Jutro cure, evo bila kod ginekologa na pregledu. Sve je ok, a za papu ce mi javiti ako nesto ne bude uredu. Danas 15. DC, folikul na desnom jajniku 12mm. Inace mi je O izmedju 12. i 17. DC, ovaj put ce biti nesto kasnije, prema racunanju oko 20./21. DC, budemo vidjeli. 20. DC imam prvi termin u klinici pa se nadam da ce mi moci reci je li se O sprema. Narucila sam jos nekoliko LH trakica da mogu i s njima popratiti situaciju. Sutra imam termin kod dr. opce prakse za anesteziju.
Eto toliko od mene za sada 😘
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
https://ibb.co/ky892sR
evo. 😍 ako imam strategiju za ovaj ciklus to je definitivno mr. "fizz" 🤞💕
krenulo nam odlicno, cini se da sam trenutno napucana fizz-om 😂 al ima jos dana do o.. pa cemo vidjeti kak bude to sve 😁
Sviđa mi se taktika- nadam se da ćemo uz trakice moći nastaviti s tom taktikom- realno dosad nikad nismo morali tempirano jer bi i ovako išlo hopsanje 😄
Dodam večeras nakon posla ak uspijem trakicu za dan ciklusa- al sad sam ti tek 7.dan. Nema veze, pišnula ja zelenu LH, tu baš nema nekih događanja 😂 https://ibb.co/JdFRVLN
Al ginny nas je bome nadmašila debelo 😂
Bar sa HCG!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Book cure!
Marty, nek ti Mr.Fizz donese sreću
Ancioo, držim ti fige da se uhvatilo i da ćeš nam se prebaciti u jesenske bebice
Sanjalica
Ja danas 5dpo, jučer i danas povremeno neko lagano stezanje dole i lagana bol, al mislim da zabrijavam. 🤷🤷
Tempica mi se počela dizati polako, vidjet ćemo što će biti ovaj ciklus uzela sam si vitamin D pa da i s tim probam, neće škoditi
pokrili smo plodne dane, koristili tehniku manje je više
tko će dočekat idući tjedan, samo da M ne dođeee....🤞🤞🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Dobar dan drage moje dame 🤗
Sanjarka dobro si vidila, temperatura raste, kreće odbrojavanje... Kad piškimo?😝
Divna_Sa piškiš sutra ili ćeš pričekati par dana?
Ancio držim fige da ipak ti grčevi nisu znak da m dolazi, nego da si beba radi mjesta u trbuhu 🤞🤗
Marty sretno sa Mr. Fizz-om 😆
Ginny apsolutni rekorder trakica, baremnpo onome šta sam ja vidila 😆
Mia drago mi je da si rješila pregled, nego nisam dobro popratila, zbog čega ćeš ići pod anestezijom?
Cure koje sutra piške imam neki dobar feeling da će sutra biti puno plusića, Sanjalica za tvoj plus već znamo, samo čekamo da napokon pišneš taj testić 🤭 Sretno!!! 🍀🤞🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Amy miris bazalnu ili?
Ma dnevnu
Amy pocni sa bazalnom, jer dnevna ti nista ne znaci
Slazem se, totalno nemjerodavno, probaj sa bazalnom ako ti se da. Ja sam se dugo opirala al sad mi je super baza 😂😂😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Da se i ja malo javim tu sam, sve vas redovno citam. Kod mene nista novo, gospodja vjestica jos nije stigla. Grudi me bole evo vec 14 dana, bas me nerviraju vise.
Anci ma normalno da ćeš potonuti tu i tamo, ne znam da li je itko izdržao ovo sve bez imalo suza i živciranja. Ako misliš da ovaj mjesec ništa, nema veze biti će sljedeći. Ja sam vam svima napisala da ove godine ćemo sve u neku od beba grupa, godina je tek počela tako da imamo još ohoho fore ❤️
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Anci ma normalno da ćeš potonuti tu i tamo, ne znam da li je itko izdržao ovo sve bez imalo suza i živciranja. Ako misliš da ovaj mjesec ništa, nema veze biti će sljedeći. Ja sam vam svima napisala da ove godine ćemo sve u neku od beba grupa, godina je tek počela tako da imamo još ohoho fore ❤️
je da ❤️❤️ valjda mi je malo svega previse, najplodnija si sada… znas kako to ide
ali proci ce ❤️❤️
Sve mi je jasno. Grlim te 🤗❤️
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Amy miris bazalnu ili?
Ma dnevnu
Amy pocni sa bazalnom, jer dnevna ti nista ne znaci
Slazem se, totalno nemjerodavno, probaj sa bazalnom ako ti se da. Ja sam se dugo opirala al sad mi je super baza 😂😂😎
Meni isto, bas mi je zanimljivo :)
Monstera i freya hvala cure, ali znas kad poznas svoje tijelo, prosli mj je bilo grceva ali ne ovako jakog inteziteta, tako da, a dobro vec bude iduci ciklus onda
Malo sam psihicki potonula i place mi se ali sta je tu je
Znaci mjerim ujutro u isto vrijeme?
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ujutro prije ustajanja, proguglaj malo 😉
Anchio 😘😘 normalno je da si tuzna, ja sam imala svakakvih razdoblja. Mislim da sam najvise potonula taj prvi ciklus nakon kiretaze i kad je bila godina dana od kiretaze 😏 al sve prođe pa i to 🤷♀️😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji