Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Siječanj 2021. 09:14

curka93

Valentina cestitam na ➕ 💕….sanjarka,Mia zao mi je zbog vjestice…ali ova godina je tek počela tako da vjerujem da do cemo do kraja godine sve ugledati ➕

Naravno da Hocemo 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    14. Siječanj 2021. 09:23

Divna_Sa

anabelaaaa

Lovely ,Divna_Sa,nadamo se I mi pozitivnom ishodu…Ne bi trebali zezati a apet ako krene po zlu,novci ce se naci ta za to…❤❤

Kako to ide kod nas u Sa? Je li idete u privatnu kliniku ili na klinicki centar, koji 

Ide se na klinicki sa svim nalazima,oni odobrovaju.Moguce da traze neke nalaze da se ponove koji nisu kod njih radjeni. Kad odobre ,privatna klinika ti napravi predracun koji njima dostavljas.
    Nije velika procedura ako imas sve potrebne nalaze koji potvrdjuju da trudnoca nije moguca prirodno. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    14. Siječanj 2021. 09:27

Sanjarka88 🐰

Evo stigla gđa bez zezanja 💪

Anabelaaaa kad je pregled? Danas?

Zao mi je❤ 
    Sutra nam je konzilijum vezano za odobravanje sredstava za postupak.
    A  na pregled tek drugi dan ciklusa..Ima jos dosta.Ja svoju gdju ocekujem 25.01😁

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    14. Siječanj 2021. 09:47

anabelaaaa

Sanjarka88 🐰

Evo stigla gđa bez zezanja 💪

Anabelaaaa kad je pregled? Danas?

Zao mi je❤
    Sutra nam je konzilijum vezano za odobravanje sredstava za postupak.
    A na pregled tek drugi dan ciklusa..Ima jos dosta.Ja svoju gdju ocekujem 25.01😁

Ma brzo ce to proletit 🥳

Monstera
    14. Siječanj 2021. 09:50

Dobro jutro cure drage!
    Watson to su odlične vijesti za postupak preko HZZO-a. Sad samo hrabro dalje i mrvica je brzo kod vas 
    Anabela sretno sutra, i da i vama odobre tako bez plaćanja 
    Sanjarka žao mi je zbog m da je došla, ali kako vidim po listi sljedeći ciklus piškimo skupa, i to plusa 100% 
    Divna uff ja sa zubima isto stalno nešto, definitivno najgora fizička bol koju sam iskusila do sada. Nadam se da ćeš brzo to rješiti 
    Kod mene ništa novoga, menga polako prolazi, od kad sam imala taj zahvat mi se menga skratila na 4-5 dana i manje je bolna, prije bi svaki put povraćala od bolova i mučnina i uz to bi bila 2 dana na tabletama. Čitala sam iskustva drugih žena i većina piše da im se menga nije puno promijenila nakon hsk, ali tko će ga znati zašto mi je sad to tako 
    Ugl.kako sam za vrijeme praznika intenzivno radila na bebi, popila sam svega jednu čašicu muškata, i sad si baš razmišljam da bi se za vikend ja i dragi mogli opustiti uz malo više tih čašica vina 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

watson009
    14. Siječanj 2021. 09:53

Anabelice sretno, javi nam sve obavezno 🙏❤ uzbudena sam radi tebe! Kreni ti prva pa ces meni dati savjete👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    14. Siječanj 2021. 10:11

Monstera, hvala ti❤
    Sanjarka,ma proci ce ,malo se oduzi iscekivanje a nadamo se da ce se isplatiti. ❤
    Watsonice,ako budem bilo kako mogla pomoci,tu sam ❤

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Ginny
    14. Siječanj 2021. 10:18

dobro jutro , pijem kavu i pokusavam povezat sve jos,haha.  zao mi je zbog mengi :-* i sretno cure u postupcima <3 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Loza 💙😇
    14. Siječanj 2021. 10:28

jutroo ☕ žao mi je za sve cure kojima je stigla zločesta m, držim 🤞 da je zadnja 😊
    kod mene ništa, rekla bih da je o prošla prije par dana pa sad čekamo :)
    ovih dana mi se užasno spava, dođem kući s posla i samo gledam di ću prije leć i zaspat 😂
    rado bi to pripisala jednom od simptoma, ali em je prerano za išta, em sam bila 3 tjedna na go pa mi se teško natjerat navečer ići ranije leć da se ujutro ne ustanem kao zombi 😂😂
    Gdje su plusići?!?!?! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    14. Siječanj 2021. 10:32

Monstera

Dobro jutro cure drage!
    Watson to su odlične vijesti za postupak preko HZZO-a. Sad samo hrabro dalje i mrvica je brzo kod vasAnabela sretno sutra, i da i vama odobre tako bez plaćanjaSanjarka žao mi je zbog m da je došla, ali kako vidim po listi sljedeći ciklus piškimo skupa, i to plusa 100%Divna uff ja sa zubima isto stalno nešto, definitivno najgora fizička bol koju sam iskusila do sada. Nadam se da ćeš brzo to rješiti
    Kod mene ništa novoga, menga polako prolazi, od kad sam imala taj zahvat mi se menga skratila na 4-5 dana i manje je bolna, prije bi svaki put povraćala od bolova i mučnina i uz to bi bila 2 dana na tabletama. Čitala sam iskustva drugih žena i većina piše da im se menga nije puno promijenila nakon hsk, ali tko će ga znati zašto mi je sad to tako
    Ugl.kako sam za vrijeme praznika intenzivno radila na bebi, popila sam svega jednu čašicu muškata, i sad si baš razmišljam da bi se za vikend ja i dragi mogli opustiti uz malo više tih čašica vina

Ima da popiskimo pluscine samo takve 🥳🥳🥳🥳🥳
    I samo ti udri po vinu 😁💪🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.