Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Siječanj 2021. 09:49

Sanjarka88 🐰

mimi33

Ej cure imam pitanje, ovako radila sam jutros jos jedan test i pozitivan je ali je problem sto sutra trebam dobit menstruaciju i imam bas simptome
    da cu dobit mengu..lagane grcevee bol u dojkama sve isto ko i inace a test pozitivan s tim da sam nedavno bila isto ga napravila isto je bio pozitivan, da li je mozda lazna trudnoca u pitanju s obzirom da imam bas bolove tj grceve od jutros..

Moze slike proslog i ovog testa danasnje?
    Takvi menga bolovi su ti normalni

Proslu sliku nemam vec sam ju izbrisala al ima tu negdje di sam stavila bilaaa a evo od danas s tim da nije bas prvi jutarnji urin i malo.je blijeda crtaa al nazire se + https://ibb.co/kqmP6X5

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 09:53

mimi33

Sanjarka88 🐰

mimi33

Ej cure imam pitanje, ovako radila sam jutros jos jedan test i pozitivan je ali je problem sto sutra trebam dobit menstruaciju i imam bas simptome
    da cu dobit mengu..lagane grcevee bol u dojkama sve isto ko i inace a test pozitivan s tim da sam nedavno bila isto ga napravila isto je bio pozitivan, da li je mozda lazna trudnoca u pitanju s obzirom da imam bas bolove tj grceve od jutros..

Proslu sliku nemam vec sam ju izbrisala al ima tu negdje di sam stavila bilaaa a evo od danas s tim da nije bas prvi jutarnji urin i malo.je blijeda crtaa al nazire se +https://ibb.co/kqmP6X5

Trudnoca je Def tu 
    Volila bi da vidim crtu na proslom testu ako je isti trebala bi biti tamnija od prethodnog 
    Ali s obzirom da nije prvi urin i da je vjerovatno razvodenjen bilo bi dobro da ponovis test 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

21. Siječanj 2021. 10:00

Sanjarka88 🐰

mimi33

Sanjarka88 🐰

mimi33

Proslu sliku nemam vec sam ju izbrisala al ima tu negdje di sam stavila bilaaa a evo od danas s tim da nije bas prvi jutarnji urin i malo.je blijeda crtaa al nazire se +https://ibb.co/kqmP6X5

Trudnoca je Def tu
    Volila bi da vidim crtu na proslom testu ako je isti trebala bi biti tamnija od prethodnog
    Ali s obzirom da nije prvi urin i da je vjerovatno razvodenjen bilo bi dobro da ponovis test 🙂

Evo pronasla sam jednu https://ibb.co/rxGZ8yG ponovit cu svakako da ako mi izostane menstruacija jer stvarno svw simtopme kad da cu svakog treba procurit

21. Siječanj 2021. 10:04

Mimi crtica je tamnija,cestitke na plusicu. Prati stanje,ako slucajno dode do kakvog smedarenja ili nesto,zovi ginekologa da ti da nesto za odrzavanje trudnoce,ali nadajmo se da do toga nece doci. Grcevi su normalni jer se maternica siri,ligamenti i misici se rastezu pa zato imas osjecaj da ces dobiti. Sve je to za sada u redu,pokusaj se umiriti i reagiraj odmah ako bi doslo do kakvog iscjetka,ovo za sada izgleda super ☺️

21. Siječanj 2021. 10:08

Pisite i mene na ovaj spisak, vjestica bi trebala biti 28.1. Nadam se da nece biti, grudi me bole vec 8 dana  Nema nikakve logike da me bole 15 dana. Pi Pi cu oko 28 pa cemo vidjeti  

Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 10:12

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Marty jesi sigurna da je prava M? Rano je nekako
    Evo moj današni kinezhttps://ibb.co/kBddC2C

https://ibb.co/Cw8QMfN
    Čini mi se slično ko jučer popodne, možda mrvicu tamnije…sutra cu malo piškit i gospodina Mullera,da ne bude samo po kinezima hahah 😀

Ma ovo je crta crta 😍😍😍😍 slobodno se usudim cestitat tiii ❤❤❤❤ cestitaaaaammmm 🎉🎉🎉🎉💜💜💜

alo crvenokosa vilo gdje si ti
    hopsas li, kakve su trakice? piskis li

ček beba se baš mora napraviti hopsanjem? nije dovoljno što trpam sve i svašta u sebe..sad još i muža moram trpat hahah
    doduše on mene hahha

eee ljepotoooo <3 ma trakice su koma hhaha nisu vrijedne spomena uopće haha nadam se da će se danas probuditi :D

za danas imamo dogovoren snošaj, prekjučer sam mu se isto podala
    iskreno se nadam piku danas pa da krenemo pravo akcijat pa da se toga riješim haha baš sam neka 'nedamiseseksat' mood :/

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 10:16

Hopeforyou

Jutro curke! Evo sad kad sam sinoc od 9 spavala pa ujutro skoro zakasnila na alarm i spavala 10 i pol sati,na putu do posla sam razmisljala kako cu razvalit tu dijagnozu! Jedna osoba s foruma me kontaktirala za gynositol sto mi je preporucila ginekologinja jer je ona imala nuspojave pa da ja bas ne dam 400 kn ako ce i samnom biti isto pa sam joj zahvalna do neba! I onda se bacam na zavrsne radove u kuhinji da probam sa prehranom bez ugljikohidrata pi preporuci doktorice da razvalim taj PCOS i ocistim jajnike najvise sto mogu! Nece mene nitko vise za* u zivotu,dosta je bilo! Imat cu tu bebu na ovaj ili onaj nacin,HOCU tako mi svega. Ako nista,volim se inatiti sto inace bude mana,ali sad ce biti vrlina. Nepravda kod mene ne prolazi! Sjetite me da danas pisam LH trakice iako za moj slucaj nisu pouzdane po doktorici al kad je bal…neka je maskenbal. Vidjet ce ti jajnici s kime imaju posla! 🤣 nadam se da ste dobro,hvala vam svakoj na podrsci da se ne zahvaljujem pojedinacno svakoj,Bog ima plan i sve se dogada s razlogom,vidjet cemo kroz neko vrijeme koji je razlog bio za ovo 😄 idemo samo jako u napad! ☺️🤭🙈

P.S. Lisa,ja cu ti kao i tommy nasa cestitati i pozeljeti skolsku i dosadnu trudnocu! 🥳🙈

eee ovo volim vidjeti <3 bravoooooo! bravo! bravoooo!!

znaš da smo sve uz tebe i navijamo jujujujuju 
    proguglaj malo keto i lchf prehranu, stavarno imaš hrpu super recepata :)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

21. Siječanj 2021. 10:17

A da pored grudi i dalje stalno imam neke grceve i proziga me 

Tommyfame
    21. Siječanj 2021. 10:22

sunshine10

mene ti uvijek dojkice bole odmah nakon O, to znaci da je porast estrogena..čuvara trudnoće ako dođe do nje.
    bar kod mene bol u grudima ne znači aposlutno ništa..nadam se da je kod tebe drugačije :D

isto tako imala sam iii bolove u jajnicima, sluz, vrtoglavice..ma čudesa sve sam imala osim pozitivnog testa hahah

tak moj muž veli ti simtomi mi ništ ne znače, priznajem samo pozitivan test haha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 10:22

sunshine10

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.