Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 11:22

mave2024

Dobar dan zenske.. Mimi nemrem vjerovat da ti je to rekla… test je kod tebe bio bas vidljivo pozitivan.. i to jos clear blue koji zna bacat sjene al tebi nije bila sjena nego bas crta. Ja bi je trazila hitan pregled nemoj da ti bude zao..
    Ii da evo ja nastavila sa testiranjem oviih trakica … kolegica mi radi u farmaciji pa onda preko nje sam za dabe skoro uzela testice prek njene kartice.
    https://ibb.co/f2KnYX4
    https://ibb.co/Jsgv602
    https://ibb.co/7p67Yz6

oo miša mu ja tu ništa ne vidim :/

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ginny
    21. Siječanj 2021. 11:24

tommy :-* 
    sta se sjena tice, vise im ne pridajem preveliku paznju dok su god neke sjenice, imala sam par puta neke  sjene, prije dva tri ciklusa nije bila samo na kinezu nego i na mullerovom i first sign ili tako neki, pa nakon dan dva nista. ne uzbuđujem se previse oko sjene. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    21. Siječanj 2021. 11:26

mave2024

Dobar dan zenske.. Mimi nemrem vjerovat da ti je to rekla… test je kod tebe bio bas vidljivo pozitivan.. i to jos clear blue koji zna bacat sjene al tebi nije bila sjena nego bas crta. Ja bi je trazila hitan pregled nemoj da ti bude zao..
    Ii da evo ja nastavila sa testiranjem oviih trakica … kolegica mi radi u farmaciji pa onda preko nje sam za dabe skoro uzela testice prek njene kartice.
    https://ibb.co/f2KnYX4
    https://ibb.co/Jsgv602
    https://ibb.co/7p67Yz6

dosta je mutno al kad sam na mobu otvorila prvi link cini mi se da vidim sjenu 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 11:26

Ginny

sta se sjena tice, vise im ne pridajem preveliku paznju dok su god neke sjenice, imala sam par puta neke sjene, prije dva tri ciklusa nije bila samo na kinezu nego i na mullerovom i first sign ili tako neki, pa nakon dan dva nista. ne uzbuđujem se previse oko sjene.

Imas sliku sjene na first singu? Bas me zanima 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 11:27

ZARAUS

Evo već drugi ili treći put unatrag godine.. 6 i 7 DPO sjena, grčići, iscjedak.. 8 DPO ništa - bijeli testovi onak baš kak znaju biti bijeli :(

8dpo je poprilično rano za test 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 11:29

Ginny

sta se sjena tice, vise im ne pridajem preveliku paznju dok su god neke sjenice, imala sam par puta neke sjene, prije dva tri ciklusa nije bila samo na kinezu nego i na mullerovom i first sign ili tako neki, pa nakon dan dva nista. ne uzbuđujem se previse oko sjene.

opet ti pleteš po Harry Potteru a :D hahahhahah

ma sjene su zakon za diotriju hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ginny
    21. Siječanj 2021. 11:31

tommy drzim se svoje teme ;-) 
    sanjarka, probat cu pronac ako nisam izbrisala

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    21. Siječanj 2021. 11:34

sad kas si spomenila dioptriju, imam neki kuki u oku vec dugo, ja sam naravno izguglala da nije nista hahah, jutros me bas grebe roll, morat cu otic to pregledat

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

ZARAUS
    21. Siječanj 2021. 11:36

Sanjarka88 🐰

ZARAUS

Evo već drugi ili treći put unatrag godine.. 6 i 7 DPO sjena, grčići, iscjedak.. 8 DPO ništa - bijeli testovi onak baš kak znaju biti bijeli :(

8dpo je poprilično rano za test

Slažem se, ali jučer je bila sjena sjene

Danas ni to :(

▪Marty
    21. Siječanj 2021. 11:37

Sanjarka ovaj ciklus mi je bio opušteni pa nisam pratila o, ranije sam pratila lh trakicama i uvijek bi o bila 13-15 dc. očito je ovaj put bila na 13.dc i pokrivali smo svaki drugi dan. baš taj 13. smo pokrili, e sad.. i vadila sam progesteron ako se sjećaš bio je visok. drugi tjedan muž ide na spermio da vidimo kakvo je tu stanje.
    Lisa pa gle nisam još konkretno procurila, ali zna mi nekad biti tako pa procurim do kraja dana ono ful. ne vjerujem da bi bilo lažno :/ a da bar je!
    Lovely, Stormy  ❤️ ❤️ ah kaj...dalje u borbu za tu mrvicu..
    Sarita figice držim
    Anci

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.