Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    21. Siječanj 2021. 12:49

Freya, Tommy sretno s pikovima kreće akcija 😍
    Zaraus ovako se vide neke sjene ali više nemam pojma i sama sam isto tako nestrpljiva kao ti ali moramo čekat još 🙂 ponovi sutra pa nam javi. Koji su go točno testići?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ginny
    21. Siječanj 2021. 12:51

tommy i freya drzim fige. ja sam primjetila da kad je ovulacija livo da je bas i ne osjetim nesto. potrefilo se bas da sam bila kod gina svaki put kad je bila s live str prosle god hahah. desno bas osjetim.
    sta se kinezica tice, nisam bas povjerljiva i nebi ih uzela zaozbiljno pogotovo ako je bas neka jedva-je-vidim-kad-zaškiljim sjena. ako si i dosad iz istog batcha radila testice i nisu ti bacali sjene onda je legitimna sjena :D
    a sta se trudnoce tice, ne znam, bila sam triput trudna i ne sicam se ni jednog zajednickog simptoma iz sve tri trudnoce. moguce je da sam i zaboravila ... u drugoj sam mislila da sam dobila stvari, tek sam nakon tri dana skontala da to nije menga hahah. u ovoj zadnjoj su me jajnici bolili od ovulacije al dogodilo mi se to jos koji ciklus poslin i nije bila trudnoca 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Siječanj 2021. 12:52

Bachata

Ciao…. Ma imam jedno pitanje jer jako sam zabrinuta. Naime, stvari kasne 12 dana, pijem tablete duphastol već danas mi je 4.dan da mi izazove stvari ali ne dolaze a do ned ih trebam pit. Ginekolog mi je rekao da je hormonalni poremećaj u pitanju a ne trudnoća i 2 testa ( jedan rađen na 1.dan kašnjenja a drugi kad je 6 dana kasnilo) i bio je negativan. Rečeno mi je od strane ginekologice da trebamo izazvatvs duphastolom stvari i da onda od 2.do 5.dana ciklusa vadim hormone. Stvari ne dolaze.
    Ima li ko sličnu situaciju? Očito nisam trudna na žalost al sad nezz mogu li i ostat T s obzirom da mi ne dolaze stvari? Ili da nisam možda trudna al je prerano bilo? Nezz više šta mislit
    Hvala anyway na odgovorima 😔

Evo mene padobranca! Pila sam vise puta u zivotu duphaston. Menstruacija ce ti doci tek kad popijes terapiju do kraja. U pravilu dode nakon zadnje tablete u roku od 3 do 7 dana. Meni je jednom dosla tek 14 dana nakon sto sam zadnju tabletu popila. Doci ce vjestica ne brini... popij do kraja i pricekaj da dode 

21. Siječanj 2021. 12:54

Hej cure, otisla sam na pregled ipak me primila danas, biokemijska trudnoca je bila u pitanju... sad me zanima vi koje ste to prosle da li ste poslje normalni radili na bebicama jer se mora cekat kako sta sve mi pisite jer naravno moja ginekologica nista detaljno nije objasnjavala, a i vidila sam da joj se zurii bas pa ju nisam ni ja htjela nesto previsw ispitivati...

21. Siječanj 2021. 12:58

U

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

mimi33

Hej cure, otisla sam na pregled ipak me primila danas, biokemijska trudnoca je bila u pitanju… sad me zanima vi koje ste to prosle da li ste poslje normalni radili na bebicama jer se mora cekat kako sta sve mi pisite jer naravno moja ginekologica nista detaljno nije objasnjavala, a i vidila sam da joj se zurii bas pa ju nisam ni ja htjela nesto previsw ispitivati…

jel ti napravila uzv, krv?

Uzv je radila i test novi piskila kod nje i minus ko kuca.. al kaze da se to sve samo ocistilo tj jos se cisti i da odem u pon krv jos izvadiit  i to jw to

Maša🤰🏼
    21. Siječanj 2021. 13:09

Mimi zao mi je :/ ja sam odmah krenula radit na bebi nakon biokemijske sad je 2 ciklus... sretno 🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Ginny
    21. Siječanj 2021. 13:10

mimi zao mi je, mi smo nakon kiretaze preskocili taj prvi ciklus jedino , tako da bi ja na tvom mistu krenila dalje odmah, al naravno, uzmi u obzir i kako se ti osjecas :-* da nisi radila test nebi ni znala da si trudna, sve ce samo otic...ono...ne vidim razloga za pauzu

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 13:17

freya_444

Tommyfame 🔜🤰

freya_444

Helooo cure moje evo na drugoj kavi sam danas
    Meni su se trakice počele buditi napokon, desni jajnik se javlja:https://ibb.co/44hXRzL
    Sarita, imam baš dobar feeling, i meni se baš sviđa dip na tvojem grafu, držim fige da ugledaš plusić

Oooo sestrice 💜 pa mi cemo se pratiti po ovulaciji..cak bi rekla i po jajniku haha ja ocekujem pik danas/sutrahttps://ibb.co/grY5cqQ

sestriceee draga <3 pa daaa, sam ti rekla da smo tu negdje ti i ja, totalno su nam se uskladili ciklusi

daaa <3 jujujujujuuuu baš će nam biti zabavno hahahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 13:22

mimi33

U

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

mimi33

Hej cure, otisla sam na pregled ipak me primila danas, biokemijska trudnoca je bila u pitanju… sad me zanima vi koje ste to prosle da li ste poslje normalni radili na bebicama jer se mora cekat kako sta sve mi pisite jer naravno moja ginekologica nista detaljno nije objasnjavala, a i vidila sam da joj se zurii bas pa ju nisam ni ja htjela nesto previsw ispitivati…

jel ti napravila uzv, krv?

Uzv je radila i test novi piskila kod nje i minus ko kuca.. al kaze da se to sve samo ocistilo tj jos se cisti i da odem u pon krv jos izvadiit i to jw to

ooo joj baš mi je žao :(
    slobodno možeš odmah nastaviti.. ovo se nekako gleda kao malo kasnije menga..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    21. Siječanj 2021. 13:24

za biokemijsku trudnoću nisam nikad ni čula dok nisam došla na forum, a sad je to jedan od mojih velikih strahova... što ginny kaže da nije radila test ne bi ni znala za trudnoću, pa se pitam jel svaki put kad bi mi m kasnila po par dana bila bt u pitanju, a nisam to upratila jer tad nismo radili na bebi 🤔🤔
    ne kažu džabe da što ne znaš ne boli. 
    Mimi uz tebe smo ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.