Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    14. Siječanj 2021. 20:50

🔜🤰

Curkeee da li si umisljam ili su stvarni bolovi u cicama ( 4dpo) 🤷 vise ni sama ne znam….mlijecni iscjedak je tu, cesto mokrenje….mislim da mi je to sve psihicki 🤷😂 nemam pojmaaa viseeeee

Ok, nisam jedina 🤣 
    Bradavice me peckaju svako toliko. Žedna svako malo, a inače tekućine unosim gotovo ništa. Temp nisam mjerila od jutros. Ali jučer popodne je bila na 37. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

watson009
    14. Siječanj 2021. 21:09

Lovely slazem se s tobom, doci ce beba tocno na vrijeme i tada cete ti i muz biti najsretniji na svijetu! Kazu da je pobjeda slada sto je borba teza...ja se tjesim time ❤
    Sanjarka jel meni propustilo da si ti dobila m?😭
    Curka koja planira raditi na bebi tek za godinu dana, dobro dosla i nema potrebe da ovako rano bilo sto pocnes piti...za sve najbolje pitaj dr.ali dovoljno je 3 mj.ranije poceti piti folnu! 😍🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Siječanj 2021. 21:59

To znaciiii akooo ostaneee takooo moglo bi da budeee staaa 🙈🙈🙈

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Lyra
    14. Siječanj 2021. 23:36

Mia333 zao mi je zbog M.. zelim ti puno srece u ovom ciklusu! Nikad ne znas :) Koliko se ceka ta potvrda iz zdravstvenog? Ti nisi u HR? 

Gumbica dok ne dodje, nade ima ❤️

Anchy nadam se da ce muz brzo obaviti sve dodatne pretrage i da ce biti nekih dobrih vijesti ❤️

Crookshanks nadam se da ces brzo izvaditi hormone i da ce biti sve dobro 🤞

Anchioo ajmoooo O! Samo testaj ❤️

Sarita nek potraje dobar osjecaj 🤞 pusti ti ispuhane sise 🤪 vidis da bradavice peckaju 😁

Watson super da ste upali na listu da ne placate! To kod Skvorca ili? Odakle si? 😁

Anabela i vi na konzilijum.. isto niste u HR? Sarajevo? Oprosti, nisam vas jos sve polovila :) sretno sutra!

Lisa drzim fige, nije ni tempica 100% uvijek tocna. Kod mene ona previse varira pa ne mogu mjeriti uopce. Jupi za O crtu 😁

Sanjarka zao mi je :( podrzavam nabrijanost!

Lovely svidja mi se tvoja pozitiva. Drzim ti fige da ne budes jos u iscekivanju na ljeto 🤞 sjecam se kad je meni dosla menga na rodjendan, ajme plakala sam ko nikad. A druga beba je bio plus taman prije Bozica pa jos nismo nikom rekli jer smo cekali dvije bete prvo.. 

Hopeforyou ajme zbilja dugi ciklusi. Imas li ti isto pcos ili? Kad krenes testati? Samo piski i javi novosti

Divna znaci pokrili ste, drzim fige 💪

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    14. Siječanj 2021. 23:37

Monstera muskat mmm 😁 i ja sam si popila casu jucer, bas mi pasalo 😅

Tloza mi onda NE ocekujemo M otprilike u isto vrijeme. Drzimo fige na najjace 🤞

Lavanya jos malo i teeest, ajmo novi plusic dodati na listu :)

Stormy super da ste pokrili! Sad strpljivo ❤️

Marty i mi piskimo u skoro isto vrijeme! Bas ti je simpa muz, ima da bude u pravu!

LazyO hej! Drago mi je da si bolje! I ja sam, kao i ti, narucila trakice da vidim jel se poklapaju s boli u jajniku.. ne skodi :)

Kradic dobrodosla :) evo ja uzimam prenatalne tablete samo i svoju terapiju za pcos, smatram da su prenatalne dovoljne. Cak je i samo folna dovoljna ako se kvalitetno hranis i unosis dosta vitamina.

Tammy dobrodosla i ti :) nista nije otpisano dok M ne dodje. Mozda je bila kasnija implantacija. Testiraj opet za 2 dana. Drzim fige da bude plus! Ako ti bude kasnila preko 10 dana, a test negativan, svakako odi ginekologu. 

Sanjalica haha, dobra si na 4dpo. Nek ti se ostvare i zelje i halucinacije i sve 😁 super za tempicu! evo i ja cesto mokrim 😅 cesce neg inace 😅

Nakon vasih poruka, bacam se i ja na ananas i ciklu 😁

Sad sam tek skuzila koliko nas je, dok sve procitam, ajme pogubim se. Citam vas kad stignem i pratim ❤️ ima da nas bude ovako puno i na Jesenskima :)

👦 11/2017 👶 9/2020

Loza 💙😇
    15. Siječanj 2021. 00:10

heeej Lyra hvala na podršci, držim 🤞 i ja za tebe 😊
    ako se ne varam pratimo se i s lovely, mogle bi organizirati neko grupno piškenje 😁😁
    inače cure imam pitanje, danas mi cijeli dan treperi donji dio trbuha, odnosno unutra. Nije bol, samo je čudno. Nisam nikad bila trudna ali pretpostavljam da je takav osjećaj kad te bebač šutira iznutra 😂
    Sumnjam da je to bilo kakav simptom jer je još rano, o je bila prije 3-4 dana (nisam pratila), samo me zabrinulo jer mi se to inače ne događa. Je li imala koja iskustva s tim? To titranje se javlja povremeno i traje par sekundi

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    15. Siječanj 2021. 00:11

tloza55

heeej Lyra hvala na podršci, držim 🤞 i ja za tebe 😊
    ako se ne varam pratimo se i s lovely, mogle bi organizirati neko grupno piškenje 😁😁
    inače cure imam pitanje, danas mi cijeli dan treperi donji dio trbuha, odnosno unutra. Nije bol, samo je čudno. Nisam nikad bila trudna ali pretpostavljam da je takav osjećaj kad te bebač šutira iznutra 😂
    Sumnjam da je to bilo kakav simptom jer je još rano, o je bila prije 3-4 dana (nisam pratila), samo me zabrinulo jer mi se to inače ne događa. Je li imala koja iskustva s tim? To titranje se javlja povremeno i traje par sekundi

trudim se ne guglat da si ne bi umislila neke metastaze i to... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Mia333
    15. Siječanj 2021. 00:28

Cure koje su ugledale minus drzim 🤞🤞🤞 do zadnjeg da je rano i da ce se pretvoriti u plus! 🙏
    Cure koje su dobile M zao mi je, suosjecam i zelim da sto prije prodje to tuzno raspolozenje i to dosadno razdoblje. ❤
    Lyra, iz HR sam, ali vec neko vrijeme mm i ja zivimo u Njem. Prema izjavi gospodje iz klinike bi trebalo trajati do 2 tijedna. Nadam se da nece duze jer vjerujem da ce i Centru za obitelj i socijano trebati odredjeno vrijeme da potvrde, a do tad ne smijem podizati nikakve lijekove. Budemo vidjeli...bit cete obavijestene o svakoj fazi 😉
    Zelim vam svima ugodnu, mirnu i laku noc 🌙

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

lovely
    15. Siječanj 2021. 00:42

Lazy dobro došla u klan opuštenosti 🤣🤣
    Watson baš to. Ono što se čega dugo, bude najslađe❤
    Tloza možda se nešto zbiva i mrvica se gnijezdi😍 🤞🤞
    Što se piše kolektivnog piškenja može 😅 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• maca31
    15. Siječanj 2021. 06:25

Pozz..cure..ja i m.m imamo vec jedno dijete i u decembru smo poceli da radimo na drugom...e sad zadnju mens...sam imala 7 dec..i ciklusi su mi uredni 30-31 znaci trebala sam dobit 6 ili 7 jos nista nema ..radila sam test treci dan nakon kasnjena onaj jeftini i to navece nista nije pokazao..sta mislite bil mogla biti trudna...nadam se sa jesam..danas cu ici kupit test pa ponovo probat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.