Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalija87
    03. Veljača 2021. 14:57

Lori1988Samo polako, proći će brzo tih par dana!

A danas kad dođem s posla ili sutra ujutro. Bojim se ugledati minus na testu, radije dobijem vješticu pa da znam da nema nade nego minus, zadnji put me to skršilo. Nervoza na najjače kod mene, imam hrpu posla a misli lete

Imaš djece? 88.godište? Meni je onak..ide vrijeme, a ništa se ne dešava. Kao sad me primila trta da bi mogla biti mama pubertetlije s 50g. Kao kaj sam do sad radila i čekala 

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Missed 2021.u 11tom tjednu
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

03. Veljača 2021. 14:58

Tommyfame 🔜🤰

Fridayyy

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav cure 🥰 javljam vam se malo da vas posipam trudničkom prašinom 🥰🥰🥰
    Tommy me je pitala na jesenskima za moje sjenice pa za slučaj da nije popratila tamo, vidim da je nema danas da ima i ovdje, a i za sve ostale da možete uspoređivati svoje sjenice. Meni je implantacija mislim jako rano bila 6 dpo, pa možda nije za svaku curu jednako ❤❤❤ puno sreće vam želim i očekujem vas uskoro, jos ima punoooo mjesta u jesenskim bebama 😚
    https://ibb.co/0yZRsX6

https://ibb.co/RjF3pwK

đabe si se trudila ahahha

cure moje, popiškila ja kinze danas i ima crtica no smrdi to meni nešt..i dobro mi smrdilo hahha otišla ja betu vadit kad ono ona famiznih 3!!! ni manje ni više..

etooo..pripisujemo još jednu biokemijsku :/
    nekako sam i imala neki loš filing tako da me nije ovo baš puno razočaralo.. idemo dalje :)

barem ćemo se duže družiti hhh

Pozdrav, citam vas bas redovito pa evo kako sam se danas ukljucila da odgovorim i tebi i ispricam svoje iskustvo. Mislim da ti beta od 3 nije biokemijska jer ja redovito vadim hormone zbog nekakvih cisti i doktorica mi uvijek navede i da izvadim betu. Nekad mi bude 1, nekad 2, nekad 3. Sve manje od 5 se ne smatra nikakvom trudnocom. Velika greska vam je rađenje tih kineza pre rano koji i mom mužu daju rozu sjenu. Imala sam 3 neuspjesne trudnoce i kinez kad prepozna da je stvarno trudnoca daje drugu rozu liniju odmah koja nije sjena i bas je mozes skuzit kako je drugacija kada se ne radi o trudnoci i kada je trudnoca u pitanju. Po mom iskustvu kinez je pametno raditi tek na dan ocekivane m ili kada vec kasni, a jedini test koji meni ne daje lazne sjene, a probala sam ih sve je trakica iz mullera. Tako da zbog zdravlja živaca kanite se kineza prije ocekivane m🤣🤣

osim 5 pozitivnih kineza, također sam imala i pozitivan CB, imala sam i implatacijsko krvarenje i implatacijski pad temparature. Ova beta sad je ne trudnoća..ovdje se trudnoća definitivno dogodila.

Dosta dugo sam u ovome da prepoznam kad se nešto dešava sa mojim tijelom. I kad smo kod kineza meni nikad nije dao sjenu osim kad sam bila trudna..i linije su bi roze a ne evaporacijske.

I ja isto, 2 neuspjesne prirodne trudnoce i jedna neuspjesna mpo. Pre dugo u svemu i previse potrosenih testova nazalost. Ok, samo kazem misljenja mpo lijecnika koja su meni prenesena na bete nize od 5. 

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 15:00

Fridayyy

Tommyfame 🔜🤰

Fridayyy

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav cure 🥰 javljam vam se malo da vas posipam trudničkom prašinom 🥰🥰🥰
    Tommy me je pitala na jesenskima za moje sjenice pa za slučaj da nije popratila tamo, vidim da je nema danas da ima i ovdje, a i za sve ostale da možete uspoređivati svoje sjenice. Meni je implantacija mislim jako rano bila 6 dpo, pa možda nije za svaku curu jednako ❤❤❤ puno sreće vam želim i očekujem vas uskoro, jos ima punoooo mjesta u jesenskim bebama 😚
    https://ibb.co/0yZRsX6

https://ibb.co/RjF3pwK

đabe si se trudila ahahha

cure moje, popiškila ja kinze danas i ima crtica no smrdi to meni nešt..i dobro mi smrdilo hahha otišla ja betu vadit kad ono ona famiznih 3!!! ni manje ni više..

etooo..pripisujemo još jednu biokemijsku :/
    nekako sam i imala neki loš filing tako da me nije ovo baš puno razočaralo.. idemo dalje :)

barem ćemo se duže družiti hhh

Pozdrav, citam vas bas redovito pa evo kako sam se danas ukljucila da odgovorim i tebi i ispricam svoje iskustvo. Mislim da ti beta od 3 nije biokemijska jer ja redovito vadim hormone zbog nekakvih cisti i doktorica mi uvijek navede i da izvadim betu. Nekad mi bude 1, nekad 2, nekad 3. Sve manje od 5 se ne smatra nikakvom trudnocom. Velika greska vam je rađenje tih kineza pre rano koji i mom mužu daju rozu sjenu. Imala sam 3 neuspjesne trudnoce i kinez kad prepozna da je stvarno trudnoca daje drugu rozu liniju odmah koja nije sjena i bas je mozes skuzit kako je drugacija kada se ne radi o trudnoci i kada je trudnoca u pitanju. Po mom iskustvu kinez je pametno raditi tek na dan ocekivane m ili kada vec kasni, a jedini test koji meni ne daje lazne sjene, a probala sam ih sve je trakica iz mullera. Tako da zbog zdravlja živaca kanite se kineza prije ocekivane m🤣🤣

osim 5 pozitivnih kineza, također sam imala i pozitivan CB, imala sam i implatacijsko krvarenje i implatacijski pad temparature. Ova beta sad je ne trudnoća..ovdje se trudnoća definitivno dogodila.

Dosta dugo sam u ovome da prepoznam kad se nešto dešava sa mojim tijelom. I kad smo kod kineza meni nikad nije dao sjenu osim kad sam bila trudna..i linije su bi roze a ne evaporacijske.

I ja isto, 2 neuspjesne prirodne trudnoce i jedna neuspjesna mpo. Pre dugo u svemu i previse potrosenih testova nazalost. Ok, samo kazem misljenja mpo lijecnika koja su meni prenesena na bete nize od 5.

sretno ti u danjem pokušavanju <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

03. Veljača 2021. 15:08

Tim vise ako si stvarno sigurna da se stalno događaju biokemijske onda su potrebne nekakve pretrage koje bi mozda nesto otkrile, sto bi se moglo i sprijeciti određenim terapijama i odrzati trudnoću. 
    Samo sam htjela napisati jer sam bas svasta prosla, svakakvih nalaza, previse lijecnika pa eto mozda moje iskustvo pomogne nekome.

Pokloncic13
    03. Veljača 2021. 15:08

Curke pozdrav ❤️ Čitam vas tek od jučer,ali sam prepoznala par imena s druge teme i odlučila se i ovdje javiti,čisto da se vidi koliko nas ima ☺️🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 15:10

Lucky🍀

Tommyfame 🔜🤰

a da, nemoš tu sad ništa.. ne isplati mi se tugovat jer od toga ne raste HCGdanas mi dolaze Lucky i Trav pa ću se malo popit hahah

za dva tjedna idem na godišnji, pa ću i tamo malo popit ahha pa eto svako zlo za neko dobro..mogu pit haha

pa ću onda smislit plan za dalje..svakako ću morat nazvat svoju gin i sa njom popričat..aa to mi se takoooo nedaa hhah

Maco fino mi to sve danas zalijemo (doduše Travellerka će pit vodu s okusom al ko joj kriv ) i onda nakon koje čašice gina ćemo osmislit neku jebačku strategiju za dalje

vodu sa okusom klora :D hahah nego šta, danas idemo malo deblje sa lakšim čašama hahhah

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    03. Veljača 2021. 15:13

Fridayyy

Tim vise ako si stvarno sigurna da se stalno događaju biokemijske onda su potrebne nekakve pretrage koje bi mozda nesto otkrile, sto bi se moglo i sprijeciti određenim terapijama i odrzati trudnoću.
    Samo sam htjela napisati jer sam bas svasta prosla, svakakvih nalaza, previse lijecnika pa eto mozda moje iskustvo pomogne nekome.

Pa to sad i je u planu.. u 9mj. sam izvadila sve hormone, sve je okej. od mm spermio odličan..

a sad..tražit ću gin da to sve ponovimo + trombofiliju.

sad sam izvadila i progesteron,on je danas 25,3.. neznam jel to dovoljno..

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

03. Veljača 2021. 15:14

Lucky🍀

Pokloncic13

Curke pozdrav ❤️ Čitam vas tek od jučer,ali sam prepoznala par imena s druge teme i odlučila se i ovdje javiti,čisto da se vidi koliko nas ima ☺️🥰

Ooo lh sestro, eto nas dvije koje sjedimo s jednom guzom na dvije stoličice

Evo i mene tu 🙋🏼‍♀️ 😂🤭🙈

Lori🍀
    03. Veljača 2021. 15:16

Dalija87

Lori1988Samo polako, proći će brzo tih par dana!

A danas kad dođem s posla ili sutra ujutro. Bojim se ugledati minus na testu, radije dobijem vješticu pa da znam da nema nade nego minus, zadnji put me to skršilo. Nervoza na najjače kod mene, imam hrpu posla a misli lete

Imaš djece? 88.godište? Meni je onak..ide vrijeme, a ništa se ne dešava. Kao sad me primila trta da bi mogla biti mama pubertetlije s 50g. Kao kaj sam do sad radila i čekala

Nemam djece. A gle, možda je lakše ostati trudna u 20-ima nego u 30-ima, ali ja osobno nemam osjećaj da sam negdje zakasnila. Da sam išla u 20-ima na dijete, imala bi ga s krivim čovjekom, tako da bi radije ovako pa odgajala tinejđera u 50-ima

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Pokloncic13
    03. Veljača 2021. 15:16

Kakve voajerke 🙊🤭
    Mene već sad peče pod guzicom kad bi mogla roknut taj hcg da se ne zatvaram s fantomskim simptomima 😅🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.