Buhtlicahttps://www.krenizdravo.hr/zdravlje/simptomi/bol-u-preponama-kod-zena-uzroci-i-lijecenje 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
cistaaaa u jajnikuuuu!!!! aaaaaaaaaa puj,puj!!!
Naravno, zanemarit ćemo svih drugij 13 navedenih mogućnosti i uzeti samo ono što se nama (ne)sviđa 😂😂😂
Buhtlica ne sjećam se da sam ikada imala takvih problema, ali 🤞 da nije ništa strašno :)
ma mislim 100% je kuk..onaaak dddddja sam imala samo neka zatezanja prepona..no znam da nema ciste pa ono..možda je od ovog seksa 2x mj..nije tijelo naviklo jbg hahha
😂😂😂😂😂😂 stvarno bi se s tobom trebalo družiti u živo, kad te tvoja beba upozna i vidi što je propustila vjerujem da će ti se ispričati što nije došla ranije 😁😁😁
ea tek da se napijemo hahhaha show! a da, beba će me čuti hahhaha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Buhtlica i Tommy , sretno kod ginekologa. 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
t.loza 😂😂😂 joj bas je bezobrazan taj ginic. ti si meni zaakon! Film kazes 😂 "Kako sam hopsala na petak 14. dc" 👌👌
Bella cuj razmisljam..ma najbolje da mi smatramo cijeli vikend 14. danom.ciklusa heheheh 😆😜 sigurno je sigurno da ga ne fulamo 😁 i onda nam za ca 3 tjedna ti pises ➕ na vrh liste ❤❤❤🤞🤞
vrvrvrkutalica 😆😆💕💕💕💕
eeee Martyć daj Bože da nam snimaš onda treći dio "Kako sam ostala trudna na petak 14" 🥰🥰🥰 sad kad vidim kako ste se stvarno dale na razmišljanje o tome krenula sam gledati u staroj app kako smo mi hopsali. Nažalost često se potrefio taj famozni 14dc.
Aliiiiii,sad kad se izliječimo pa ujedinim sve vračke, vitamine, trakice, temperature i poze ovog svijeta ima da budem 🤰 čim me dragi pogleda, što neke vole istaknuti 😂
loziceeee ja tebe obozavam! 💕 jako me podsjecas na moju mladu sestru: glavni zabavljac u obitelji, ful je brbljava (nekad ju moramo molit da bude tiho da odmorimo usi)😂 i uvijek ima neke takve fora izjave i zivotne teorije da se moras smijat. 😁 kad sam u komi prvo me malo slusa pa tjesi pa pocne s glupostima i jednostavno izvuce osmijeh❤ a i blizu ste s godinama, ona je 24. tak da eto i tebe bih bas rado imala pored sebe u zivotu😘😘😘😘😘😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cureee evo i ja kupila CB test nisu imali drugi...pa bum sutra kud puklo da puklo iako sad od simptoma ni s osim kaj me bradavice ubijaju i naravno zivcana sam 🤣🤣🤣amy i ja vidim sjenu....drzim 🤞 da je 🤰
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Inna sjećam se sa si pričala kako je mužu sve postalo malo pritisak i to. Kakav vam je sada onda plan? I dalje nezaštićeni odnosi ali on nije upućen u ciklus, ni ti ne pratiš nipta, pratiš po skrivećki...? 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cureee evo i ja kupila CB test nisu imali drugi…pa bum sutra kud puklo da puklo iako sad od simptoma ni s osim kaj me bradavice ubijaju i naravno zivcana sam 🤣🤣🤣amy i ja vidim sjenu….drzim 🤞 da je 🤰
Svaka cast pa možeš cekat do sutraaa!, 🤓😅
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
t.loza 😂😂😂 joj bas je bezobrazan taj ginic. ti si meni zaakon! Film kazes 😂 "Kako sam hopsala na petak 14. dc" 👌👌
Bella cuj razmisljam..ma najbolje da mi smatramo cijeli vikend 14. danom.ciklusa heheheh 😆😜 sigurno je sigurno da ga ne fulamo 😁 i onda nam za ca 3 tjedna ti pises ➕ na vrh liste ❤❤❤🤞🤞
vrvrvrkutalica 😆😆💕💕💕💕
eeee Martyć daj Bože da nam snimaš onda treći dio "Kako sam ostala trudna na petak 14" 🥰🥰🥰 sad kad vidim kako ste se stvarno dale na razmišljanje o tome krenula sam gledati u staroj app kako smo mi hopsali. Nažalost često se potrefio taj famozni 14dc.
Aliiiiii,sad kad se izliječimo pa ujedinim sve vračke, vitamine, trakice, temperature i poze ovog svijeta ima da budem 🤰 čim me dragi pogleda, što neke vole istaknuti 😂loziceeeeja tebe obozavam! 💕 jako me podsjecas na moju mladu sestru: glavni zabavljac u obitelji, ful je brbljava (nekad ju moramo molit da bude tiho da odmorimo usi)😂 i uvijek ima neke takve fora izjave i zivotne teorije da se moras smijat. 😁 kad sam u komi prvo me malo slusa pa tjesi pa pocne s glupostima i jednostavno izvuce osmijeh❤ a i blizu ste s godinama, ona je 24. tak da eto i tebe bih bas rado imala pored sebe u zivotu😘😘😘😘😘😘😘
aaaaaaa baš si me raznježila sada ❤️❤️ to je baš lijepo čuti :) (ovo da je moraš molit da prestane pričati sa odmorite uši ću se praviti da se na mene nije odnosilo) 😁 kamo sreće da se jednom sve stvarno sastanemo na kavi!
Jedino što mi je "loše" u ovom forumu što sam već nelo vrijeme s vama i stvarno ste mi drage, a onda pomislim da će neka otići u jesenske, neka u zimske bebe (daj Bože da ne dočekamo proljetne ili ljetne!!) i onda se možda nećemo toliko čuti. A baš ste mi 👌👌👌
Marty tebi neću zaboraviti kako si slušala moje drame s trakicama u prošlož ciklusu ❤️🥰
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Buhtlicai Tommy, sretno kod ginekologa. 😊
Hvalaa, joj sad ste me isplasile 🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ipak nema nista 😔😔
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ipak nema nista 😔😔
kad si već svakako kupila digitalac pišni i sutra ujutro, možda ti je o bila kasnije. Nisam upratila, jesi li ju pratila kako? Ja sam na onim testićima vidjela crticu
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji