Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    14. Siječanj 2021. 17:05

Mislim da nas je taj Božićni pritisak za plus pod borom sve previše istresirao. Baš smo se previše dale u to- zato meni muž sad kaže da si nabijanjem pritiska samo radim kontraefekt (a on ne zna skoro niš' što ja istražujem haha). To za pritisak mi je rekao jer je evo već drugi njegov kolega s posla u mjesec dana rekao da mu je žena trudna. I ja stvarno bila sretna, al' sam se rasplakala (jer eto, dođe ti- imam osjećaj da su svi oko mene trudni).
    .
    Al nadam se da ću se odsad samo veseliti trudnicama oko sebe i prestati razmišljati o tom da bih ja sad već bila trudna duže od njih. Doći će kad bude trebalo. 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• kradic332
    14. Siječanj 2021. 17:24

Pozdrav cure,
    nedavno sam vas otkrila, slučajno. Pročitala sam nešto unazad i samo vam mogu rec da ste prave lavice. Bila sam vas slobodna pitat, posto mislim da imate bas bas iskustva, sto bi se osim folne trebalo piti prije same trudnoce. Sto se tice partnera i mene je sve u redu, papa i sve popratno uredno. Od pocetka veze , izuzev par prvih mjeseci sa zastitom, sve ostalo bez sa najnesigurnijom metodom ikad, ali eto dobro smo kalkulirali.  Planiramo tek za godinu dana probat. Hvala vam unaprijed❤️

• Tammy9
    14. Siječanj 2021. 17:29

Hey drage moje, ja sam nova ovdje, moj dragi i ja vec neko vrijeme radimo na bebi, kasni mi treci dan, radila sam test Clear bleu na dan ocekivane mjesecnice ali popodne i negativan, danas sam ponovila ali sa digitalnim Clear blue isto popodne i opet negativno, imam osjecaj kao da cu dobit i presjeca me, bradavice me bole, neznam mozda je jos rano, mozda igra ulogu sto sam napravila test popodne i pila sam dosta tekucine 😏 inace imali smo nezasticen odnos dan prije ovulacije i nikad mi ne kasni, neznam dal da sacekam jos koji dan pa da ponovim test ali s jutarnjom mokracom... Sta vi kazete? 

Bachata
    14. Siječanj 2021. 18:02

Tammy9

Hey drage moje, ja sam nova ovdje, moj dragi i ja vec neko vrijeme radimo na bebi, kasni mi treci dan, radila sam test Clear bleu na dan ocekivane mjesecnice ali popodne i negativan, danas sam ponovila ali sa digitalnim Clear blue isto popodne i opet negativno, imam osjecaj kao da cu dobit i presjeca me, bradavice me bole, neznam mozda je jos rano, mozda igra ulogu sto sam napravila test popodne i pila sam dosta tekucine 😏 inace imali smo nezasticen odnos dan prije ovulacije i nikad mi ne kasni, neznam dal da sacekam jos koji dan pa da ponovim test ali s jutarnjom mokracom… Sta vi kazete?

Definitivno prvi jutarnji urin test i vidit, ako ne dođe i tada onda betu vadit 🤞😊

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Tammy9
    14. Siječanj 2021. 18:06

Bachata

Tammy9

Hey drage moje, ja sam nova ovdje, moj dragi i ja vec neko vrijeme radimo na bebi, kasni mi treci dan, radila sam test Clear bleu na dan ocekivane mjesecnice ali popodne i negativan, danas sam ponovila ali sa digitalnim Clear blue isto popodne i opet negativno, imam osjecaj kao da cu dobit i presjeca me, bradavice me bole, neznam mozda je jos rano, mozda igra ulogu sto sam napravila test popodne i pila sam dosta tekucine 😏 inace imali smo nezasticen odnos dan prije ovulacije i nikad mi ne kasni, neznam dal da sacekam jos koji dan pa da ponovim test ali s jutarnjom mokracom… Sta vi kazete?

Definitivno prvi jutarnji urin test i vidit, ako ne dođe i tada onda betu vadit 🤞😊

Hvala ti 🤗 nadam se da cu i ja ugledat plusic 😍☺

Bachata
    14. Siječanj 2021. 18:14

Tammy9

Bachata

Tammy9

🤞🤞 Da nas što više ugleda ➕😍😉💪

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Tammy9
    14. Siječanj 2021. 18:18

Bachata

Tammy9

Bachata

Tammy9

🤞🤞 Da nas što više ugleda ➕😍😉💪

😇🙏🙏😇

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Siječanj 2021. 19:34

Curkeee da li si umisljam ili su stvarni bolovi u cicama ( 4dpo) 🤷 vise ni sama ne znam....mlijecni iscjedak je tu, cesto mokrenje....mislim da mi je to sve psihicki 🤷😂 nemam pojmaaa viseeeee 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Siječanj 2021. 19:34

Aah da i tempica ne ide ispod 36,9 🤔

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tommyfame
    14. Siječanj 2021. 20:44

🔜🤰

Curkeee da li si umisljam ili su stvarni bolovi u cicama ( 4dpo) 🤷 vise ni sama ne znam….mlijecni iscjedak je tu, cesto mokrenje….mislim da mi je to sve psihicki 🤷😂 nemam pojmaaa viseeeee

ne umišljaš hahah bol u grudim označava da estrogen raste isto kao i mliječni iscjedak.. 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.