Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    03. Veljača 2021. 14:29

Tommy jako mi je žao Bit će kad tad pozitivan ishod, samo hrabro naprijed

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Monstera
    03. Veljača 2021. 14:30

Tommy žao mi je... 💔

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lori🍀
    03. Veljača 2021. 14:30

Dalija87

E, a mene zanima.. znači pišate paralelno za betu i lh? Lh trakica je isto orijentir?

Dalija kako se držiš, jel još pere nervoza Imaš i dalje simptome, mučnina i sl.?

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 14:31

a da, nemoš tu sad ništa.. ne isplati mi se tugovat jer od toga ne raste HCG  danas mi dolaze Lucky i Trav pa ću se malo popit hahah

za dva tjedna idem na godišnji, pa ću i tamo malo popit ahha pa eto svako zlo za neko dobro..mogu pit haha

pa ću onda smislit plan za dalje..svakako ću morat nazvat svoju gin i sa njom popričat..aa to mi se takoooo nedaa hhah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

curka93
    03. Veljača 2021. 14:35

Zao mi je😭

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Gumbica
    03. Veljača 2021. 14:38

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav cure 🥰 javljam vam se malo da vas posipam trudničkom prašinom 🥰🥰🥰
    Tommy me je pitala na jesenskima za moje sjenice pa za slučaj da nije popratila tamo, vidim da je nema danas da ima i ovdje, a i za sve ostale da možete uspoređivati svoje sjenice. Meni je implantacija mislim jako rano bila 6 dpo, pa možda nije za svaku curu jednako ❤❤❤ puno sreće vam želim i očekujem vas uskoro, jos ima punoooo mjesta u jesenskim bebama 😚
    https://ibb.co/0yZRsX6

https://ibb.co/RjF3pwK

đabe si se trudila ahahha

cure moje, popiškila ja kinze danas i ima crtica no smrdi to meni nešt..i dobro mi smrdilo hahha otišla ja betu vadit kad ono ona famiznih 3!!! ni manje ni više..

etooo..pripisujemo još jednu biokemijsku :/
    nekako sam i imala neki loš filing tako da me nije ovo baš puno razočaralo.. idemo dalje :)

barem ćemo se duže družiti hhh

Ajme jako mi je zao 🥺😓😩💔💔

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Dalija87
    03. Veljača 2021. 14:41

Lori1988

Dalija87

E, a mene zanima.. znači pišate paralelno za betu i lh? Lh trakica je isto orijentir?

Dalija kako se držiš, jel još pere nervozaImaš i dalje simptome, mučnina i sl.?

Danas sve oke, apsolutno ništa..al izgleda da je puno prerano ikaj. Nego ti sutra radiš test? 
    Pratim sve i čitam samo se ne stignem tolko uključivati.. 

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Missed 2021.u 11tom tjednu
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

03. Veljača 2021. 14:49

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Tommy me je pitala na jesenskima za moje sjenice pa za slučaj da nije popratila tamo, vidim da je nema danas da ima i ovdje, a i za sve ostale da možete uspoređivati svoje sjenice. Meni je implantacija mislim jako rano bila 6 dpo, pa možda nije za svaku curu jednako ❤❤❤ puno sreće vam želim i očekujem vas uskoro, jos ima punoooo mjesta u jesenskim bebama 😚

cure moje, popiškila ja kinze danas i ima crtica no smrdi to meni nešt..i dobro mi smrdilo hahha otišla ja betu vadit kad ono ona famiznih 3!!! ni manje ni više..

nekako sam i imala neki loš filing tako da me nije ovo baš puno razočaralo.. idemo dalje :)

Pozdrav, citam vas bas redovito pa evo kako sam se danas ukljucila da odgovorim i tebi i ispricam svoje iskustvo. Mislim da ti beta od 3 nije biokemijska jer ja redovito vadim hormone zbog nekakvih cisti i doktorica mi uvijek navede i da izvadim betu. Nekad mi bude 1, nekad 2, nekad 3. Sve manje od 5 se ne smatra nikakvom trudnocom. Velika greska vam je rađenje tih kineza pre rano koji i mom mužu daju rozu sjenu. Imala sam 3 neuspjesne trudnoce i kinez kad prepozna da je stvarno trudnoca daje drugu rozu liniju odmah koja nije sjena i bas je mozes skuzit kako je drugacija kada se ne radi o trudnoci i kada je trudnoca u pitanju. Po mom iskustvu kinez je pametno raditi tek na dan ocekivane m ili kada vec kasni, a jedini test koji meni ne daje lazne sjene, a probala sam ih sve je trakica iz mullera. Tako da zbog zdravlja živaca kanite se kineza prije ocekivane m🤣🤣

Lori🍀
    03. Veljača 2021. 14:50

Dalija87

Lori1988

Dalija87

Dalija kako se držiš, jel još pere nervozaImaš i dalje simptome, mučnina i sl.?

Danas sve oke, apsolutno ništa..al izgleda da je puno prerano ikaj. Nego ti sutra radiš test?
    Pratim sve i čitam samo se ne stignem tolko uključivati..

Samo polako, proći će brzo tih par dana!
    A danas kad dođem s posla ili sutra ujutro. Bojim se ugledati minus na testu, radije dobijem vješticu pa da znam da nema nade nego minus, zadnji put me to skršilo. Nervoza na najjače kod mene, imam hrpu posla a misli lete

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 14:56

Fridayyy

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav, citam vas bas redovito pa evo kako sam se danas ukljucila da odgovorim i tebi i ispricam svoje iskustvo. Mislim da ti beta od 3 nije biokemijska jer ja redovito vadim hormone zbog nekakvih cisti i doktorica mi uvijek navede i da izvadim betu. Nekad mi bude 1, nekad 2, nekad 3. Sve manje od 5 se ne smatra nikakvom trudnocom. Velika greska vam je rađenje tih kineza pre rano koji i mom mužu daju rozu sjenu. Imala sam 3 neuspjesne trudnoce i kinez kad prepozna da je stvarno trudnoca daje drugu rozu liniju odmah koja nije sjena i bas je mozes skuzit kako je drugacija kada se ne radi o trudnoci i kada je trudnoca u pitanju. Po mom iskustvu kinez je pametno raditi tek na dan ocekivane m ili kada vec kasni, a jedini test koji meni ne daje lazne sjene, a probala sam ih sve je trakica iz mullera. Tako da zbog zdravlja živaca kanite se kineza prije ocekivane m🤣🤣

osim 5 pozitivnih kineza, također sam imala i pozitivan CB, imala sam i implatacijsko krvarenje i implatacijski pad temparature. Ova beta sad je ne trudnoća..ovdje se trudnoća definitivno dogodila.

Dosta dugo sam u ovome da prepoznam kad se nešto dešava sa mojim tijelom. I kad smo kod kineza meni nikad nije dao sjenu osim kad sam bila trudna..i linije su bi roze a ne evaporacijske.

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.