Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    21. Siječanj 2021. 11:39

Sanjarka izračunala sam kad je bila o obzirom da mi lutealna traje 14 dana :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Erica
    21. Siječanj 2021. 11:44

Evo sada osusio se 
    https://ibb.co/z6HNYc9

21. Siječanj 2021. 11:44

Tommyfame 🔜🤰

sunshine10

A da pored grudi i dalje stalno imam neke grceve i proziga me

mene ti uvijek dojkice bole odmah nakon O, to znaci da je porast estrogena..čuvara trudnoće ako dođe do nje.
    bar kod mene bol u grudima ne znači aposlutno ništa..nadam se da je kod tebe drugačije :D

isto tako imala sam iii bolove u jajnicima, sluz, vrtoglavice..ma čudesa sve sam imala osim pozitivnog testa hahah

tak moj muž veli ti simtomi mi ništ ne znače, priznajem samo pozitivan test haha

Hahhahahhahahhh ma mene ovi moji simptomi izludise , vise ne znam sta da mislim. Fazon je sto mene nikada ne bole poslije O, samo na samom kraju par dana prije vjestice. Prosli put kad je bio + su me odmah sutra dan poslije sesa pocele boljeti  a i sad je isti slucaj ...odma me sutra dan pocele boljeti 

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 11:48

sunshine10

Tommyfame 🔜🤰

sunshine10

mene ti uvijek dojkice bole odmah nakon O, to znaci da je porast estrogena..čuvara trudnoće ako dođe do nje.
    bar kod mene bol u grudima ne znači aposlutno ništa..nadam se da je kod tebe drugačije :D

isto tako imala sam iii bolove u jajnicima, sluz, vrtoglavice..ma čudesa sve sam imala osim pozitivnog testa hahah

tak moj muž veli ti simtomi mi ništ ne znače, priznajem samo pozitivan test haha

Hahhahahhahahhh ma mene ovi moji simptomi izludise , vise ne znam sta da mislim. Fazon je sto mene nikada ne bole poslije O, samo na samom kraju par dana prije vjestice. Prosli put kad je bio + su me odmah sutra dan poslije sesa pocele boljetia i sad je isti slucaj …odma me sutra dan pocele boljeti

I mene su u prosloj trudnoci 
    Odmah dan nakon o pocele bolit 
    Prvi i zadnji put u zivotu 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

21. Siječanj 2021. 11:53

Sanjarka88 🐰

sunshine10

Tommyfame 🔜🤰

sunshine10

Hahhahahhahahhh ma mene ovi moji simptomi izludise , vise ne znam sta da mislim. Fazon je sto mene nikada ne bole poslije O, samo na samom kraju par dana prije vjestice. Prosli put kad je bio + su me odmah sutra dan poslije sesa pocele boljetia i sad je isti slucaj …odma me sutra dan pocele boljeti

Samo da hoce vise doci vrijeme da mogu test raditi, ovako samo sebi svaki dan probijam glavu  danas sam bila zakazana i da radim papu, ali sam otkazala za svaki slucaj 

21. Siječanj 2021. 11:54

Mimi mozda bi najbolje bilo da odma ides vaditi betu, tako ces najbolje znati. Pa se onda mozes najaviti kog ginica.

Bachata
    21. Siječanj 2021. 12:02

Ciao.... Ma imam jedno pitanje jer jako sam zabrinuta. Naime, stvari kasne 12 dana, pijem tablete duphastol već danas mi je 4.dan da mi izazove stvari ali ne dolaze a do ned ih trebam pit. Ginekolog mi je rekao da je hormonalni poremećaj u pitanju a ne trudnoća i 2 testa ( jedan rađen na 1.dan kašnjenja a drugi kad je 6 dana kasnilo) i bio je negativan. Rečeno mi je od strane ginekologice da trebamo izazvatvs duphastolom stvari i da onda od 2.do 5.dana ciklusa vadim hormone. Stvari ne dolaze.
    Ima li ko sličnu situaciju? Očito nisam trudna na žalost al sad nezz mogu li i ostat T s obzirom da mi ne dolaze stvari? Ili da nisam možda trudna al je prerano bilo? Nezz više šta mislit
    Hvala anyway na odgovorima 😔

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 12:06

sunshine10

Sanjarka88 🐰

sunshine10

Tommyfame 🔜🤰

sunshine10

Samo da hoce vise doci vrijeme da mogu test raditi, ovako samo sebi svaki dan probijam glavudanas sam bila zakazana i da radim papu, ali sam otkazala za svaki slucaj

Pa ako trebas dobit za 4 dana mozes vec osjetljivi test napravit 🙂

freya_444
    21. Siječanj 2021. 12:06

Helooo cure moje evo na drugoj kavi sam danas 
    Meni su se trakice počele buditi napokon, desni jajnik se javlja: https://ibb.co/44hXRzL
    Sarita, imam baš dobar feeling, i meni se baš sviđa dip na tvojem grafu, držim fige da ugledaš plusić 

Lucija 16.12.2021.💗

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 12:07

Bachata

Ciao…. Ma imam jedno pitanje jer jako sam zabrinuta. Naime, stvari kasne 12 dana, pijem tablete duphastol već danas mi je 4.dan da mi izazove stvari ali ne dolaze a do ned ih trebam pit. Ginekolog mi je rekao da je hormonalni poremećaj u pitanju a ne trudnoća i 2 testa ( jedan rađen na 1.dan kašnjenja a drugi kad je 6 dana kasnilo) i bio je negativan. Rečeno mi je od strane ginekologice da trebamo izazvatvs duphastolom stvari i da onda od 2.do 5.dana ciklusa vadim hormone. Stvari ne dolaze.
    Ima li ko sličnu situaciju? Očito nisam trudna na žalost al sad nezz mogu li i ostat T s obzirom da mi ne dolaze stvari? Ili da nisam možda trudna al je prerano bilo? Nezz više šta mislit
    Hvala anyway na odgovorima 😔

Nemam iskustva 
    No obicno žene dobiju mengu par dana nakon sta popiju duphastone 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.