Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Siječanj 2021. 07:59

Leah

Jutro cure evo ja procurila, bas sam se nekako iznenadila, stvarno sam mislila da je to to.eto ipak piskim za 28 dana 😂

Zao mi je 😪😪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Siječanj 2021. 07:59

Pupica11

belinda09

Dobro jutro cure☕️☕️ Meni je bas rano.
    Veromavidim sjenicu i drzim fige da danas bude jos jaca🤞🤞Leah sretno s testicem🎉🎉
    Kod mene ipak nista.
    Test prvi jutarnji bijel, potpuno bijel, nema sjenica ni nicega.
    Idemo dalje u novi ciklus.
    Ako mi netko napisati koje sve prvo pretrage trebam obaviti i u kojem dijelu ciklusa bila bih zahvalna jako.
    Sto da vadim od hormona, kad da se narucim na mjerenje folikula, prohodnost… odmah cemo obaviti i spermiogram ovaj mjesec…

Jutroo, evo i ja upravo napravila test, sutra bi trebala dobiti ali nema crtice, a uzela sam onaj cb koji može očitati 6 dana prije. Sljedeći mjesec će možda doći taj plus 😊

Novi ciklus nova nada 💞

Leah
    31. Siječanj 2021. 08:18

Hvala cure, koliko god sam bila pozitivna i puna nade, stvarno ovaj put nema mjesta suzama i tuzi, da se razumijemo naravno da mi je zao i da bi radje da je obrnuta situacija, ali napokon sam prihvatila da ce se taj famozni plusic kad tad pojaviti i samo treba biti strpljiv, inace sam osoba koja hoce sve odmah i sad i to mi je vrlo cesto moja mana, tako da eto do plusica cu i to doktorirati. Zelim vam da se nastavi trend plusica koji je krenuo i kazem vam sve cemo kad tad uspjeti. Oprostite na duzem postu. ❤

• Pupica11
    31. Siječanj 2021. 08:24

Leah

Hvala cure, koliko god sam bila pozitivna i puna nade, stvarno ovaj put nema mjesta suzama i tuzi, da se razumijemo naravno da mi je zao i da bi radje da je obrnuta situacija, ali napokon sam prihvatila da ce se taj famozni plusic kad tad pojaviti i samo treba biti strpljiv, inace sam osoba koja hoce sve odmah i sad i to mi je vrlo cesto moja mana, tako da eto do plusica cu i to doktorirati. Zelim vam da se nastavi trend plusica koji je krenuo i kazem vam sve cemo kad tad uspjeti. Oprostite na duzem postu. ❤

Tako se i ja iz mjeseca u mjesec nadam i isto nisam strpljiva osoba, ali doći će i taj plus kad tad 😊 samo strpljenja, mislim da tu ne ide ništa na silu i da kad bude došao taj plus i beba da ćemo znati da smo se bas pomucile za to pa ce biti jos i slađe 😊

Leah
    31. Siječanj 2021. 08:29

Pupica11

Leah

Tako se i ja iz mjeseca u mjesec nadam i isto nisam strpljiva osoba, ali doći će i taj plus kad tad 😊 samo strpljenja, mislim da tu ne ide ništa na silu i da kad bude došao taj plus i beba da ćemo znati da smo se bas pomucile za to pa ce biti jos i slađe 😊

Tako je i nema odustajanja. ❤
    E sad posto mi je ovaj ciklus kasnila M dobra 4 dana vjerujem da se ni O nije bila kad sam pomislila, tako da se vracam u klub lovaca na pikove, nedam vise 100 i nes kuna za desetak onih mullerovih trakica, kako smo ono rekli u njuskalo upisem betty lh trakice i od nje narucim? Ima neka rubrika tipa napomena da je trazim roze jer vidim da ih svi hvalite, a sa plavim i zelenim da budu slabe crtice. 

Loza 💙😇
    31. Siječanj 2021. 08:36

Leah

Pupica11

Leah

Tako je i nema odustajanja. ❤
    E sad posto mi je ovaj ciklus kasnila M dobra 4 dana vjerujem da se ni O nije bila kad sam pomislila, tako da se vracam u klub lovaca na pikove, nedam vise 100 i nes kuna za desetak onih mullerovih trakica, kako smo ono rekli u njuskalo upisem betty lh trakice i od nje narucim? Ima neka rubrika tipa napomena da je trazim roze jer vidim da ih svi hvalite, a sa plavim i zelenim da budu slabe crtice.

bolje da ovo sad nisi rekla 😲😲😲 ja nisam ništa naglašavala, šta ako mi pošalje te plave ili zelene sad aaaaaa
    a realno bi se jednako snašla sa bilo kojima s obzirom da ij prvi put koristim 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Leah
    31. Siječanj 2021. 08:43

Tloza oprosti ako sam te zbunila, to sam ja tako zakljucila kad gledam od cura pikove da roze nekako najbolje "rade"
    A mozda betty i ima samo roze pa ne treba nista napomenuti, ne znam evo prvi puta tako narucujem pa samo hocu biti sigurna.

Ginny
    31. Siječanj 2021. 08:52

Leah 💪 hrabro dalje 😘 ne znam za trakice, moje su sa ebaya al pratim kad potrosim onu hrpicu 😂
    Veroma ima sjenica 🤞🤞 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    31. Siječanj 2021. 08:54

Cure, ja piškila.. 

9dpo https://ibb.co/85qL1fb 

Uzivo se bolje vidi..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    31. Siječanj 2021. 08:55

Tommyfame 🔜🤰

Cure, ja piškila..

9dpohttps://ibb.co/85qL1fb

Uzivo se bolje vidi..

🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Vidim!
    Jedva cekam novi test ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.