Joj curke tak me strah 😥 strah me je da se ne ponovi opet isti scenari kao u 11 mj 🥺
🤩😍😍😍 Trčiiiiii!
I ja već sada strahujem od toga, ali to je valjda normalno nakon što to prođeš! Nemoj strahovati, budi sretna! Ne vjerujem da ti gin nije rekao/la da će idući put 100% biti sve u redu... Pa možda je ovo taj "idući put"! 💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Joj znaci nakon prve menstruacije poslje kiretaze ja ostanem trudna, strah me je da opet nesto nece biti ok 😥
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure ja nekako mislim da mi je ovulacija danas tako me na trenutke zaboli trbuh kao da cu dobiti...trakice stizu sutra al ja cu danas nabaciti jedan hop pa kaj bude bude🥰jer nismo uopće ovih dana bili nesto aktivni🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Joj znaci nakon prve menstruacije poslje kiretaze ja ostanem trudna, strah me je da opet nesto nece biti ok 😥
Trci po test i uljepsaj nam ovaj dan...ne znam kako vi ali ja sam tako troma i sva pokocena i nis mi se neda
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Joj curke tak me strah 😥 strah me je da se ne ponovi opet isti scenari kao u 11 mj 🥺
🤩😍😍😍 Trčiiiiii!
I ja već sada strahujem od toga, ali to je valjda normalno nakon što to prođeš! Nemoj strahovati, budi sretna! Ne vjerujem da ti gin nije rekao/la da će idući put 100% biti sve u redu… Pa možda je ovo taj "idući put"! 💞
Evo bas sam dosla iz ljekarne budem popiskila test 🤭🤞🏻
Ma uzas nakon prve menstruacije iza kiretaze je ovo zato me ne strah, iako u prvoj t se plod nikad nije ni razvio pa sr valjda maternica oporavila a valjda da nije nebi se ni uhvatilo 🙄
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
🤩😍😍😍 Trčiiiiii!
I ja već sada strahujem od toga, ali to je valjda normalno nakon što to prođeš! Nemoj strahovati, budi sretna! Ne vjerujem da ti gin nije rekao/la da će idući put 100% biti sve u redu… Pa možda je ovo taj "idući put"! 💞
Ma uzas nakon prve menstruacije iza kiretaze je ovo zato me ne strah, iako u prvoj t se plod nikad nije ni razvio pa sr valjda maternica oporavila a valjda da nije nebi se ni uhvatilo 🙄
Sretnooo....cekamo + 🤗🤗🤗
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
🤩😍😍😍 Trčiiiiii!
Sve će biti u redu, ne brini se... Neke i rode pa za mjesec dva opet ostanu trudne!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
t.loza ne brini, kaskam i ja često za komentarima... Ja sam sretna kad bilo koja od nas ostane trudna jer smo ipak one koje se trude i u većini slučajeva to već bude neki vremenski period, pa kad bilo koja dobi plusić, to mi je nekako nada da ću i ja Ginny ja sam na te koje "ne znaju kak su ostale trudne" luda, ali baš luda. Sam čin sexa je 50% šansa da ostaneš trudna, pa nisi po Duhu svetom
ali etooo pokušavam to izignorirat, čestitat i hajde bok.
Meni baš jedna prijateljica koju sam upoznala u bolnici kad sam imala spontani, treba roditi idući tjedan, to joj je treća trudnoća ali jedina koja je uspjela kad tako nešto čujem, bude mi baš toplo oko srca, zaslužila je
Watson evo moje Lucy Lu Nemrem, i dalje si ona
Marija krasne vijesti i baš lijepa beta
Najnaj sve će biti u redu, samo pozitivne misli i fotkaj nam poztivan test :)))
Curka ipak si me preduhitrila, samo ti hopsaj... mislim da od moje O još ništa barem nekoliko dana
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
🤩😍😍😍 Trčiiiiii!
Refresh,refresh... 😂😂😂
t.loza ne brini, kaskam i ja često za komentarima… Ja sam sretna kad bilo koja od nas ostane trudna jer smo ipak one koje se trude i u većini slučajeva to već bude neki vremenski period, pa kad bilo koja dobi plusić, to mi je nekako nada da ću i jaGinnyja sam na te koje "ne znaju kak su ostale trudne" luda, ali baš luda. Sam čin sexa je 50% šansa da ostaneš trudna, pa nisi po Duhu svetom
ali etooo pokušavam to izignorirat, čestitat i hajde bok.
Meni baš jedna prijateljica koju sam upoznala u bolnici kad sam imala spontani, treba roditi idući tjedan, to joj je treća trudnoća ali jedina koja je uspjelakad tako nešto čujem, bude mi baš toplo oko srca, zaslužila je
Watsonevo moje Lucy LuNemrem, i dalje si ona
Marijakrasne vijesti i baš lijepa beta
Najnaj sve će biti u redu, samo pozitivne misli i fotkaj nam poztivan test :)))
Curkaipak si me preduhitrila, samo ti hopsaj… mislim da od moje O još ništa barem nekoliko dana
A nemam kaj izgubiti u principu i kalendar mi javlja kako bi danas trebala biti o...al nis ja ne vjerujem🤣🤣🤣 a kazem ovaj mj bas kao da smo se prestali truditi...uopće nismo redoviti 🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Sortiraj odgovore
Najstariji