Sanjarka izračunala sam kad je bila o obzirom da mi lutealna traje 14 dana :)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
A da pored grudi i dalje stalno imam neke grceve i proziga me
mene ti uvijek dojkice bole odmah nakon O, to znaci da je porast estrogena..čuvara trudnoće ako dođe do nje.
bar kod mene bol u grudima ne znači aposlutno ništa..nadam se da je kod tebe drugačije :D
isto tako imala sam iii bolove u jajnicima, sluz, vrtoglavice..ma čudesa sve sam imala osim pozitivnog testa hahah
tak moj muž veli ti simtomi mi ništ ne znače, priznajem samo pozitivan test haha
Hahhahahhahahhh ma mene ovi moji simptomi izludise , vise ne znam sta da mislim. Fazon je sto mene nikada ne bole poslije O, samo na samom kraju par dana prije vjestice. Prosli put kad je bio + su me odmah sutra dan poslije sesa pocele boljeti
a i sad je isti slucaj ...odma me sutra dan pocele boljeti
mene ti uvijek dojkice bole odmah nakon O, to znaci da je porast estrogena..čuvara trudnoće ako dođe do nje.
bar kod mene bol u grudima ne znači aposlutno ništa..nadam se da je kod tebe drugačije :D
isto tako imala sam iii bolove u jajnicima, sluz, vrtoglavice..ma čudesa sve sam imala osim pozitivnog testa hahah
tak moj muž veli ti simtomi mi ništ ne znače, priznajem samo pozitivan test haha
Hahhahahhahahhh ma mene ovi moji simptomi izludise, vise ne znam sta da mislim. Fazon je sto mene nikada ne bole poslije O, samo na samom kraju par dana prije vjestice. Prosli put kad je bio + su me odmah sutra dan poslije sesa pocele boljeti
a i sad je isti slucaj …odma me sutra dan pocele boljeti
I mene su u prosloj trudnoci
Odmah dan nakon o pocele bolit
Prvi i zadnji put u zivotu 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahhahahhahahhh ma mene ovi moji simptomi izludise, vise ne znam sta da mislim. Fazon je sto mene nikada ne bole poslije O, samo na samom kraju par dana prije vjestice. Prosli put kad je bio + su me odmah sutra dan poslije sesa pocele boljeti
Samo da hoce vise doci vrijeme da mogu test raditi, ovako samo sebi svaki dan probijam glavu danas sam bila zakazana i da radim papu, ali sam otkazala za svaki slucaj
Mimi mozda bi najbolje bilo da odma ides vaditi betu, tako ces najbolje znati. Pa se onda mozes najaviti kog ginica.
Ciao.... Ma imam jedno pitanje jer jako sam zabrinuta. Naime, stvari kasne 12 dana, pijem tablete duphastol već danas mi je 4.dan da mi izazove stvari ali ne dolaze a do ned ih trebam pit. Ginekolog mi je rekao da je hormonalni poremećaj u pitanju a ne trudnoća i 2 testa ( jedan rađen na 1.dan kašnjenja a drugi kad je 6 dana kasnilo) i bio je negativan. Rečeno mi je od strane ginekologice da trebamo izazvatvs duphastolom stvari i da onda od 2.do 5.dana ciklusa vadim hormone. Stvari ne dolaze.
Ima li ko sličnu situaciju? Očito nisam trudna na žalost al sad nezz mogu li i ostat T s obzirom da mi ne dolaze stvari? Ili da nisam možda trudna al je prerano bilo? Nezz više šta mislit
Hvala anyway na odgovorima 😔
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Samo da hoce vise doci vrijeme da mogu test raditi, ovako samo sebi svaki dan probijam glavudanas sam bila zakazana i da radim papu, ali sam otkazala za svaki slucaj
Pa ako trebas dobit za 4 dana mozes vec osjetljivi test napravit 🙂
Helooo cure moje evo na drugoj kavi sam danas
Meni su se trakice počele buditi napokon, desni jajnik se javlja: https://ibb.co/44hXRzL
Sarita, imam baš dobar feeling, i meni se baš sviđa dip na tvojem grafu, držim fige da ugledaš plusić
Lucija 16.12.2021.💗
Ciao…. Ma imam jedno pitanje jer jako sam zabrinuta. Naime, stvari kasne 12 dana, pijem tablete duphastol već danas mi je 4.dan da mi izazove stvari ali ne dolaze a do ned ih trebam pit. Ginekolog mi je rekao da je hormonalni poremećaj u pitanju a ne trudnoća i 2 testa ( jedan rađen na 1.dan kašnjenja a drugi kad je 6 dana kasnilo) i bio je negativan. Rečeno mi je od strane ginekologice da trebamo izazvatvs duphastolom stvari i da onda od 2.do 5.dana ciklusa vadim hormone. Stvari ne dolaze.
Ima li ko sličnu situaciju? Očito nisam trudna na žalost al sad nezz mogu li i ostat T s obzirom da mi ne dolaze stvari? Ili da nisam možda trudna al je prerano bilo? Nezz više šta mislit
Hvala anyway na odgovorima 😔
Nemam iskustva
No obicno žene dobiju mengu par dana nakon sta popiju duphastone
Sortiraj odgovore
Najstariji