Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94
    02. Siječanj 2021. 16:44

🔜🤰

Amy_94

Nažalost od jutra je 😔😔
    Bilo bi odlično da je od sad
    Amy ja sam taj test radila i pokazao mi samo sjenuu i onda sam odma uradila digitalni i pisao je da sam trudna . pokusaj sa digitalnim oni su najosjetljiviji….sretnoiii

Ali to je test nakon nekoliko sati

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Maša🤰🏼
    02. Siječanj 2021. 16:48

Onka žao mi je 😢
    Tina razljutit cu seee!!! Ocu slikuuuu 
    Sayuri ja bi na tvom mjestu nastavila radit trakice

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

02. Siječanj 2021. 16:58

Trebam dobiti za dva dana i evo ponadala sw kako su stalno sjenice bile na testovima i sad ovaj popodne pokaze minus. Jel moguce da ima nade jos

watson009
    02. Siječanj 2021. 17:07

Amy ja vidim sjenicu 🙌🙌
    Sto se tice propuhivanja jajovoda normalno je da menga kasni, meni je kasnila nakon propuhivanja 6 dana, 3 testa sam radila na trudnocu i na kraju procurila...dr je rekla da je to normalno da kasni nakon tretmana.
    Nadam se da se kod tebe primilo i svakako piski testice ako ih imas ali i sasvim je normalno i da kasni u tom ciklusu kada se radi prohodnost...
    Maso umirem ti kraljice 😂😂😂
    Danas mi je trebala doci, nije jos,stigne sutra...ciklusi su mi 26-28 dana, danas je 27.DC.
    Traveller ❤
    Anabela saljem ti zagrljaj, drzi mi se...🙏❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Ivana2010
    02. Siječanj 2021. 17:11

watson009

Amy ja vidim sjenicu 🙌🙌
    Sto se tice propuhivanja jajovoda normalno je da menga kasni, meni je kasnila nakon propuhivanja 6 dana, 3 testa sam radila na trudnocu i na kraju procurila…dr je rekla da je to normalno da kasni nakon tretmana.
    Nadam se da se kod tebe primilo i svakako piski testice ako ih imas ali i sasvim je normalno i da kasni u tom ciklusu kada se radi prohodnost…
    Danas mi je trebala doci, nije jos,stigne sutra…ciklusi su mi 26-28 dana, danas je 27.DC.
    Traveller ❤Anabela saljem ti zagrljaj, drzi mi se…🙏❤

Sad si me ukomirala 😢 onda je to vjerojatno i kod mene slučaj, samo dr mi je rekao kad sam ga zvala u četvrtak, da ako do ned ne dobijem da dodjem njemu na pregled, jos sam ga pitala jel moguće da kasni nakon toga, nije ništa rekao samo komentar d a nije možda trudnoća i da dodjem. 

None

• Ivana2010
    02. Siječanj 2021. 17:15

Stormy

nogic.ivana

Krivo sam napisala, NAJGORE ISKUSTVO, ne najbolje

Dobrodošla i što prije ošla 😊
    Možeš li mi reći zbog čega najgore ako su ti jajovodi prohodni?
    Jel bio hssg vodom ili kontrastom?

Nakon tretmana je rekao da su sada prohodni. A kakvi su bili prije ne znam. 
    Radila sam s kontrastom preko ultrazvuka. Kad stavi kateter i napuni balon to mi je bilo grozno kao da mi netko milijun nozeva zabio u trbuh i okreće ih u svim smjerovima. Nisam mogla ustati s kreveta da se prebacim na drugi stol. Onda kad je kontrast sestra uspricala samo je još više pospjesilo bol, prvo jedna strana, pa druga pa istovremeno. Bilo mi muka nakon toga, povracalo mi se, vrućina me oblila, pa zimnica, sestra me obukla, tamo sam kod njega ležala sklupcana na boku 20 min i još kod sestre toliko. Evo ja ne mogu riječima dočarati kako je to mene bolilo, odvratan osjećaj. I onda sam popila brufen i putem do kuće spavala, dosla doma i prestalo, rekao je da će prestati nakon sat vremena. 

None

watson009
    02. Siječanj 2021. 17:16

Ivana samo to dajem primjer sto se dogodilo u mom slucaju, jer nakon nekoliko dana kasnjenja sam vec bila u komi, nakon 6 je dosla, nista obilnija nego inace. Ako ju ne dobijes sutra javi se dr... ipak on zna najbolje 🙌❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    02. Siječanj 2021. 17:49

watson009

Amy ja vidim sjenicu 🙌🙌
    Sto se tice propuhivanja jajovoda normalno je da menga kasni, meni je kasnila nakon propuhivanja 6 dana, 3 testa sam radila na trudnocu i na kraju procurila…dr je rekla da je to normalno da kasni nakon tretmana.
    Nadam se da se kod tebe primilo i svakako piski testice ako ih imas ali i sasvim je normalno i da kasni u tom ciklusu kada se radi prohodnost…
    Danas mi je trebala doci, nije jos,stigne sutra…ciklusi su mi 26-28 dana, danas je 27.DC.
    Traveller ❤Anabela saljem ti zagrljaj, drzi mi se…🙏❤

❤❤Kakve su sanse za tvojim plusicem ovaj mjesec 🤔 radila si test,ali ranije dosta...mozda budes u onoj manjini trudnica pred postupak 🤗😘

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Amy_94
    02. Siječanj 2021. 18:46

Joj izludit ću više to čekanje 🙄🙄🙄

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Ivana2010
    02. Siječanj 2021. 18:48

Stormy

*super da su prohodni, a ne da te bolilo 😉

Citala sam da kome su oštećeni, da može biti bolno. Nadam se da ti neće biti tako, jer evo ne bi to svoje iskustvo poželjela nikome.
    Nisam napisala da od 8og mjeseca pijemo oboje folacin i on pije profertil kapsule. 

None

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.