Maša jesi piskila mozda LH?
Ja piskila prekjucer i eto danas i bas je potamnila 🤞🙏 gle
https://ibb.co/dQkh5gM
Jucer sam imala plodnu sluz, a danas cijeli dan,al ono bez prestanka me boli jajnik..ona menga bol.
Piskila sam jutros test,ofc bijel ko kokain haha no posto imam 5 dana do ne menge 1000% bi rekla da je rano haha
Baby boom u Sesvetama 😃🤞🤗🥰
Ajmo cureeee 🥳🥳🥳
A gle moram radit na natalitetu..sta bi Dubrava bila bolja od nas 🤣🤣🤣
Ancio ja svoj nisam bacila..doduse nisam ga pogledala neznam kad zadnji put.
Ono što je meni pomoglo..ja sam dosta psihicki nadosla kad sam preokrenila cijeli internet čitajući di su cure koje su imale biokemijsku jako brzo zatrudnile..al ono tu pricamo 1,2,3 ciklusa i sve je okej proslo :)
Tvoje tijelo se upoznalo sa HCG hormonom i sad ce ga prihvatiti prije nego prije biokemijske..
Moja frendica je prije 3 mjeseca rodila potpuno zdravo i prekrasno dijete..a 3 ciklusa prije nego je zacela tog deckica imala je biokemijsku.
Evo gle Traveller, treci ciklus ostala opet trudna.
Nemoj gledat ovo tako negativno,vec gledaj kao uvertitu za nešto prekrasno sto dokazi 🥰 vjerujuj mi tvoja bebica je jakooooo blizu ❤ Mašo ovo sve vrijedi i za tebe 😊
Jbte mozemo osnovati klub biokemicara haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy bravo curo!! To je i meni pomoglo 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancio dusiceee nasaaa....glavu goree...i slusaj sta ti Tommyfame kazee...vecina nas je prosla korz sve to sto ti prolazis...ja sam prosla kroz to malo prije tebe...i kada citaam da je vecina cura odma iduci mjesec ugledala plusic odma sam sretnija i bacam se u akciju...ja sam svojih svih 10 plusica bacila i zadnja 3 minusa....sve sam bacila i idem dalje...tako.moralooo biti....glavu goree i saljem tiii punoo pozitivne energije 💗💗💗💗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Anci, mozda da ga spremis u neku posebnu kutijicu zajedno s pismom u kojem bi sasula sve osjecaje i isplakala te preostale suze. Ponekad je pisanje bas dobra terapija. Kad budes spremna tu kutijicu mozes zapaliti kao simbolicno otpustanje ili samo to pismo. Sto prije pustis, prije ce doci novi plusic. Ovako si u grcu. Grlim! ❤
Ja kupila test - GraviGnost (obicni, nije ultra). Piskim ujutro. 🙃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sretno Mokosh 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Vecer cure 🥰
Mi smo cijeli dan kod mojih bili, vi se raspisale 👍🏻
Sayuri bas cudno to s trakicama 😒 bazalnu ne mjeris?
Monstera super simptomčići, 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se nesto kuha
Mia lh trakice ne radis? Vrlo moguce da je O bila na 13dc. Bas primjetan pad taj dan, a od tad se tempica drzi preko linije, jedva ali se drzi
Implantacija je moguca cak i 5dpo, tako da nista nije isključeno 🤞🏻
N. Ivana dobro dosla ❤️
Anabelaaaa samo hrabro i strpljivo ❤️
Bachata nek docekas testic 11. 1 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Buhtlice ove plave su koma, ta ranija crtica je izgledala kao da ce skoro pik, nije mi bas jasno...
Onka a zasto radis 3 testa isti dan?
Tommy ja vjerujem u baby boom u Sesvetama 😁🥰
Anci ja sam testove sve bacila, bez problema. Oni mi nista ne znace. Mrvice vise nema, a ja sam krenula dalje.
Ti napravi kako se osjecas, mozda zamoli muža da ti da malo vremena da to prihvatis i krenes dalje.
Mokosh jedva cekam jutro 🤞🏻🥰🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Stigla je vjestica, u redu sam s time...
Stizem ja vama uskoro u jesenske ❤
Mokosh sutra mozemo samo jacu crticu vidjeti!!!
Ancioo suosjecam s tobom...sve su ti lijepo cure rekle, ostavi to u proslosti kada si spremna.🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cureee ja moram da pitam, vidim da radite lh trakice kada sumnjate na trudnocu...🤔🤷 malo mi ne jasnoo too...ako moze neka da mi pojasni koja je svrha?? Ljubiimm
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Hvala cure, on kaže da se kida kad vidi da sam ja tužna, a ja kad vidim njegove oci pune suza meni još gore… bit će bolje mora 💪🏻💪🏻
Hvala traveller ❤️ Sanjarko ❤️
Hvala zaista!
Ne brini, bit će bolje, lakše... Pusti da malo vremena prođe... Ni ja svoj ➕ još nisam bacila i ne namjeravam. Naravno da mi bude teško kad ga vidim, ali je isto tako moj prvi, podsjeti me na taj trenutak, sreću, ma sve! I da ga bacim, i dalje ću se sjećati i bit će mi teško... Tako da sam ja odlučila zadržati ga, a dokad to ćemo vidjeti...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutroooo ❤️
Sanjalica meni je lh trakica proslu trudnocu pokazala trudnocu prije testa ... odnosno navodno ( sta znaci nemora bit 100% sigurno) ali meni je bilo 😂 ako je trudnoca u pitanju lh trakica ce bit tamna kao da ti je pik ili malo svijetlija ako je rana trudnoca :) ali bit ce tamnija nego inace 🙈
Watson kraljice ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji