Dobar dan drage moje dame 🤗
Sanjarka dobro si vidila, temperatura raste, kreće odbrojavanje… Kad piškimo?😝
Divna_Sa piškiš sutra ili ćeš pričekati par dana?
Ancio držim fige da ipak ti grčevi nisu znak da m dolazi, nego da si beba radi mjesta u trbuhu 🤞🤗
Marty sretno sa Mr. Fizz-om 😆
Ginny apsolutni rekorder trakica, baremnpo onome šta sam ja vidila 😆
Mia drago mi je da si rješila pregled, nego nisam dobro popratila, zbog čega ćeš ići pod anestezijom?
Cure koje sutra piške imam neki dobar feeling da će sutra biti puno plusića, Sanjalica za tvoj plus već znamo, samo čekamo da napokon pišneš taj testić 🤭 Sretno!!! 🍀🤞🤗
Monstera, slijedeci ponedjeljak cu znati tocno sto i kako. Prema dosadasnjem saznanju i nahodjenju, zato jer ce se punkcija raditi nakon stimulacije jajnika, sto znaci da bi trebalo biti vise jajnih stanica za izvaditi. Buduci da je postupak koliko sam procitala iz tudjih iskustava jako bolan, radit ce pod anestezijom, s cim se u potpunosti slazem! Da nije ponudjeno, trazila bih sama...
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Pozz cure, tek nedavno sam ušla tu u ovu stranicu, stoga se ne javljam puno ali pratim sve.
Svima koji željno iščekuju svoje novogodišnje čudo želim velike ➕ !
Nadam se da će nam se svima želja ostvariti, da budemo blagoslovljene 🤗
Meni je 3d do vještice, 5ti mi je ciklus hopsanja, još se nadam da neće doći već da će odmoriti jedno 9mj. 😂
Zasad ne piškim, jer to sam činila prva tri mj odnosa i onda se malo razočarala jer sam mislila da to ide drukčije, no sad kad sam vidjela da to ipak nie tako lako sad drukčije razmišljam 🤭
Možete li mi preporučiti di uzimate lh trakice za o.? Ako ne uspije sad , od idućeg mj pratim o. trakicama pa da se znam pripremiti 🤭 hvala unaprid!SweetDream uveseli nam grupu s plusicem! 🤞🤞🤞 ista stvar i kod mene.. mislila sam ma to ce se nama odmah uloviti i sad evo ide 5. ciklus pokusavanja.. ja sam trakice narucila s njuskala od Betty i dosle mi za 2 dana.. 🙂
zelim ti puno srece 🍀💕
Ja se nadam da oćuuu, nekk vještica idee ćaa! 🤭 Baš kad sam gledala koliko cura je sa stomakom za tako kratko vrime mislila sam da je to 1-2x hop i tjt ali izgleda da me zavaralo 😂 e baš ću pogledati te trakice ako ne uspije sad, pa da bolje malo popratim ovulaciju ☺️ hvala puno i ja tebi!🤞🤞
Dobar dan drage moje dame 🤗
Sanjarka dobro si vidila, temperatura raste, kreće odbrojavanje… Kad piškimo?😝
Divna_Sa piškiš sutra ili ćeš pričekati par dana?
Ancio držim fige da ipak ti grčevi nisu znak da m dolazi, nego da si beba radi mjesta u trbuhu 🤞🤗
Marty sretno sa Mr. Fizz-om 😆
Ginny apsolutni rekorder trakica, baremnpo onome šta sam ja vidila 😆
Mia drago mi je da si rješila pregled, nego nisam dobro popratila, zbog čega ćeš ići pod anestezijom?
Cure koje sutra piške imam neki dobar feeling da će sutra biti puno plusića, Sanjalica za tvoj plus već znamo, samo čekamo da napokon pišneš taj testić 🤭 Sretno!!! 🍀🤞🤗Monstera, slijedeci ponedjeljak cu znati tocno sto i kako. Prema dosadasnjem saznanju i nahodjenju, zato jer ce se punkcija raditi nakon stimulacije jajnika, sto znaci da bi trebalo biti vise jajnih stanica za izvaditi. Buduci da je postupak koliko sam procitala iz tudjih iskustava jako bolan, radit ce pod anestezijom, s cim se u potpunosti slazem! Da nije ponudjeno, trazila bih sama…
Definitivno bolje pod anestezijom pa nemaš straha od boli. Koliko vremenski traje postupak?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Freya nek boluckanja budu radi gnježđenja mrvice 🤞🏻
Monstera haha. Pa mene drzi neka hrabrost prvi put od spontanog ako mi potraje budem pocela vec 7dpo s kinezima 😂
Ti?
Anci normalno je biti razocaran. Al ne prepustaj se pre rano, tek si 10dpo 😊
Mia 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Monstera haha. Pa mene drzi neka hrabrost prvi put od spontanog ako mi potraje budem pocela vec 7dpo s kinezima 😂
Ti?
Mia 🤗
nadam se da se nešto sprema baš sam si sva naduta, prduckam stalno ( a nisam pojela niš što bi izazvalo plinove
) hahah
Lucija 16.12.2021.💗
Ti?
Mia 🤗
nadam se da se nešto spremabaš sam si sva naduta, prduckam stalno ( a nisam pojela niš što bi izazvalo plinove
) hahah
Op op ovdje smo naucili da je prduckanje rani simptom 😅🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ti?
Mia 🤗
nadam se da se nešto spremabaš sam si sva naduta, prduckam stalno ( a nisam pojela niš što bi izazvalo plinove
) hahah
Op op ovdje smo naucili da je prduckanje rani simptom 😅🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucija 16.12.2021.💗
Evo meni krenuli menga grcevi, mislim da bude sutra jedan veliki snjesko 🙄
Pozdrav cure.. njusim da ce biti puno plusica hehe bas se veselim i nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitan 🥰
Ja prijavljujem nekakvi zlatni iscjedak 👀 bolan trbuh i tak cicke me bole pa cemo vidjeti ista ili nista od toga 😂
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Sanjarka 😆 dobra si, neka te hrabrost ne napusti i da već na 8dpo bude lipa sjena 🤞🍀 Ja ću 9 ili 10 dpo, ako ne popustim prije 😊
Leah ja sam imala menga grčeve kad sam imala plus tako da moguće da se samo beba gnijezdi. Dok ne dođe ništa nije gotovo🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji