Jutro cure ☕🤩
Kod mene vjestica u najavi, lagano me probadaju jajnici, ne jako ali osjetim… od simptoma, samo grudi blago nabujale i vec 2 dana sam zedna, usta mi se suse…
Ako ne dodje sutra, vjv ce prekosutra… sinoc sam piskila LH trakicu, blijeda crtica. Vise srece drugi put 🤷♀️
Ne bude svakome lh tamna u t
Meni se sviđa ta žeđ 😁
Nije gotovo dok nije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke...ja prijavljujem samo ponovo povisenu tempicu 37,01....padne na 36,80 i ne ide ispod ...danas mi je 35.dc i 18.dpo....rekla sam muzu da mi danas kupi test da sutra mogu da pisnem...jer zbog ove korone ja ne izlazim nigdje 😂
Od simptoma samo grudi otecene i tvrde i teske...bradavice blago osjetljive i bolne...jutros me stomak bolio kao da je vjestica stigla ..ali samo nesto kratko,ne duze od 5min i to je to od bolova....sad je samo ostalo da cekamooo...
Sretnoooo svimaaa ❤❤❤❤🤞🤞🤞🤞
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro cure ☕🤩
Kod mene vjestica u najavi, lagano me probadaju jajnici, ne jako ali osjetim… od simptoma, samo grudi blago nabujale i vec 2 dana sam zedna, usta mi se suse…
Ako ne dodje sutra, vjv ce prekosutra… sinoc sam piskila LH trakicu, blijeda crtica. Vise srece drugi put 🤷♀️
Meni se sviđa ta žeđ 😁
Tebi se svidja sto sam ja zedna 🤔😂😂
Hvala moja Sanjarako❤, ali ne znam, kontam da bi to trebalo da puca od simptoma do sad..vidjecemo za dan, dva
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sanjalica vidit ce se plus iz aviona sutra ❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro curke…ja prijavljujem samo ponovo povisenu tempicu 37,01….padne na 36,80 i ne ide ispod …danas mi je 35.dc i 18.dpo….rekla sam muzu da mi danas kupi test da sutra mogu da pisnem…jer zbog ove korone ja ne izlazim nigdje 😂
Od simptoma samo grudi otecene i tvrde i teske…bradavice blago osjetljive i bolne…jutros me stomak bolio kao da je vjestica stigla ..ali samo nesto kratko,ne duze od 5min i to je to od bolova….sad je samo ostalo da cekamooo…
Sretno, mislim da ce biti jedan lijepi debeli plus 🤞🤞🤞🤞❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ma divna kakvi simptomi, mene su u zadnjoj samo probadali jajnici, kao neka tupa bol, ostalo nista. U deugoj trudnoci sam implatacijsko zaminila za mengu, toliko od simptoma 😂😂 a jos smo radili na bebi 🤷♀️🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro cure ☕🤩
Meni se sviđa ta žeđ 😁
Tebi se svidja sto sam ja zedna 🤔😂😂
Hvala moja Sanjarako❤, ali ne znam, kontam da bi to trebalo da puca od simptoma do sad..vidjecemo za dan, dva
😂😂😂😂
Pa suha usta i žeđ su moji glavni tj jedini simptomi kad sam trudna
Koji si dpo?
Jutro curke…ja prijavljujem samo ponovo povisenu tempicu 37,01….padne na 36,80 i ne ide ispod …danas mi je 35.dc i 18.dpo….rekla sam muzu da mi danas kupi test da sutra mogu da pisnem…jer zbog ove korone ja ne izlazim nigdje 😂
Od simptoma samo grudi otecene i tvrde i teske…bradavice blago osjetljive i bolne…jutros me stomak bolio kao da je vjestica stigla ..ali samo nesto kratko,ne duze od 5min i to je to od bolova….sad je samo ostalo da cekamooo…
Trudna si ženo
Ako si sigurna kad je bila o i ako ti lutealna ne traje 17+ dana, nema sta drugo biti 🥳🥳🥳
Jutro curee...mislim da moja M stiže.. javim do kraja dana jel je il nije.
Anci, Sanjalica vjerujem da je to to ❤❤
Divna žeđ je definitivno super znak!!!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Znam tacno kad sam ovulirala...ali tacni tako znam da mi lutealna ne traje ovoliko dugo...tako da cekaam jos i nadam se...nada umire posljednja 🤗 hvala svim curama na podrscii ❤❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji