Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Siječanj 2021. 17:40

Evo me mne malooo. Vidim da smo se ovaj mjesec naredale u par dana i oko 10.2. Ce bit zanimljivi dani predosjecam hahaha 🥳 cestitam na pikcinama i zelim vam da se prime mrve ovaj mjesec da vec jesen docekamo s njima 🙈 e nego ja bih trebala savjet... dakle imam to sve od privatnice za pretrage,danas mi je poslala mail da je PAPA uredan sto mi je isto malo pao kamen sa srca,ali razmisljam da s nalazima mozda i ne cekam 2,3 mjeseca 🤭 mislim kad je vec dala napisano da samo socijalnom javim da mi ispise uputnice pa da idem..e sad meni treba dosta toga za vadenje od spolnih hormona,pa sve preko stitnjace,do OGTT-a,prolaktina itd... di se u zagrebu to moze izvadit? Meni je rekla da odem na Vuk Vrhovac al to mi je totalno daleko jer sam blize strani Novog Zagreba 🤷‍♀️ Pa ako znate da jos koja bolnica to sve vadi da si to mozda rijesim vec iduci ciklus ako nista na bude? Pogotovo jer ne znam kako funkcioniraju sad u vrijeme hormone,mislim kako se naruciti kad trebas vaditi hormone izmedu 2 i 5 DC a ne mozes im garantirati da nece mozda uraniti ili kasniti M,pa ako koja ima savjet slusam vas pozorno! Budem vam zaljepila i sliku onoga sto trebam vaditi:

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Siječanj 2021. 18:37

Curkeeee danas me citav dan muci kiselina i povraca mi se 😲 
    Dnevna tempica ne pada ispod 37,30... Ima li kod vas kakvih simptoma?

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Loza 💙😇
    26. Siječanj 2021. 18:40

jel nam živa maša 😊

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

26. Siječanj 2021. 19:03

🔜🤰

Curkeeee danas me citav dan muci kiselina i povraca mi se 😲
    Dnevna tempica ne pada ispod 37,30… Ima li kod vas kakvih simptoma?

Koji si dpo? Ovo fino zvuci,nadam se da ce biti obecavajuce,da nije samo neka bolestina ili viroza makar ih sad ima dosta zadnjih mjesec dana 😶 ja sam 2DPO tako ds je meni prakticki nemoguce imati ikakve moguce potencijalne simptome osim sto je O sigurno prosla posto sam imala bjelkasti iscjedak i neko frkanje i zarenje u podrucju jajnika al to je vise manje bilo to 🙈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Siječanj 2021. 19:11

Hopeforyou ja sam danas 34dc a 17dpo....a ne zelim jos da radim test...nekako se nadam da je to to...pa hocu da sacekam jos par dana, pa onda test ii da odma se na pregledu moze sve da vidi ako bude pozitivan,naravno....etoo tako da cekam jos par dana pa onda test...i nadam se da ce sve biti uredu i da vjestica nece doci....

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

26. Siječanj 2021. 19:25

🔜🤰

Hopeforyou ja sam danas 34dc a 17dpo….a ne zelim jos da radim test…nekako se nadam da je to to…pa hocu da sacekam jos par dana, pa onda test ii da odma se na pregledu moze sve da vidi ako bude pozitivan,naravno….etoo tako da cekam jos par dana pa onda test…i nadam se da ce sve biti uredu i da vjestica nece doci….

A pa ako su ti i inace redovni ciklusi onda je vec danas pluscina morala biti samo takva ako je T u pitanju a stvarno ti drzim fige da je zbog svega sto si prosla kako vidim u tvom potpisu,a za pregled ces morat pricekat bar jos 2-3 tjedna,ali to je nista ako se ukaze plusic,brzo to prode,ali ja bi na tvom mjesto i zbog biokemijske napravila test jer sam ih ja imala 3 cisto za slucaj ako je plus i krene ti neki iscjedak da stignes reagirati na vrijeme,ali opet sama odluci kako se osjecas psihicki za to. U svakom slucaju se nadam da je T jer je moguce po ovim simptomima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Samo nemoj predugo cekat da ne testiras 😂🤭

Sarita_00
    26. Siječanj 2021. 20:06

Hej cure!
    Danas samo čitam, nikako stići napisati nešto. 
    Vidim ovdje dosta kandidata za piškiti, simptomi dobro zvuče 🤞🤞 
    Sanjarka bogme vrišteči pik, neka bude zato i zadnji koji ćeš loviti 🤞🤞
    Marty dobro se ti opskrbila 🤣🤣 
    Cure za mpo iskreno se nadam da će sve proći uspješno i da ćete ubrzo gladiti trbuščiće i opremati dječju sobu ❤️❤️
    Ovaj ciklus ništa ne pratim. Pokriti ćemo kako nam se bude dalo, tj kako nam mlada dama bude dala 🤣 
    Odlučili smo (zapravo sam ja odlučila, a M se morao složiti) srediti prehranu, skinuti koju kilu. 
    Skršena sam, mislim da ću na spavanje s malom. 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

lovely
    26. Siječanj 2021. 20:58

Hvala svim curama koje mi priželjkuju plus... iako kuya danas nije stigla nekako imam osjećaj da hoće. 🙄🤷‍♀️

Sanjalice ovo zvuči super ❤🤞
    Marty  bit ce piškenja i hopsića...nema da se ne uhvati🤗
    Sanjarka nadam se da ti skakućeš😉

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Maša🤰🏼
    26. Siječanj 2021. 20:59

Tloza ziva sam, kako si ti? 
    Svim curama zelim puno srece 🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    26. Siječanj 2021. 21:02

Evo je idem putem dobitnog ciklusa i piskim lh trakice svaki dan zasad su jos mrtve ali cekam ja da se one probude :P ako ne sad bit ce sljedeci ciklus 🥰

https://ibb.co/XZYLZn2

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.