Stigao mi nalaz, definitivno nikakva trudnoća nije u pitanju. Doktorica kaže da je najvjerojatnije (bio) manjak progesterona (ali to ne mogu znati jer ga nisam vadila 21./22. dc).
Čekam da zapravo procurim
Super da si rjesila dilemu I da nije nikakva vanmaternicna T kako su cure slutile...Sad opusteno,pricekaj da glupaca dodje I s nama u nove pokusaje 🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cureee
Mjerila sam jutros temp, kao i inače još dok sam u krevetu. Očitala temp uz svjetlo s mobitela, upisala u ff i ostavila ga na ormariću gdje uvijek stoji. Maloprije odem po toplomjer jer sam si htjela izmjeriti temp jer osjećam da gorim. I sasvim slučajno, prije nego sam ga krenula tresti pogledam, a na njemu 37! To je onaj alkoholni. Inače od jutra do večeri temp na njemu padne za možda 0,1, ne naraste nikad. Pogotovo ne u sobi gdje sobna ne pređe 20. Tak da eto, moja temp se očito opet digla… Mjerenje sad mi je pokazalo 37,3, a zadnjih dana mi je dnevna 37-37,2.
🥳🥳🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Naocale ujutro stavit 😂
Računam da toliko blizu još vidim, pa mi ne trebaju Al već za odlazak do kupaonice ih stavljam
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Inna bas mi je drago da je sve ok ♥️ sad u nove pobjede i da bude ➕ ubrzo 😘🤗
Uf Inna, bitno da je ok! Čudne smo mi žene, svaki stres i glupost može utjecati na cijeli organizam. Tko zna što je bilo- ali sljedeći mjesec čekamo +
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Drage moje, u gužvi sam danas pa sam samo navratila da vam svima pošaljem zagrljaje i poljupce 🥰🥰🥰
Freya 23.sam dan ciklusa...u utorak ne trebam dobiti 🤭
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Zaraus stalno bacaju kazem po njima ja sam stalno trudna prosli mj mi je bila jako jako debela nista i evo sad mi je opet sjena kao
https://ibb.co/8M2jdfP
Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJod vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘
Samo bi se htjela nadovezati i meni su rekli da imam policistican jajnik i također sam kupila gynositol ali imala sam nuspojave i nisam bila sposobna za nista tako da sam prestala piti...ako zelis mogu ti poslati postom ostalo mi je dosta njih pa da probas jer su dosta skupe 😭
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Inna drago mi je da je sve ok ❤
Zaraus meni je i Clearblue znao izbacit nešto lažno ali to je sve bilo nakon roka u kojem se treba očitati...testiram sada par dana te trakice koje podsjećaju na kineze haha ali sa stranice Futura natura pa ću ti znati točnije reći kad saznamo da li su točne ili ne haha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ja uvijek ocitam u vremenu od dvije tri min i uvijek sjena odmah bude
Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJod vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘
Samo bi se htjela nadovezati i meni su rekli da imam policistican jajnik i također sam kupila gynositol ali imala sam nuspojave i nisam bila sposobna za nista tako da sam prestala piti…ako zelis mogu ti poslati postom ostalo mi je dosta njih pa da probas jer su dosta skupe 😭
Hej,ajde ako zelis i ako ti nije problem bilo bi super pa da ja vidim ako ce pomoci da si onda to kupujem dalje. Imas neku mail adresu na koju ti se mogu javiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji