Curka držim 🤞 da strategija upali 🤗 meni prošli ciklus nije ali je zato lovely bio dobitan 🤗
ispričavam se svima što ja sama ispišem 2 stranice jer pišem poruku po poruku, al dok ja natipkam jednoj šta sam htjela reći, zaboravim što sam htjela reći drugoj pa moram pročitati opet 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pitanje cure - radite li test za trudnoću uvijek ujutro s prvim urinom ili je to svejedno?
ja radim kad više ne mogu izdržati, ne biram mjesto i vrijeme 😅 preporuča se ujutro dok se urin ne razrijedi i dobit ćeš pouzdanije rezultate nego s drugim ili nekim kasnijim urinom :)
Hahahahhahah dobra siBojim se da mi kasni od nerviranja hoće li doći
Probam se strpiti do ujutro.
Koliko ti već kasni? Oprosti ako si već negdje napisala, nisam upratila
Ovulacija mi je bila prije 15 dana, pa računam da mi kasni 1 dan. Sutra bi se onda trebalo vidjeti ako je mooožda ovaj put plusić. Imala sam neko slabašno krvarenje u ned, pon i jučer, kao točkice male kad se obrišem nakon wc-a. Danas nema ničega.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hvala vam svima djevojke, na razumijevanju i prihvaćanju. 💕
Fridayyy, Lindsay, Ginnyutješile ste me malo, hvala na tome.
.
U životu sam već navikla da se za neke stvari trebam ekstra potruditi, tako da mi ova situacija samo daje još veću motivaciju da ustrajemo. Nema šanse da odustanemo - pa tek smo počeli 💪 whatever it takes.
.
Pokušavam gledati na ovo racionalno, ali ipak pozitivno. Možda se trebalo dogoditi da bude poticaj za neke zdrave promjene, možda će ovo biti ona prava motivacija koju muž već godina "traži" da prestane pušiti, da se ne stresira toliko oko posla, da ponovno pronađe vrijeme za fizičku aktivnost…
.
Svima vam želim… ma znate vi dobro što vam želim 💕
Slazem se skroz ❤️ evo mog je motiviralo, uopce se nije nasekirao koliko sam mislila da oce.
Mi smo opusteni , nije da gađamo plodne dane, imamo odnose 3-4x tjedno svakako, nekad i svaki dan, i dvaput na dan. Mislim da se jednostavno nije poklopilo 🤷♀️ meni su nasli tromb u posteljici kod phd nalaza, a moguce i da je doslo do mijesanja krvne grupe (ja sam rh neg). Dosta je jedan dobar spermic 😎 mi cemo nastavit ovako, za sad nemamo u planu mpo sta ne znaci da necemo opet razmislit i o toj opciji.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Curka držim 🤞 da strategija upali 🤗 meni prošli ciklus nije ali je zato lovely bio dobitan 🤗
ispričavam se svima što ja sama ispišem 2 stranice jer pišem poruku po poruku, al dok ja natipkam jednoj šta sam htjela reći, zaboravim što sam htjela reći drugoj pa moram pročitati opet 😅
Hvala 🤗🤗ma ne moram vam nikaj govoriti sve znate kako mi to utjece na psihu i onak nerviram se i napeta sam ko puska odbrojavam kao dane svaki drugi dan da imamo hopsanje al naravno da nemamo ..zelim da se hopsamo s nekim uzitkom. .mozda sam sebična ali zelim uzivat...a ne da zapravo to radim kao da mi je to posao,automatski mi je onda kaos u glavi i naravno da se nemrem ni opustiti ni uzivat🤦🤦
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Pitanje cure - radite li test za trudnoću uvijek ujutro s prvim urinom ili je to svejedno?
ja radim kad više ne mogu izdržati, ne biram mjesto i vrijeme 😅 preporuča se ujutro dok se urin ne razrijedi i dobit ćeš pouzdanije rezultate nego s drugim ili nekim kasnijim urinom :)
Ovulacija mi je bila prije 15 dana, pa računam da mi kasni 1 dan. Sutra bi se onda trebalo vidjeti ako je mooožda ovaj put plusić. Imala sam neko slabašno krvarenje u ned, pon i jučer, kao točkice male kad se obrišem nakon wc-a. Danas nema ničega.
Pa ja bi piškila već danas 🙈
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Curka bas to, ne zelim da mi to bude odrađivanje. Joj sta mi nesto sporo idu slova sa moba 🤔 jel i vama tako? Na laptopu nemam tih problema
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pa ja bi piškila već danas 🙈
Slazem se, ako ti kasni tribalo bi pokazat
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala 🤗🤗ma ne moram vam nikaj govoriti sve znate kako mi to utjece na psihu i onak nerviram se i napeta sam ko puska odbrojavam kao dane svaki drugi dan da imamo hopsanje al naravno da nemamo ..zelim da se hopsamo s nekim uzitkom. .mozda sam sebična ali zelim uzivat…a ne da zapravo to radim kao da mi je to posao,automatski mi je onda kaos u glavi i naravno da se nemrem ni opustiti ni uzivat🤦🤦
Znaaaaaam, totalno te razumijem! I masu puta mi se iskreno ne da seksat jer budem umorna ili mi se jednostavno neda taj dan bez ikakvog posebnog razloga, a onda mi padne na pamet "zato što si jedan dan malo manje raspoložena za seks možda nećeš ostat trudna, jer ti je možda baš sad pravo vrijeme za to, nemoj bit sebična i skidaj se". 🤷♀️
I onda nisam opuštena nit sam duhom sasvim prisutna, ali mislim si "isplatit će se". E a onda dođe menga i sjetim se svakog tog puta i budem bijesna sama na sebe.
Uglavnom, sad sam odlučila probati s trakicama i bazalnom ma da sam se teško odlučila na to baš zbog tog pritiska o kojem sam sad pričala. Za sada pritiska nema ali nismo još ni došli u taj period 🤞
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ancioo dobro da si spomenula to za debljanje, odma sam si prekrižila sa shopping liste, još mi samo to treba...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hvala 🤗🤗ma ne moram vam nikaj govoriti sve znate kako mi to utjece na psihu i onak nerviram se i napeta sam ko puska odbrojavam kao dane svaki drugi dan da imamo hopsanje al naravno da nemamo ..zelim da se hopsamo s nekim uzitkom. .mozda sam sebična ali zelim uzivat…a ne da zapravo to radim kao da mi je to posao,automatski mi je onda kaos u glavi i naravno da se nemrem ni opustiti ni uzivat🤦🤦
Sve što si napisala i tu i maloprije kao da sam ja pisala. A tek su prošla 3 ciklusa... Ne želim niti razmišljati što bi bilo da ih je više iza nas.
Kod mene sinoć krenuli O bolovi. Zasad su još sasvim podnošljivi.
Dobrodošle nove cure i neka čim prije pređete na sljedeću temu ❤️🤞❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji