A da… i napravila sam trakicu, bijela ko snijeg. Vise srece drugi mjesec :/
Zao mi je Mašo 🤗
Polako, tek ste opet krenuli bit ce ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tina dali mi MOLIM TE mozes stavit sliku te tvoje lh trakice????
Bacila sam ju 😏😏
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Belinda kad piskis?
Cure ja stvarno vise neznam sta da promjenim 🙈🙈🙈
Svaki ciklus kad je bio minus me tjeralo na pozitivu jer sam mislila okej drugi mjesec cemo hopsat svaki dan ili uveat cu ciklu ili ananas ili pocet pit vitamine , pa cemo spontano seksat , pa necu rec muzu da su plodni dani... ja STVARNOOO ali stvarno neznam vise sto da promjenim sad ovaj mjesec 😢 malo me to bedira iskreno 🙈 nisam onako tuzna tuzna ko sta sam bila tipo kad sam ugledala minus 1,2,3 mjesec ali malo sam razocarana i onako stalno si razmisljam ZASTO JA? zasto bas meni ne ide . Svaki dan molim boga za istu stvar vec skoro 7 mjeseci sta me jos uvijek nije cuo? Dali ce me uopce ikad cut? 😕 neznam malo preispitujem sve i svasta pa lagano padam u depru 😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mokosh draga ja cu ti Cestitat jos jednom i stavit plusic kraj tvog imena jer trudna si ❤️ a ja sam do kraja optimisticna osoba i virujem u dobar ishod 🙏🙏🙏🙏🙏
Jesi li ti pisala da si naknadno imala egg sluz? I da ste za svaki slucaj pokrili?
Jel moguce da je O kasnila ipak?
Koliko ti je trajao najduzi ciklus?
Javi se dr svakako. A ako te on ne pošalje ne betu odi sama i poprati je 2 mjerenja
Ovo svako treba popratit, mislim na tebe 🤗
Da, da, dobro si zapamtila. Ali se vise ne mogu sjetiti koji je to datum bio, mislim oko 20.12. U svakom slucaju, hvala draga Sanjarka. Valjda bude sve ok. Ne mogu se sad ni veseliti, a opet ne zelim biti pesimisticna. Najduzi ciklus sam imala 35 ili 36 dana. Al to mi se dogodilo jednom prosle godine i dr mi je rekla da je vjerojatno zbog policisticnog jajnika. Inace su mi ciklusi tocno 30dana. Javim svakako kad nesto vise saznam. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Hej,nova sam ovdje.
Dakle:Imam vec jedno dijete,curicu od 8 godina,trudnoca skolska,prirodni porod.
E sad,vec dva mjeseca radimo na novom clanu.
Menstruacija mi je otprilike svakih 23-24 dana.Osjetim ovulaciju,ali sluz je pretezito kremasta,jaaako malo sluzava.Pokrili smo sve dane prosli mjesec osim dana ovulacije,ali jesmo dan poslje ovulacije.
Nemam bolne grudi jako,pooonekad mi je muka lagana,nekad me jajnici zabole,i ponekad osjetim lagano da mi se zavrti.Znam da je mogućnost mala,ali eto.Ovo je drugi mjesec da pokusavamo,sutra trebam dobiti 😪
Mokosh draga ja cu ti Cestitat jos jednom i stavit plusic kraj tvog imena jer trudna si ❤️ a ja sam do kraja optimisticna osoba i virujem u dobar ishod 🙏🙏🙏🙏🙏
Jesi li ti pisala da si naknadno imala egg sluz? I da ste za svaki slucaj pokrili?
Jel moguce da je O kasnila ipak?
Koliko ti je trajao najduzi ciklus?
Javi se dr svakako. A ako te on ne pošalje ne betu odi sama i poprati je 2 mjerenja
Ovo svako treba popratit, mislim na tebe 🤗
Da, da, dobro si zapamtila. Ali se vise ne mogu sjetiti koji je to datum bio, mislim oko 20.12. U svakom slucaju, hvala draga Sanjarka. Valjda bude sve ok. Ne mogu se sad ni veseliti, a opet ne zelim biti pesimisticna. Najduzi ciklus sam imala 35 ili 36 dana. Al to mi se dogodilo jednom prosle godine i dr mi je rekla da je vjerojatno zbog policisticnog jajnika. Inace su mi ciklusi tocno 30dana. Javim svakako kad nesto vise saznam. ❤
Nade ima draga Mokosh, molim za tebe 🙏❤️
Hej,nova sam ovdje.
Dakle:Imam vec jedno dijete,curicu od 8 godina,trudnoca skolska,prirodni porod.
E sad,vec dva mjeseca radimo na novom clanu.
Menstruacija mi je otprilike svakih 23-24 dana.Osjetim ovulaciju,ali sluz je pretezito kremasta,jaaako malo sluzava.Pokrili smo sve dane prosli mjesec osim dana ovulacije,ali jesmo dan poslje ovulacije.
Nemam bolne grudi jako,pooonekad mi je muka lagana,nekad me jajnici zabole,i ponekad osjetim lagano da mi se zavrti.Znam da je mogućnost mala,ali eto.Ovo je drugi mjesec da pokusavamo,sutra trebam dobiti 😪
Welcome ❤️
Zasto bi mogućnost bila mala?
Drzim fige da sutra ne dođe m, kad si mislila piskit test?
Belinda zao mi je zbog minusa 😔
Sta se tice pretraga, vidim da se praktički trudite 6mj tek i da ste u tom periodu ostvarili t
Tako da mislim da nije nista alarmantno
No s obzirom na godine mislim da bi kroz ciklus, 2 bilo pametno krenuti od nečega
Mozda je neka sitnica a vrijeme gubite
Pogotovo ako mislite imat vise djece
Mašo ajde pokusaj stati malo na balun sto bi se reklo
Ja imam osjecaj da si ti skroz potisnula spontani i sad posto poto zelis odmah nadoknaditi gubitak
A to na silu ne ide.
Ja bi radije sad 2 godine se trudila pa da bude sve ok nego da se odmah primi pa ispadne naopako
Pokusaj misli okrenut prema tom smjeru, prema zacjeljivanju rana i trazenju unutarnjeg mira
Pa ce doc i plusic
Sortiraj odgovore
Najstariji