Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    20. Siječanj 2021. 11:55

Hopeforyou

Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJod vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘

Hopeforyou žao mi je zbog toga što si čula kod ginekologa. Dajte si vremena da vam to sve sjedne, i kad budete spremni nastavite dalje  Sad kad znaš o čemu je riječ, možeš malo istraživati o nekim prirodnim ljekovima pa probati na taj način. Vjerujem da će se to sve rješiti, samo će biti potrebno malo više vremena. Šaljem ti veliki zagrljaj 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

anabelaaaa
    20. Siječanj 2021. 12:12

Hopeforyou

Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJod vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘

Znam da ti sve sad izgleda tako strasno ali vjeruj da nije.Jesi mjerila lh trakicama O?
    Zasto ne pokusas sa mjerenjem bazalne tamp.tako ces biti sigurna da je doslo do O.ako vec dr kaze da sumnja u puknuce folikula I prerastanje u ciste.A najbolje da vec sljedeci mjesec izvadis taj progesteron da budes mirna.Opet Iako bi bio nalaz los,to ne znaci da nemas ovulaciji nikad...mozda se poremetila sad zbog tih cisti.Ja te uvjeravam da to nije nikakva dijagnoza.Vodene ciste su skoro pa normalne pojave kod zena.Ne znam jesi ih imala konstantno?Ili su ti na osnovu jednog-dva pregleda postaviti odmah dijagnozu. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

ZARAUS
    20. Siječanj 2021. 13:10

Cure, koliko često kinezi bacaju lažne sjene, evaporacijske itd? Je l nekoj bio da je cijeli set bacao lažne ili samo jedan ili kako?

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 13:16

ZARAUS

Cure, koliko često kinezi bacaju lažne sjene, evaporacijske itd? Je l nekoj bio da je cijeli set bacao lažne ili samo jedan ili kako?

Često nazalost 
    Zna nekad cila serija bacat
    Imas slikicu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ZARAUS
    20. Siječanj 2021. 13:17

A *ebo.. ma imam, al je stvarno jako slabo, stavila sam na rane testove..

Inna_92
    20. Siječanj 2021. 13:26

Stigao mi nalaz, definitivno nikakva trudnoća nije u pitanju. Doktorica kaže da je najvjerojatnije (bio) manjak progesterona (ali to ne mogu znati jer ga nisam vadila 21./22. dc).
    Čekam da zapravo procurim kroz koji dan 🤪

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Sarita_00
    20. Siječanj 2021. 13:33

Cureee
    Mjerila sam jutros temp, kao i inače još dok sam u krevetu. Očitala temp uz svjetlo s mobitela, upisala u ff i ostavila ga na ormariću gdje uvijek stoji. Maloprije odem po toplomjer jer sam si htjela izmjeriti temp jer osjećam da gorim. I sasvim slučajno, prije nego sam ga krenula tresti pogledam, a na njemu 37! To je onaj alkoholni. Inače od jutra do večeri temp na njemu padne za možda 0,1, ne naraste nikad. Pogotovo ne u sobi gdje sobna ne pređe 20. Tak da eto, moja temp se očito opet digla... Mjerenje sad mi je pokazalo 37,3, a zadnjih dana mi je dnevna 37-37,2. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    20. Siječanj 2021. 13:35

Inna_

Stigao mi nalaz, definitivno nikakva trudnoća nije u pitanju. Doktorica kaže da je najvjerojatnije (bio) manjak progesterona (ali to ne mogu znati jer ga nisam vadila 21./22. dc).

Ajd da je barem vanmaternična isključena. A ova će biti već, pa u nove pobjede 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 13:36

Sarita_00

Cureee
    Mjerila sam jutros temp, kao i inače još dok sam u krevetu. Očitala temp uz svjetlo s mobitela, upisala u ff i ostavila ga na ormariću gdje uvijek stoji. Maloprije odem po toplomjer jer sam si htjela izmjeriti temp jer osjećam da gorim. I sasvim slučajno, prije nego sam ga krenula tresti pogledam, a na njemu 37! To je onaj alkoholni. Inače od jutra do večeri temp na njemu padne za možda 0,1, ne naraste nikad. Pogotovo ne u sobi gdje sobna ne pređe 20. Tak da eto, moja temp se očito opet digla… Mjerenje sad mi je pokazalo 37,3, a zadnjih dana mi je dnevna 37-37,2.

🥳🥳🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Naocale ujutro stavit 😂

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 13:36

Inna_

Bitno da nije ono najgore 😘
    Idemo u nove pobjede ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.