T.loza je zapravo Telozanija 🙂❤️❤️❤️
skoroooo 😂😂😂 e sad da nisam neki dan promijenila nickname, stavila bi si to 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
T. Loza hvala 😘 zabavljac i brbljava jel ti ime Tamara 🤣🤣🤣😘
Drzim figr ovima sta idu na preglede 🤞🤞
Amy probaj ujutro iako ako si tribala dobit tribalo bi se vidit i sa popodnevnin urinom
jaaao Tamaraaa <3 još dan danas se sječam kako mi je kraljica brbljava čestitala rođendan hjooooooj slatkoče
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
t.loza 😂😂😂 joj bas je bezobrazan taj ginic. ti si meni zaakon! Film kazes 😂 "Kako sam hopsala na petak 14. dc" 👌👌
Bella cuj razmisljam..ma najbolje da mi smatramo cijeli vikend 14. danom.ciklusa heheheh 😆😜 sigurno je sigurno da ga ne fulamo 😁 i onda nam za ca 3 tjedna ti pises ➕ na vrh liste ❤❤❤🤞🤞
vrvrvrkutalica 😆😆💕💕💕💕
eeee Martyć daj Bože da nam snimaš onda treći dio "Kako sam ostala trudna na petak 14" 🥰🥰🥰 sad kad vidim kako ste se stvarno dale na razmišljanje o tome krenula sam gledati u staroj app kako smo mi hopsali. Nažalost često se potrefio taj famozni 14dc.
Aliiiiii,sad kad se izliječimo pa ujedinim sve vračke, vitamine, trakice, temperature i poze ovog svijeta ima da budem 🤰 čim me dragi pogleda, što neke vole istaknuti 😂loziceeeeja tebe obozavam! 💕 jako me podsjecas na moju mladu sestru: glavni zabavljac u obitelji, ful je brbljava (nekad ju moramo molit da bude tiho da odmorimo usi)😂 i uvijek ima neke takve fora izjave i zivotne teorije da se moras smijat. 😁 kad sam u komi prvo me malo slusa pa tjesi pa pocne s glupostima i jednostavno izvuce osmijeh❤ a i blizu ste s godinama, ona je 24. tak da eto i tebe bih bas rado imala pored sebe u zivotu😘😘😘😘😘😘😘
aaaaaaa baš si me raznježila sada ❤️❤️ to je baš lijepo čuti :) (ovo da je moraš molit da prestane pričati sa odmorite uši ću se praviti da se na mene nije odnosilo) 😁 kamo sreće da se jednom sve stvarno sastanemo na kavi!
Jedino što mi je "loše" u ovom forumu što sam već nelo vrijeme s vama i stvarno ste mi drage, a onda pomislim da će neka otići u jesenske, neka u zimske bebe (daj Bože da ne dočekamo proljetne ili ljetne!!) i onda se možda nećemo toliko čuti. A baš ste mi 👌👌👌
Marty tebi neću zaboraviti kako si slušala moje drame s trakicama u prošlož ciklusu ❤️🥰
naravno da to nije islo na tebe😁 tebe ne cujem (nazalost) haha. bas djelujes pozitivno i dobrodusno💕 i baas me nasmijavas svojim simpaticnim teorijama✌😆 ma proucavat i usporedivat cemo mi trakice i ovaj ciklus, ja cu testirati taj 14.dc, ti se rjesavas bestija i guramo dalje dan po dan do svojih mrvica☺
a ovo za druge grupe, bilo bi lijepo da se sve skupa preselimo na bebaste grupe, a ako ne-uvijek imamo insta i fb pa se mozemo dodati 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
T.loza i ja te obozavam ❤️😂 gadura je prosla, ne ponovila se 😂🙏🏻
Tommy ❤️❤️❤️ lijepo te vidjeti! Kako si nam mentalno?
Ginny nadam se da ce corona biti negativna, a hcg bryo pozitivaaaaan!
Amy drzi se ❤️
Marty svi se kunu u 14dc, moramo svi probati 😂 “strah u ulici 14dc”, “znam sta si radila 14dc” 😂❤️
Anciooo ja sam danas slabo citala, al svaki put kad otvorim forum ti pitas ko je narucio caj 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️
mentalno uvijek loše :D hahhaha neki dan mi je frendica vrtila prsten pa mi je rekla da ću ostat sa 35 godina trudna (što je za 3 godine) pa sam rekla da su to sve gluposti i idem dalje pozitivno ko i do sad..
pa eto sad čekam da me Petrova nazove i veli da sam trudna ahahah
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Heej devojke, a sta je sa Anadela Sayuri,i jos jedna devojka, ne mogu da se setim nicka. Mislim da je živela u Beču, ? Jesu li otišle na lepše temee ? 😃
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Zezam se Ancioo dobrice nasa slatka, samo mi je presimpaticno i preslatko 😂😂❤️❤️❤️❤️ Meni zvoni da je curka to bila... ili? 🤨
Tloza ❤️❤️❤️
Amy drzi se ❤️
Marty svi se kunu u 14dc, moramo svi probati 😂 “strah u ulici 14dc”, “znam sta si radila 14dc” 😂❤️
Anciooo ja sam danas slabo citala, al svaki put kad otvorim forum ti pitas ko je narucio caj 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️
mentalno uvijek loše :D hahhaha neki dan mi je frendica vrtila prsten pa mi je rekla da ću ostat sa 35 godina trudna (što je za 3 godine) pa sam rekla da su to sve gluposti i idem dalje pozitivno ko i do sad..
pa eto sad čekam da me Petrova nazove i veli da sam trudna ahahah
Joooj ,meni je jedna rekla prosle godine da cu dobiti bebu tek za dve godine . Gledala kao neke brojeve ili ne znam ni ja staa. Kako je krenulo, izgleda da ce biti tako 😯😶
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ufff tommy znam, ne mogu te utjesiti, ali sam sigurna da ce sve biti ok 🙂 ma joj kloni se praznovjerja, vjeruj samo u ono sta je pozitivno 😂 meni je horoskop rekao da cu ovaj mj zatrudnit, Venera mi usla u petu kucu, glupaca nije mogla pozurit - kasno dolazi u klasicnom zenskom stilu 😂
A voljela bi nekome pomoći 😬😬
eeeh da si bolje pratilaaa...baš si nekad loša forumašica hhahah
ma daaaj šta se sekiraš mico mojaaaa, kome treba bude se javio
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Amy drzi se ❤️
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 placeeeem hahaha. pa mooramo probati nego sta 😆👌 ima da upali!
ovo za Anci 😆😆😆😆😆 opet placeemm. Anci i ja mislim da je curka..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji