Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    09. Ožujak 2021. 20:17

Bambina

Super savjeti, moram si zapisat sve i vidjeti od kuda da krenem! 😄😄

Najbolje tako onda, kad vidim smajlić u 17:00h, odma akcija, a ne čekati da ručamo pa odmorimo, otuširamo se. Ode voz, haha!

Prošli mjesec mi je baš krivo bilo jer smo propustili priliku, a sve dane prije toga smo svaki drugi dan.

Predzadnji mjesec smo baš pokrili sve dane oko pika, i prije i poslije i ja mislim da se nešto događalo, ne mogu objasniti taj osjećaj popraćen sa baš čudnim štrecanjem i tim bolovima u donjem dijelu leđa, groznicom.

Al bilo pa prošlo, idemo dalje. Držim fige svima! 🤞

Bella, možeš me zapisati 06.04. za ne dobiti!

Upisano👌
    Ma to je sve neki puta lutrija. Ima svakakvih prica beki jednom u plodnim danima pa upali,neki redovito svaki drugi dan pa upali, neki svaki dan u plodnim danima pa upali, neki sve to probaju pa ne upali i onda upali, ima jedna forumašica, mislim da je Bajo u pitanju, di su 10 dana zaredom poslije M i upalilo je😁  tako da vise uopce nisi pametan sto i kako. Ima ta metoda koja je kao dobra -SMEP sperm meets egg plan di kao od 8dc svaki drugi dan pa kad vidiš peak( kad god ga ugledaš(bilo ujutro,popodne) taj dan i slijedeca dva dana pa dan pauze i onda jos jedan dan. 😁
    Uglavnom, sretno i nadam se da ćemo ti uskoro upisati plusić na listi, a ne novi datum za ne dobiti😘😘💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Monna
    09. Ožujak 2021. 20:26

#Bella - da moram.. ništa dr mi ni ne preostaje previše su me izbubali za ova dva dana i toliko je bilo te negative... 
    Trenutno ja ne osjećam nista, posebno osim napuhnutosti i da mi je sve nekako drugacije.. 
    Ipak mi je ovo prvi put i zbilja mi je veliki sve sok... i nevjerica.. instikt mi govori da nije to tako...da ima propust.. no opet to je sve li la... hvala ... 
    Naravno javim sve sutra ... svakako ujutro rano idem tako da saznat cu sve brzo.. 
    No svakako idem kod još jedne ginekologice.. pa ćemo vidjet mišljenja... :) ja sam svakako pozitivna... 

👩27 🧔30
    3 mj 2021. -van.mat T 😮😞😱
    2 mj 2022. -biokemiska 😐😔
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

curka93
    09. Ožujak 2021. 20:51

Curke moja menga vec gotova ja nemam pojma kaj je to ...i to samo smedje

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Bella🌟
    09. Ožujak 2021. 21:04

monna javi i sretno💖
    Curka93 jel bilo bas baš krvarenje? Da nije mozds implantacijsko slucajno. Ako ti bude ful cudno mozes ti i jedan test opaliti za svaki slucaj😁 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    09. Ožujak 2021. 21:16

Monna sretno ❤️
    Sarita meni je takva trakica uvijek i kad je blizu o i kad nije 🤷‍♀️
    Curka jaoooo mikiiii, sestro slatkaaaa, sutra da si piškila! Pozlatile ti se Belline riječi da je implantacija 🤞🤞😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    09. Ožujak 2021. 21:23

čitam vas na preskokce ovih dana jer sam baššš u gužvi. Taman sam pomislila da ću odmoriti otkako ne radim al sve me drugo snašlo 🙄 fuš, bašta, vazda gladan muž... Vidim da ima par novih cura, nisam sigurna da sam uopće dobro popamtila nadimke i da sam sve popamtila, rozaroza i bebolina dobrodošle 😁 imam neki loš osjećaj da nisam dobro zapamtila, ali s obzirom da jedva gledam nadam se da se cure neće ljutiti :*
    Jeeeedino što je "dobro" u ovome što o trudnoći stvarno ne razmišljam, nisam opterećena. Sjetim se eto kad sjednem pa idem vidit šta ste vi danas radile. Majke mi, da nije beštije garant bi sad ostala trudna koliko sam opuštena! 😁
    Lindsay kako si nam? Ne znam za tebe al ja sam jako uzbuđena zbog vašeg postupka 😁🤞😘
    Kako je naša trudnica tommy? 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bambina
    09. Ožujak 2021. 21:32

t.loza

čitam vas na preskokce ovih dana jer sam baššš u gužvi. Taman sam pomislila da ću odmoriti otkako ne radim al sve me drugo snašlo 🙄 fuš, bašta, vazda gladan muž… Vidim da ima par novih cura, nisam sigurna da sam uopće dobro popamtila nadimke i da sam sve popamtila, rozaroza i bebolina dobrodošle 😁 imam neki loš osjećaj da nisam dobro zapamtila, ali s obzirom da jedva gledam nadam se da se cure neće ljutiti :*
    Jeeeedino što je "dobro" u ovome što o trudnoći stvarno ne razmišljam, nisam opterećena. Sjetim se eto kad sjednem pa idem vidit šta ste vi danas radile. Majke mi, da nije beštije garant bi sad ostala trudna koliko sam opuštena! 😁
    Lindsay kako si nam? Ne znam za tebe al ja sam jako uzbuđena zbog vašeg postupka 😁🤞😘
    Kako je naša trudnica tommy? 🤗

Hahahaha, pogodila si bit sa nadimcima i to se računa, hvala! 😊
    Što kaže ginekolog, do čega je došlo do CIN 1? Pretpostavljam pad imuniteta jer mi je frendica imala CIN 2 i nestalo je samo od sebe kada je dignula imunitet, mislim da je pila neki napitak od kurkume. 

Sarita_00
    09. Ožujak 2021. 21:40

Tloza mislim da do moje O ima još par dana, pa se ne sekiram. Tek se upoznajemo, tko zna šta ću saznati o svom ciklusu 😅 A ovo sa odmaranjem dok ne radiš... I ja sam mislila da ću odmoriti dok sam bila na bolovanju. Ok, par dana sam uglavnom jaukala od bolova, ali ostatak vremena mi proletio i nisam ništa pošteno napravila. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Lindsay
    09. Ožujak 2021. 21:43

Lozice vojnikinjo cim se ti mene sjetis odmah sam dobro!!! Sta sijes u basti??  I sta radis u fusu??? 😁

Sandričak
    09. Ožujak 2021. 21:44

Al ste se raspisalee. Da probam da propratim 😁
    Zuzuzujalica Pesma ovulaciji je dobra 😁🤣
    Lunamoon Daj stavi taj test da vidimooo . Koji si dpo ? 🤞❤
    Lori1988 i ja vec mesecima pijem vitamine i folnu sam pila nista se nisam ugojila.  😆
    Dada_27 ja jedva cekam tvoj test. I svaka ti cast kad do sada nisi posustala,imas test kod kuce i cekaas. Bravooo 😁😆🥰
    Monna Dobila si najnormalniju menstruaciju ?? 😯 I test ti je pozitivan.  🙏 Daj Boze da ne bude vanmatericna trudnoca,drzim ti palčeve i javi nam ishod . 🙏🤞❤
    Bambina najbolje onda da uzmes obične trakice, onda ces bolje videti kad krece linija da tamni,pa da odnose kombinujes prema tome.  A i trakice su puno jeftine nego  CB . 😁❤
    Sarita_00 i meni stigle danas trakice. 😁 jedva cekam da mi prodje m pa da krenem u piškenje. 😁😍 A tvoje krecu vec polako da tamne 🤞
    Curka koliko ti inace traje? 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.