Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    10. Veljača 2021. 12:49

Curke evo ja na poslu iskoristili zadnju traku...bijela bijela ocito mi dobro stoji 🤗🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

LazyO
    10. Veljača 2021. 13:01

Sarita a što kažu što je točno s koljenom? Uf.
    Curka donijet će ti nove trakice više sreće 😋

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

curka93
    10. Veljača 2021. 13:05

LazyO

Hahaha nadam se 🤗🤗🤗

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Loza 💙😇
    10. Veljača 2021. 13:07

Ja sad nmg dočekat da dođem kući pa da piškim još jednu trakicu, sad sam nervozna jer što ako mi opet posvjetli, a opet pokrili smo sinoć tako da... Šta ću kad se volim stresirati, nikad mira nemam 😅

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

curka93
    10. Veljača 2021. 13:13

t.loza 🔜🤰

Ja sad nmg dočekat da dođem kući pa da piškim još jednu trakicu, sad sam nervozna jer što ako mi opet posvjetli, a opet pokrili smo sinoć tako da… Šta ću kad se volim stresirati, nikad mira nemam 😅

Sestro slatka bome si ovo dobro rekla...ocito se i ja volim stresirat ne znam zašto sam uopće pocela s tim trakicama 🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Loza 💙😇
    10. Veljača 2021. 13:14

curka93

t.loza 🔜🤰

Ja sad nmg dočekat da dođem kući pa da piškim još jednu trakicu, sad sam nervozna jer što ako mi opet posvjetli, a opet pokrili smo sinoć tako da… Šta ću kad se volim stresirati, nikad mira nemam 😅

Sestro slatka bome si ovo dobro rekla…ocito se i ja volim stresirat ne znam zašto sam uopće pocela s tim trakicama 🤣🤣🤣

sestre po nervozi ❤️😂😂 
    al točno sam znala da te trakice neće doprinjeti mojoj opuštenosti, al ajd idem probat... Čisto da ako ne uspije da mogu reć da sam i to probala

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Sarita_00
    10. Veljača 2021. 13:15

LazyO

Pretpostavlja da je puknut menisk. Ali na slici se vidi i da je menisk kalcificirao, a doktoru se čini i da ima nešto unutar koljena. Jednu artroskopiju sam već imala prije dosta godina, tako da taj dio znam što me čeka. A sutra ćemo vidjeti što će biti. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

curka93
    10. Veljača 2021. 13:30

t.loza 🔜🤰

curka93

t.loza 🔜🤰

Sestro slatka bome si ovo dobro rekla…ocito se i ja volim stresirat ne znam zašto sam uopće pocela s tim trakicama 🤣🤣🤣

sestre po nervozi ❤️😂😂
    al točno sam znala da te trakice neće doprinjeti mojoj opuštenosti, al ajd idem probat… Čisto da ako ne uspije da mogu reć da sam i to probala

Pa no. .ja kao opusteno hopsanje kad nam se da i super krenulo i zajebala sve s tim trakicama.  Doduse nis ne ocekujem ovaj ciklus jer smo do sad samo 2 x imali odnos 

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Loza 💙😇
    10. Veljača 2021. 13:48

curka93

t.loza 🔜🤰

curka93

t.loza 🔜🤰

sestre po nervozi ❤️😂😂
    al točno sam znala da te trakice neće doprinjeti mojoj opuštenosti, al ajd idem probat… Čisto da ako ne uspije da mogu reć da sam i to probala

Pa no. .ja kao opusteno hopsanje kad nam se da i super krenulo i zajebala sve s tim trakicama. Doduse nis ne ocekujem ovaj ciklus jer smo do sad samo 2 x imali odnos

pa dobro, ako ti do sada nije bila o onda još nije kasno... E pa ja sam primjetila da puno više uživam u seksu tek kad prođe menga jer onda to radim iz gušta. Ne mogu reći da sad ne guštam, naprotiv, ali sam pod pritiskom i nisam najopuštenija. Sreća pa za trudnoću nije nužno da ja doživim vrhunac 😂 bolje da ne znam koji sam dc

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

curka93
    10. Veljača 2021. 13:56

t.loza 🔜🤰

curka93

t.loza 🔜🤰

curka93

t.loza 🔜🤰

sestre po nervozi ❤️😂😂

Pa no. .ja kao opusteno hopsanje kad nam se da i super krenulo i zajebala sve s tim trakicama. Doduse nis ne ocekujem ovaj ciklus jer smo do sad samo 2 x imali odnos

pa dobro, ako ti do sada nije bila o onda još nije kasno… E pa ja sam primjetila da puno više uživam u seksu tek kad prođe menga jer onda to radim iz gušta. Ne mogu reći da sad ne guštam, naprotiv, ali sam pod pritiskom i nisam najopuštenija. Sreća pa za trudnoću nije nužno da ja doživim vrhunac 😂 bolje da ne znam koji sam dc

Slazem se da...razumijem te u potpunosti 💪

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.