Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bluew
    11. Veljača 2021. 15:24

Pozz svima 🤩🤩
    Ispada da upadam samo kad imam pitanja, ali staaalno vas pratim i veselim se svakom plusu 🤩🤩 
    Kod mene sad 3 mj pauza posto muza nema kuci, pa me zanima je li koja narucivala lh trakice preko e baya ili aliexpressa i koje su se pokazale najbolje?
    Hvaaaala

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Lyra
    11. Veljača 2021. 15:25

Wonderer ajoj, 🤞 da nisi pokupila!

Anciooo 🤗❤️ potpuno razumljivo, saljem zagrljaj

Nes 🤞 odbrojavamo mi polako ❤️

Masa haha bit ce to dobro Valentinovo ❤️

Marija odlicno, sretno dalje 🥰

T.loza testiraj i dalje. Moguce da je ovo vec bio pik, al moguce da i nije. Zanemari to “low”, ovo je daleko od low, Premom nekad zeza zbog osvjetljenja i tako.

👦 11/2017 👶 9/2020

Monstera
    11. Veljača 2021. 15:36

t.loza 🔜🤰

https://ibb.co/D4Bzg5j eeeem, šta sad? Temperatura se nije podigla, trakice blijede… 😔

Da li držiš urin bar 3-4 sata prije nego piškiš? Nisam sigurna ako koncentracija urina može utjecati na tamnjenje trakica, ali preporuča se zadržatu urin neko vrijeme

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Loza 💙😇
    11. Veljača 2021. 15:41

Monstera

t.loza 🔜🤰

https://ibb.co/D4Bzg5j eeeem, šta sad? Temperatura se nije podigla, trakice blijede… 😔

Da li držiš urin bar 3-4 sata prije nego piškiš? Nisam sigurna ako koncentracija urina može utjecati na tamnjenje trakica, ali preporuča se zadržatu urin neko vrijeme

hmm pa sad ne znam koliko točno je prošlo vremena, ma da bi rekla da nije toliko već manje, sat-sat i po. budem nestrpljiva kad dođem doma s posla pa ne mogu izdržat više.
    Ne znam cure, ja sam baš skeptična oko svega ovoga. Mogu se tješiti da bi trakice bile tamnije da sam više držala urin ali ne želim gurat glavu u pijesak kad jednostavno nemam dobar osjećaj 😔

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Monstera
    11. Veljača 2021. 15:52

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Tloza ne brini meni je tak prošli ciklus blijede blijede i op odjednom pik tako da 👍🏼👍🏼

Anci kad krećeš piškiti? Ja sam si naručila ovaj put  easy at home trakice, imam još od prošlog ciklusa femometar i CB digitalne, ali ipak trakica nikad dosta 😁

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Ginny
    11. Veljača 2021. 16:19

Ja se pokusavam strpit bar 2h za lh, vidit ces oce ti rast temperatura iduca tri dana. Vidim da ti je danas pala pa ako je jucer bio pik to tako triba bit

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    11. Veljača 2021. 16:20

Moguce je i da ri je pik promakao između te dvije trakice 🤔😉 vidim da je jedna bila u 15h a druga u 20h.
    Marija cestitam ❤️❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LazyO
    11. Veljača 2021. 16:39

Marija čestitaaaam! 🤗💕🥳
    t.loza vidjet ćeš po temp sutra, ma nisu ni trakice sveti gral! Već je bilo priča o curama s ovulacijama potvrđenima kod gin.,a da uopće nisu imale peak, a kamoli ovo kao tvoje kad su već dobro potamnile. Bit će to sve ok. 

Inna_

Posao me malo sprečava da pročitam i odgovorim na sve, ali ono što je pisala Ancioo:

Ja osjetim olakšanje kad čujem te neke priče, evo npr. Prijateljica s teškim PCOS, ciklusi joj koma.. kojoj je rečeno da će sigurno morati jednog dana na MPO kad bude željela trudnoću, zatrudnila je slučajno, bez ikakvog plana. Nije planirala djecu u naredne 2 godine, bila je uvjerena da ne može prirodno zatrudniti i eto bebice. 😄

Poznanica s maternicom punom mioma zatrudnila prirodno s 38 godina i rodila zdravo dijete.

Onda si mislim, pa valjda ću onda i ja uspjeti nekako jednog dana, ako ne prirodno, onda ću na MPO.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

watson009
    11. Veljača 2021. 17:15

Marija cestitam ti jos jednom, bravo za betu ❤
    Ancioo jel vjerujes da sam vec mjesec dana na novom poslu? Vrijeme leti kao ludo...dobro sam doista, samo ne mogu sve uloviti i bas je dosta novih cura doslo. Ljubim te ❤ hvala sto pitas za mene, Lindsay mi je javila 👆😂❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Loza 💙😇
    11. Veljača 2021. 17:24

Ginny, LazyO hvala na savjetima i podršci. Sljedeći ciklus ću biti pametnija, sad samo jedva čekam da prođe a čini mi se kao da nema kraja. Ako i je danas o jbg, jučer nismo pokrili. Budemo danas, ali kao što sam ranije još rekla - otpisala sam ciklus na 15dc 🙃 puno stresa.
    Baš sam se danas sjetila tommy "kad sam tužna neće mi ni pas doći, a kamo li mala beba" 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.