Lisa sex maraton da🤭🤭
Anci ma tako si nekako i mislim da bi danas preskočili pa sutra i ostatak vikenda. Jučer smo bas lijepo pokrili i bilo svega kaj treba, od moje sluzi,noge u zraku pa nek ti plivači čekaju, a ostatak pridružujemo sutra😁😁
Sarita ma bas vam je izazovno, al kako kazes jos stignete uhvatiti🤞🤞
Mar21ina jel mjeris tempicu? Tak ćeš znati sigurno kad bude O. Jer kod nekih stanja,lh zna biti tako povisena konstantno, tipa kod pcos-a ja mislim. Jesi bila kod dr.,šta kaže za to? I btw dobrodošla i sretnoo💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bok cure. Pisala sam i na lh trakicama, pa evo i ovdje da kažem sta me muči. Citam vas vec prilično dugo, ali nikako da se priključim, pa evo me sada, kao padobranac malo 😄
Par puta tokom prošle godine sam pratila O lh trakicama čisto da vidim kako funkcioniraju, a od ovog mjeseca se M i ja bacamo bas u akciju. Od vas sam naučila sve sto trenutno znam o njima i mislim da sve radim ispravno, ali O nikako ne mogu uhvatiti. Evo slika kako to kod mene izgleda ovaj mjesec.https://ibb.co/w0rFWHB[ibb.co]
Ciklus mi je inače skroz zbrkan. Najčešće je 33-37 dana, ali svakih 3-4 mj zna biti i po 50 dana. Do sada sam skuzila da se to događa uglavnom kad sam pod nekim većim stresom.
Jel koja od vas imala ovakvu situaciju. Od 1.1 smo pokriti svaki drugi dan jer sam se sve nadala da će trakice tamniti, a nista se ne događa jos. Sry na dugom postu.
I moram reći da ste super cure, predivna podrška jedna drugoj. Želim vam svima u ovoj godinici velike + 🥰
Pozdraav, koji si dan ciklusa?
Ja isto muku mucim sa trakicama nikako da uhvatim pik, iako ja imam plave lh a svi kazu da su te problematicne . Vidit cemo sto ce biti. Nadam se da ces uhvatiti pik, nastavi pratii.
Pa evo sad sam već 23 DC, ali imam inače duže i nepravilne cikluse pa me to ne čudi. Nastavljam pišite dalje i pratit pa ćemo vidjet. Možda je do trakica. Sjećam se nekad u 4mj sam imala plave i zelene, i ako se dobro sjećam kod njih mi se vidjela veća razlika i postupno tamnjenje. Na ovima mi sve nesto u 2 nijanse.
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Lisa sex maraton da🤭🤭
Anci ma tako si nekako i mislim da bi danas preskočili pa sutra i ostatak vikenda. Jučer smo bas lijepo pokrili i bilo svega kaj treba, od moje sluzi,noge u zraku pa nek ti plivači čekaju, a ostatak pridružujemo sutra😁😁
Sarita ma bas vam je izazovno, al kako kazes jos stignete uhvatiti🤞🤞
Mar21ina jel mjeris tempicu? Tak ćeš znati sigurno kad bude O. Jer kod nekih stanja,lh zna biti tako povisena konstantno, tipa kod pcos-a ja mislim. Jesi bila kod dr.,šta kaže za to? I btw dobrodošla i sretnoo💕
Kad sam bila kod dr nismo planirali trudnoću, pa mi je rekao ako meni ne smeta tako nepravilnosti ciklus da ga ne diram onda, da je sve oke. Al sad kad se vratim na to zvuči mi kao da me se samo htio rijesit. Uskoro sad trebam na redovni pregled pa ću mi reci da planiramo, pa čisto da se malo vise aktivira.
Temp ne mjerim jer spavam svakako, pa ne bi imalo smisla bas.
Hvala na dobrodoslici, želim i ja tebi svu sreću svijeta 🥰 kao i ostalim curama 💕
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Stormy zeno ajme svaka cast na hrabrosti ,ponosna sam na tebe 🙏❤ Znam da je glava mislila samo o tome, takva sam i ja...zelim ti od srca da ti uspije vec ovaj mjesec, za vikend ce biti vatrometa vidim hehe🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Stormy zeno ajme svaka cast na hrabrosti ,ponosna sam na tebe 🙏❤ Znam da je glava mislila samo o tome, takva sam i ja…zelim ti od srca da ti uspije vec ovaj mjesec, za vikend ce biti vatrometa vidim hehe🙌
Watson draga hvala ti, grlim 🥰
Tebi želim tvoje malo srce pod tvojim velikim, da kuca na najjače ❤
Hvala ti❤ vec sam pisala da bih voljela prespavati ovaj mjesec 😅
Tvoj folikul neka samo raste ,imas trakice da potvrdis ovulaciju?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Stormy pratimo se❤ bas mi je drago da si dobila odgovore na svoja pitanja od doktora, i bas me zanima što će reći kad dođeš u utorak kad ponovo dodes, sretno ovaj ciklus i neka se uhvati pa da bude plus💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Andela neka si nam se vala malo javila😍😍 dragi mi je da si dobro!!! Ovo kavu za van pijem u stanu..bas sam se nasmijala. Uz tebe ću valjda uvijek vezat ☕ u kafiću 😄
Nove curke dobro nam došle ❤❤
Stormy drago mi je da je ta prohodnost iza tebe. Odlična je vijest da je sve u redu 🎉🎉 sad samo hopsaj 🤭
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Lovely…….hvala na dobrodoslici ponovnoj, mada sam ja sve vreme tu…. samo se ne opterecujem….❤️🤞…. navijam za vas i verujem da cemo uskoro sve na lepsu temu, sa istim sastavom❤️💋
Andela, jel istina da si ti Sarajka kao i ja?🥰
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Rodjena u Beogradu, mama i tata iz Crne Gore…. udata za Dubrovčanina 4,5 godine. 5 godina u Zg.
Pa onda si crnogorka, sta ne? 🤣
Bravo hahaha svugdje te ima 😃😃
Nego daj mi reci, znam da ides na kave ujutro i popodne, koji je to kafic da ima tako vjernog gosta 😃😃 andela i njezine kafice ☕🥰❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Nisam draga, ja sam ti Srpkinja, ali udata i zivim u Zagrebu….a moje poreklo je Crnogorsko..😁
Otkuda meni da si ti iz Sa? 🤔
E pa eto zene, potpuna konfuzija i deluzija bi mogle.biti novi simptom trudnoce...najnoviji...ovo ce se posebno svidjeti Sanjarki, ona voli simptomcice😁
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji