Drage moje buduće trudnice.. nisam vas zaboravila, samo su me na poslu toliko izmoždili da sam svaki dan prorekli tjedan zaspala oko 19h. 🥱
Marty, Monstera, RioMare, zujalica, Ancio, Sandričak, Rea, Bella, Lindsay, LazyO, t.loza, Sarita, Ginny, Tonkica, Amy, Wonderer, Maša… i sve ostale 😘😘
Muž me evo podsjetio da kreću plodni dani, do toga je došlo 🤣🤣
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Hmm cure baš se ne osjećam kao da će m stići danas. Nikakav spotting, sise i dalje bolne, ništa jajnici. Prošli ciklus mi je ff izračunao da mi je lutealna trajala 12 dana pa sam pretpostavila da će mi i sada biti toliko, jer koliko sam shvatila to mora biti uvijek isto. Ali sad gledam graf iz prošlog ciklusa i ff mi je oznalio o 1 dan poslije pada temperature, a 2 dana poslije pika. Možda mi u prošlom ciklusu nije dobro izračunao, ma da je tamo bio puno sigurniji oko o nego ovaj ciklus 🤔
Ja bi rekla da ti je krivo oznacio prosli misec. Nije nepogresiv. Od 3 cijela ciklusa jednom mi je dobro oznacio ovulaciju 😂😂😂 cekam da vidim sta ce bir s ovim misecom
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro!
Maša vidi se nešto 🎉 Čekamo strpljivo ❤️
Tonkica vidi se sjena ❤️ Nadam se da će još potamniti.
Tlozamožda te ovaj ciklus poštedio PMSa i svega što ide uz to.
Dok zuzujalica ne ustane, eto još jednog mog. Malo tamnija crta, ali i dalje nekako blijeda.https://ibb.co/vXhF38h
A ja se nekako čudno osjećam. Nešto me stalno kopka, nikako da se krenem veseliti. Jučer i noćas me dosta bolio trbuh, stalno sam imala osjećaj da sam dobila i da sam se upiškila.
Uhhhh ❤ e jel imas prosle testove da ih poslagas i poslikas?
Da vidimo jel se vidi rast bete?
Koji si dpo danas?
Danas je 13dpo. Imam testove, ali je na svima crta baš izblijedila. Pojavi se vrlo brzo i nakon cca sat je jedva vidljiva. Mislim da ću danas morati uzeti neki osjetljiviji test.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro cure ❤️ Malo sam zaspala, sinoc smo netlixali do kasno.
.
Ja sam se digla iz kreveta, uzela iz ormara sva 3 testa, is osjetila POP. Pocela sam smedariti, krece mi M. Tako da nista od mene, situacija je bila predobra da bi bila istinita od prvog trena 🙂
Tonkica Druga linija je tuu 🤞🤞❤
Mašoo Viiidii see 🤞❤
Sarita_00 😍😍🤞🤞❤
Inna, Ginny,tommyfame svii. 💋💋😍
Zuzuzujalice Drzii see. Grlim jakooo 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Dobro jutro cure ❤️ Malo sam zaspala, sinoc smo netlixali do kasno.
.
Ja sam se digla iz kreveta, uzela iz ormara sva 3 testa, is osjetila POP. Pocela sam smedariti, krece mi M. Tako da nista od mene, situacija je bila predobra da bi bila istinita od prvog trena 🙂
A neeeee
Si sigurna da krece bas M? Mislim ako znas, znas, samo bas cudno to s testicima. Plus, tek je 12dpo a ona krenula 🥺
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Jutro cureeee💋💋☕☕
Tonkica i dalje se vidi onako slabo ali se vidi.. 💜💜Drzim fige da tamni to...
Mašoo vidi se i ovdje.. Mada meni manje nego jucer.. Pokusaj sa drugim testom.. 💜💜
Zuzuzujalive ee... Ma da bas sad da ono nista ne znači jzcet... Aj ti pišni ipak
Inaa💜💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro!
Maša vidi se nešto 🎉 Čekamo strpljivo ❤️
Tonkica vidi se sjena ❤️ Nadam se da će još potamniti.
Tlozamožda te ovaj ciklus poštedio PMSa i svega što ide uz to.
Dok zuzujalica ne ustane, eto još jednog mog. Malo tamnija crta, ali i dalje nekako blijeda.https://ibb.co/vXhF38h
A ja se nekako čudno osjećam. Nešto me stalno kopka, nikako da se krenem veseliti. Jučer i noćas me dosta bolio trbuh, stalno sam imala osjećaj da sam dobila i da sam se upiškila.
Uhhhh ❤ e jel imas prosle testove da ih poslagas i poslikas?
Da vidimo jel se vidi rast bete?
Koji si dpo danas?
Danas je 13dpo. Imam testove, ali je na svima crta baš izblijedila. Pojavi se vrlo brzo i nakon cca sat je jedva vidljiva. Mislim da ću danas morati uzeti neki osjetljiviji test.
Po tvom grafu rekla bi da je implementacija bila na 10dpo, tako da ovo je avion 🙏❤
Uzmi ako mozes onaj iz mullera, on je dobar 😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ma to je to, boli me i krenulo je. Hvala sto se ipak nadate ❤️ Eventualno cu piskiti ako stane ili ne krene kako treba, zasad je piskenje bacanje testova. Ah, sta je tu je, idemo dalje. Bella javim ti kad da me stavis na listu ❤️
Zuzujalice pa jebemu miša. Ostavi ti te testove za sutra, možda nije m 😉 kad trebaš dobiti?
Sarita ma ja mislim da je to dobro, i crtica je roza 😍
Ginny hmmm ukratko zuzujalica i maša imaju sjenice, sarita pozitivan test, nitko ne lovi pikove i nema m 🤷♀️ a za ff i meni se čini da je prošli mjesec pogriješio samo zato što se u oba slučaja dan poslije pika vidi jasan pad temperature (što je kod mene očito ključno, a ne porast poslije o), a gin mi je ovaj mjesec potvrdio o tako da msm da bi se trebala ravnati po ovom ciklusu
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji