48

Boobamara

Pozdrav drage zene
    Imala sam spontani pobacaj i dobila sam Cytotek tablete za ciscenje. Sve je proslo u redu, izasla je gestacijska vrecica. Moram jos kod ginekologa na kontrolu da vidim da li je sve izaslo. Na trudnoci radimo skoro 2 godine. Bila sam presretna kada sam 08.03.vidjela pozitivan test,ali nakon toga je usljedio hladan tus. Plod se uopce nije pojavio u maternici i poslana sam u bolnicu gdje su mi dalo Cytotek za ciscenje. Prekjuxer sam popila tablete a jucer je sve izaslo van, bar se nadam da je to sve. Doktorica mi je rekla da ne moram nista cekati sto se tice nove trudnoce i da mozemo poceti vec na prvim plodnim danima. Zanima me nakon koliko vremena od spontanog ste pocele koristiti vrkutu i maca prah? Ili imate nesto za preporuku!? Imam 36 godina, ne koristim nikakve terapije i vec imam kcer koja ima 17g.
    Hvala svima ❤️

Žao mi je zbog spontanog...
    Mislim da vrkuta ti neće skoditi sigurno 😁 a za ostalo neznam sigurno ce se netko javit ko zna...
    Loziceee divna si i hvala na lijepim željama😘i ja mislim da bi Marty ako se odluci mogla bit u manje je vise zimskoj grupi💜🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bella🌟
    01. Travanj 2021. 16:54

Jooj i ove trakice me zajeb**😖😖
    https://ibb.co/RBbR51N
    Meni nikako da tamne lijepo,i ova je svijetla. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 16:59

Bella🌟

Jooj i ove trakice me zajeb**😖😖
    https://ibb.co/RBbR51N
    Meni nikako da tamne lijepo,i ova je svijetla.

😒😒Pa kako tooo... Jel inače tako si imala problema s trakicama? Al duso ne znali da neće, vjerujemomsigurno da hoće.. 💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Monstera
    01. Travanj 2021. 17:01

Marty pik je baš pravi 😍 Mislim da je jedna cura sa LH trakica, baš nedavno popiškila plus i ako se dobro sjećam, napisala je kako se uopće nije nadala plusu jer je u tom ciklusu stavljala vaginalete i pila atb.zbog neke upale. Ti napravi kako ti misliš da je najbolje, nemoj prepustiti dragome jer znaš šta je tim muškima stalno u glavi, oni bi se samo mazili😂
    Tloza navodno nick se mijenja u fazi isčekivanja plusa jer donosi sreću, ali ja ću biti iznimka pa mijenjam ga ako dočekam svog plusa 😂
    RioMare najbitnije je da je zadatak obavljen😉🤗
    Boobamara žao mi je za spontani 😔 Ja sam imala 2 biokemijske, i normalno sam pila sve vitamine kao i prije trudnoće. Šta se vrkute tiče, nju pijem tek od ovog mjeseca, ali bude pomiješana sa još ostalim nekim travama za plodnost. Postoji i tema Spontani pobačaj pa probaj tamo pitati, možda će netko od cura znati nešto više o tome 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.