Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    11. Veljača 2021. 10:07

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

marija3998

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

t.loza 🔜🤰

Ancio razumijem te :/ nisam još bila u takvoj situaciji ali već znam da bi mi baš teško pala takva informacija i već sam vježbala neki izraz lica kojim ću prikriti svoju tugu u toj situaciji. Vjerujem da ćep ubrzo i to podijeliti s prijateljicama svoje sretne vijesti 🙏🥰

iskreno se nadam jer mene ovo psihicki bas ubija, sestricna zove prosli tjedan da podjeli s nama vijest da je trudna, sad ova, dusu bi grijesila da nisam sretna radi njih ali meni je jako tesko, bas sam sam M pricala kaze da se moram smiriti i ne smijem tako razmisljati ali ja sebi ne mogu pomoci, a on jeu nekom strahu da i ako dode do trudnoce da ce sve bit kao proslipu puta bas je nekako zabrinuti i iskreno se nadam da ce ga to proci da mogu hopsati napokon s mirom neki glupi period nam je dosao

Brzo ćeš i ti ostati trudna, nemoj se brinuti, posveti se svom mužu, sebi i dijete će doći, i ja sam bila u teškoj depresiji zbog toga jer su svi oko mene bez problema ostali trudni a ja nikako i sad me je strah zbog toga što je bilo prošli put, i neću biti mirna do prvog pregleda, ali iskreno prošli mjesec nisam uopće razmišljala o djetetu, uplatili smo si krstarenje, imali smo odnose dan prije pika i eto desilo se, samo se nemoj puno zamarati nemate problema ni ti ni on, ostala si trudna već jednom, uskoro ćeš i drugi put ❤️🙏

hvala Marija na podrsci, nadam se da ce ovaj period proci bas mi je nekako tesko
    inace sam emotivna osoba i sve me jako pogodi pa se nadam da ce me proci ova kriza sto prije

Znam kako ti je i sama  sam takva, sve će biti uredu, samo se nemoj puno zamarati svi smo uz tebe i nadamo se da ćeš nam što prije po slikati svoj ➕ 😘❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Loza 💙😇
    11. Veljača 2021. 10:09

marija3998

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

t.loza 🔜🤰

Ancio razumijem te :/ nisam još bila u takvoj situaciji ali već znam da bi mi baš teško pala takva informacija i već sam vježbala neki izraz lica kojim ću prikriti svoju tugu u toj situaciji. Vjerujem da ćep ubrzo i to podijeliti s prijateljicama svoje sretne vijesti 🙏🥰

iskreno se nadam jer mene ovo psihicki bas ubija, sestricna zove prosli tjedan da podjeli s nama vijest da je trudna, sad ova, dusu bi grijesila da nisam sretna radi njih ali meni je jako tesko, bas sam sam M pricala kaze da se moram smiriti i ne smijem tako razmisljati ali ja sebi ne mogu pomoci, a on jeu nekom strahu da i ako dode do trudnoce da ce sve bit kao proslipu puta bas je nekako zabrinuti i iskreno se nadam da ce ga to proci da mogu hopsati napokon s mirom neki glupi period nam je dosao

Brzo ćeš i ti ostati trudna, nemoj se brinuti, posveti se svom mužu, sebi i dijete će doći, i ja sam bila u teškoj depresiji zbog toga jer su svi oko mene bez problema ostali trudni a ja nikako i sad me je strah zbog toga što je bilo prošli put, i neću biti mirna do prvog pregleda, ali iskreno prošli mjesec nisam uopće razmišljala o djetetu, uplatili smo si krstarenje, imali smo odnose dan prije pika i eto desilo se, samo se nemoj puno zamarati nemate problema ni ti ni on, ostala si trudna već jednom, uskoro ćeš i drugi put ❤️🙏

Ne mogu uopće mi zamisliti kako je vama koje ste već imale neuspješnu trudnoću iza sebe, kao da nije dovoljno teško i bez toga. Marija 🙏 da ovaj put sve bude u redu s bebicom :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

marija3998
    11. Veljača 2021. 10:14

t.loza 🔜🤰

marija3998

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

t.loza 🔜🤰

Ne mogu uopće mi zamisliti kako je vama koje ste već imale neuspješnu trudnoću iza sebe, kao da nije dovoljno teško i bez toga. Marija 🙏 da ovaj put sve bude u redu s bebicom :)

Hvala ti puno, i ja se molim Bogu da ovaj put  bude kako treba 🙏😍

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Marinci
    11. Veljača 2021. 10:25

Nadam se da ce nam bit svima brzo,,,,, 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Loza 💙😇
    11. Veljača 2021. 10:37

Tonia sad tek vidim tvoj komentar gore i točno se slažem s tom "ljubomorom"!!! Znam da glupo zvuči i nemojte me krivo shvatiti. budem ja sretna zbog svake žene koja je ostala trudna, uključujući i vas, ali baš u tom trenutku malo i potonem. Ovih dana osjećam baš neko zasićenje od svega, tako se želim opustiti ali ne znam kako 🤷‍♀️ već mi bude glupo i s mužem pričat o tome i trudim se cj taj razgovot svest na minimum jer bi inače mogla samo o tome pričati... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

anabelaaaa
    11. Veljača 2021. 10:55

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

PRIJATELJI STARI GDJE STE??Monstera, Watson, Anabelaaa, Masa, Bella ako citas javi se, Andelaaa Puse lovely

Ancio draga ❤
    Tu sam ja ,pratim vas povremeno I dalje sam vam velika podrska I tu sam da uletim cestitati novim plusicima I radujem se svakom ❤
    Malo sam manje aktivna,posvetila sam se mamo vise sebi,manje istrazivanja,zamaranja..Ima tu I dosta novih cura pa je tesko sve pofatati.
    Kod mene jos nista se ne desava,jos sam na pilulama,kroz nekoh 10 dana sam na kontrolo pa vam javljam sta ce se kasnije rjesavati.. 
    Puno strpljenja,srece I uspjeha u narednim dankma zelim svim curkama.❤❤❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

11. Veljača 2021. 11:14

Hej pitanje, Jeste li ikad nakon ovulacije osjecali dolje onako ko neku cudnu bol na samom ulazu u vaginu.. neznam sta bi to moglo biti evo danas me u par navrata bas presjeklo..

Maša🤰🏼
    11. Veljača 2021. 11:23

Jutro cure ❤️ Tu sam tu sam ja :) sve pomno pratim hahah 
    Cekam da mi O padne na valentinovo i da napravimo tu ljubavnu bebu 😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Monstera
    11. Veljača 2021. 11:35

Anci nasmijala si me sa upitom gdje smo, pjevušila sam si ga u glavi dok sam ga čitala 😁 Ne stignem se baš javiti ovaj tjedan, na poslu završavamo jedan projekt pa je malo strka.
    Šta se tiče trudnoća frendica, ja te u potpunosti razumijem. Prije par mjeseci mi je frendica poslala poruku da čeka curicu, i baš sam se slomila kad sam to pročitala. Naravno da sam sretna zbog nje i ja njenu bebicu već sad volim ali ipak se pojavio onaj dobro nam poznati osjećaj...mislim da je normalno da nas to frustrira, kad ti sebi nešto želiš a vidiš da ne ide tako lako da to dobiješ, dok ostalima ide. I ima dana kao danas kad kloneš, ali ipak ima više dana kad si zadovoljna i sretna ni ideš dalje prema svom cilju ❤️ Doći će i naše bebaline, pa ćemo ih tako razmaziti da će nam svi soliti pamet kako se dijete treba odgajati 😊🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    11. Veljača 2021. 11:41

Pozdrav svim curama, pročitam ja vas na večer, ali jednostavno ne stignem popratiti tko je šta napisao (morati ću si i ja raditi bilješke kao još jedna cura koja je napisala da ih radi 😝)
    Sanjarka gdje si draga?  😘
    Anabela obavezno nam napiši kad obaviš pregled 😊
    Belinda, Divna_Sa kako ste?
    Meni taman menga sutra završava i onda kreće sexy vikend za nas dvoje 😈 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.