Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 10:34

belinda09

Jos jedno pitanje ako netko zna- da li bi se neki poremecaj stitnjace vidio na stadardnoj krvnoj slici-opcem testu za sistematski. Zadnji put sam ga radila prije 8 mjeseci na sistematskom i sve je bilo odlicno.

Za stitnjacu trebao ciljano vaditi hormone stitnjace 
    Znaci tsh, f3, f4, ft3, ft4 i ako nesto od toga nije ok onda antitijela 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 10:35

belinda09

Sanjarka hvala, tocno to je i gn rekao:)
    Idem na kontrolu krajem mjeseca pa cu pitati opet.

❤️ Sretno 🙏🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivana1809
    03. Siječanj 2021. 10:42

Sanjarka88 🦋

Ivana1809

Hej,nova sam ovdje.
    Dakle:Imam vec jedno dijete,curicu od 8 godina,trudnoca skolska,prirodni porod.
    E sad,vec dva mjeseca radimo na novom clanu.
    Menstruacija mi je otprilike svakih 23-24 dana.Osjetim ovulaciju,ali sluz je pretezito kremasta,jaaako malo sluzava.Pokrili smo sve dane prosli mjesec osim dana ovulacije,ali jesmo dan poslje ovulacije.
    Nemam bolne grudi jako,pooonekad mi je muka lagana,nekad me jajnici zabole,i ponekad osjetim lagano da mi se zavrti.Znam da je mogućnost mala,ali eto.Ovo je drugi mjesec da pokusavamo,sutra trebam dobiti 😪

Welcome ❤️
    Zasto bi mogućnost bila mala?
    Drzim fige da sutra ne dođe m, kad si mislila piskit test?

Hvala ti 🧡
    Mislila sam nakon sto kasni par dana.Vise me brine mada znam da je to individualno,nisam imala implantacijsko,grudi mi nisu tooooliko bolne,jedino me negdje poslje ovulacije znao bolit trbuh i ledja,ali bas ono boli boli.Ali nikakvih extra simptoma,jedino je muz jednom rekao da sam u noci bila toliko vruca da nije mogao lezat kraj mene 😁Cak sam i sanjala kad mi je termin poroda ove godine,umislila sam svasta 😪

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    03. Siječanj 2021. 10:52

maša25

Cure ja stvarno vise neznam sta da promjenim 🙈🙈🙈
    Svaki ciklus kad je bio minus me tjeralo na pozitivu jer sam mislila okej drugi mjesec cemo hopsat svaki dan ili uveat cu ciklu ili ananas ili pocet pit vitamine , pa cemo spontano seksat , pa necu rec muzu da su plodni dani… ja STVARNOOO ali stvarno neznam vise sto da promjenim sad ovaj mjesec 😢 malo me to bedira iskreno 🙈 nisam onako tuzna tuzna ko sta sam bila tipo kad sam ugledala minus 1,2,3 mjesec ali malo sam razocarana i onako stalno si razmisljam ZASTO JA? zasto bas meni ne ide . Svaki dan molim boga za istu stvar vec skoro 7 mjeseci sta me jos uvijek nije cuo? Dali ce me uopce ikad cut? 😕 neznam malo preispitujem sve i svasta pa lagano padam u depru 😢

E draga Masa ne razmisljaj negativnoo...ti tek par mejseci radis na bebi tj. Od 7. mjeseca...sta ces reci za cure koje pokusavaju godinama...polakooo sve u svoje vrijeme....i ja sam imala biohemijsku u 12. mjesecu 2020.god. I nadam se da cu za 2-3 mjeseca ponovo ugledati plusic...i ne samo da se nadam negoo znam i osjetim to....tako da glavu goreee...mi koje smo imale biohemijsku, to je dokaz da je sve uredu i da do trudnoce moze docii aaa nasa mrvica ce u pravo vrijeme da se ugnijezdi u nase maternice i da izdrzi 9 mjeseci ispod naseg srca....vjeruj samoo u to i budi pozitivna....saljem ti puno pozitivne energijee 💗💗💗💗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Monstera
    03. Siječanj 2021. 11:02

Jutro cure ☕
    Mokosh čestitam ti na plusu, sad samo neka crta lijepo tamni da budeš i tu više mirna🤞
    Ostale cure, žao mi je za minuse, biti će plus u sljedećem ciklusu, nova godina je tek počela, stignemo još sve otići u jesenske bebe 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    03. Siječanj 2021. 11:04

Mokosh cestitam na plusicuu...sad samo pozitivno i to je to...bit ce sve uredu 💋💗😌🙏

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

03. Siječanj 2021. 11:09

Hej, trudilice, ja imam jednu vrlo cudnu situaciju.. 😢
    Ciklusi mi jako variraju, nemam policisticne jajnike, povremeno znam imati cistu koja mi poremeti ciklus.
    Pik sam ulovila 16DC, danas kad sam se probudila, imam jaaaaako blago krvarenje na 21DC.

Sad mi nikako ne bi trebala biti M, po mojoj racunici lutealna faza mi traje 16 dana, sto znaci da bih trebala dobiti tek za 12 dana... Mislite da bi ovo moglo biti implatacijsko? Meni je iskreno bas cudno, imam lagane bolove i sve mi se cini da je bio anovulatorni ciklus i da je M. 😕

Sanjarka, buduci da mi je sve miš-maš, makni me pls sa popisa jer ovaj ciklus nema nikakve logike..

Bella🌟
    03. Siječanj 2021. 11:37

Pozdrav drage zene☕
    Ne spavam najbolje pa se kasno ustanem.
    Mokosh ja bi na tvom mjestu isto nazvala dr i pitala za mišljenje. 
    Belinda žao mi je za minus😭grlim💕
    Anci ja ti još uvijek čuvam test. Nekako mi je to trenutno ok. Ne gledam ga no važan mi je zasad da ostane. Al ga isto možda bacim uskoro. Imam sliku ultrazvuka pa mi je dosta. A S druge strane mi je taj plus na testu poticaj da ću opet vidjeti plus.
    Ovo što kaže sanjarka, da bi se radije trudila 2 godine al da bude sve ok poslije. Bas sam znala razmišljati jel gore kad ne ide ili je gore kad ide ali se ne održi. I imam dojam da ću sad iskusiti jedno i drugo. Evo uspjeli brzo pa je završilo spontanim i sad već pola godine otprilike pokušavamo i ništa. Iako nisu svi mjeseci ni bili skroz aktivni u pravo vrijeme no uskoro će godina dana od prvog plusa.  Al dobro, bude to sve došlo na svoje. Imamo i volje i želje i godine da dođemo do svoje bebe.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    03. Siječanj 2021. 11:38

zuzuzujalica

Hej, trudilice, ja imam jednu vrlo cudnu situaciju.. 😢
    Ciklusi mi jako variraju, nemam policisticne jajnike, povremeno znam imati cistu koja mi poremeti ciklus.
    Pik sam ulovila 16DC, danas kad sam se probudila, imam jaaaaako blago krvarenje na 21DC.

Sad mi nikako ne bi trebala biti M, po mojoj racunici lutealna faza mi traje 16 dana, sto znaci da bih trebala dobiti tek za 12 dana… Mislite da bi ovo moglo biti implatacijsko? Meni je iskreno bas cudno, imam lagane bolove i sve mi se cini da je bio anovulatorni ciklus i da je M. 😕

Sanjarka, buduci da mi je sve miš-maš, makni me pls sa popisa jer ovaj ciklus nema nikakve logike..

Mozda je ti implantacijsko krvarenje bilo?🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

03. Siječanj 2021. 11:48

Bella ne znam.. nekako mi je rano 5dpo. Ne preostaje mi nista nego cekati da vidim kako ce se razvijati. Bas se brinem. Ovo je prvi ciklus da sam zadovoljna kako smo ga pokrili. Jos ovaj mjesec nisam pratila temp, nego samo pisnula CB lh test kad sam osjetila ovulacijsku bol, i bio je pozitivan.

Jel netko mozda imao slicno iskustvo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.