Ove se sexy vikendima ignoriram na najjace, nema mi muza od ponedjeljka a moguce da ce morat u SI prije nego se vrati tako da la la la la 😂😂😘😘😘
Sta se tice ljubomore, to je skroz normalan osjecaj, samo cu rec da nisam ni najmanje ljubomorna kad netko za koga znam da se dugo vec trudi napokon uspije a ovi "samo ne pogledao i ja trudna" mi idu na jetra 😅😅😅🙈🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Joj mislim da svako toliko bude tema kak smo ljubomorne na trudnice. Totalno kužim i baš mi je to teško padalo, pogotovo jer imam osjećaj da su svi oko nas trudni. Muževi kolege s posla- dvojici žene trudne, 2 frendice mi rekle unazad mjesec dana, moje obje šogorice štancaju djecu jedno za drugim (što mi je super jer obožavam svoje juniore). Al evo zadnjih mjesec dana i dalje osjetim neku tugicu kad čujem, al je prevladala sreća, baš ne uspoređujem s nama neg sam se ponovno krenula iskreno veseliti- nadam se da ćete i vi doći u tu fazu 😁. Naravno forum ženske isključujem iz tugice kad čujem jer vaše pluseve iščekujem ko svoj- svi se razumijemo i ovo je sigurno mjesto, realno s nikim ne dijelimo sve ove info i emocije i borbe u toj mjeri. Pa mi svaki plus ovdje zatitra srce 😊. Svi će plusići već doći, samo valjda moramo imati dana kad malo emocionalno padnemo. Držite se, i to će proći 🥰
Wonderer nadam se da nije korona- javi!
Ginny jedva čekam da pišneš, ja ovim tempom možda neću još tjedan dana 😅
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
cure baš ste neaktivne danas, zbog vas mi sporo prolazi vrijeme na poslu, sram vas bilo!!! 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
cure baš ste neaktivne danas, zbog vas mi sporo prolazi vrijeme na poslu, sram vas bilo!!! 😂
hahahah sram bilo ove radnice 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sanjarko gdje si tiiiiiii
Gdje ste sve?
Slkazem se s lozom- nemam što čitati ....
Kad ces ti piskiti Lazy?
Anciooo potpuno razumijem taj osjecaj. Meni su trudne i šogorica i najbolja prijateljica, jedna nije ni pokušavala, drugoj je planirano drugo. I sretna sam radi njih, ali nekad me komentari tipa "ostani i ti trudna da nam se klinci druže" baš zabole, pomislim svašta ružno, a samo se kiselo nasmijem i kažem radimo na tome, ali kao da ove ekstra plodne žene ne razumiju da nije svima lako to kao njima.
👩- 28
👨- 30
👫- od 2013.g
💍 2019.g
Kad ces ti piskiti Lazy?
Ma u subotu ili nedjelju. Umočila ja i prije sat vremena jedan hcg, al bijel ko snijeg- čisto jer ih imam 12 pa ima se može se hahaha
LH ona današnja kad se posušila ista ko i jučer. Kad krenu tamniti, onda ću piškit hcg, prije toga neću
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Ancioo tu sam mila, tesko vas pratim zbog silnih obaveza...nisam bas aktivna. Skicnem tu i tamo da vidim novosti, grlim te puno i takoder jako dobro poznajem taj osjecaj neuspjeha. Takoder mi je drago cuti lijepu vijest da je netko trudan ali mozda mi sve teze i pada sada kada smo korak do MPO.
Tebi je prosla vjestica jel tako? Hoces mozda ici na folikulometrije da dodatno popratis tu ovulaciju?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://ibb.co/D4Bzg5j eeeem, šta sad? Temperatura se nije podigla, trakice blijede... 😔
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji