Bella jos da vidimo tvoj plusic u ovoj godini i tocno cu odlepiti od srece ❤😇
Nije sve tako sivo u ovoj 2020.🙏
Aaaa hvala draga moja Watson 💖💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella tempica mi se sviđa, tako da čekam te raširenih ruku 💪🏻
Ako će sutra biti ovako visoka onda bi se ponadala ovako sam još malo rezervirana😬 možda me nešto hvata od prehlada i ostalog pa mi je tako. Ali ja jedva čekam da dođem k tebi❤ i da počnemo puniti jesenske bebe i da se sve sa ovog foruma tamo preselimo i skupa idemo kroz 9 mjeseci, tako bi nam lijepo bilo😍😍😍😍😍
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure, tako mi je drago za sve plusiće😇❤️🙏❤️❤️❤️🥰🥰🥰 hvala dragom Bogu🙏. Zasluzile ste 🥰.
... Bas me u ovo doba godine kad bi trebala bit sretna uhvati neka bedara. 😅 Imala sam sve spremno da pripremim iznenađenje(👶) za muža za Bozic i nisam ni slutila da se nece primit. Tolko sam u banani od kad sam dobila. 😔
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Cure, tako mi je drago za sve plusiće😇❤️🙏❤️❤️❤️🥰🥰🥰 hvala dragom Bogu🙏. Zasluzile ste 🥰.
… Bas me u ovo doba godine kad bi trebala bit sretna uhvati neka bedara. 😅 Imala sam sve spremno da pripremim iznenađenje(👶) za muža za Bozic i nisam ni slutila da se nece primit. Tolko sam u banani od kad sam dobila. 😔
Ma glavu gore.
Dat ces poklon muzicu, bio Bozic ili ne to ce bit naj poklon ikad ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koliko jos cura ima priliku ovaj mjesec pa napunit cemo mi tu listu plusica ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancioo maamitaaa,ajmeee predobroo, presretna sam radi tebe. Zelim ti da bude skolska. 🥰🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curice moje izgleda da ova godina i nije bas tako losa...plusici stizu ipak nama trudilicama popravljaju prosjek🤗🤗🤗ja i dalje vjesticu nisam dobila...smedji tragovi su od danas prisutni pa Ce valjda vise krenuti da mogu dalje💪
Kako god bilo samo pozitiva i vjera bas kao sto anci kaze💕💕💕
Znate kako kaze pjesma: Ono što se dugo čeka bude najslađe 💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Jutro moje trudilice 🥰🥰
Dakle sinoć 😍
Otvaraju se vrata a meni srce 100 na sat, (nisam ja mogla cekat da on vecera, da se istušira) ulazi dragi ja kažem imam nešto za tebe je da je 21. Ali imam nešto za Božić- kako, zašto?! Poklone smo si već prije razmijenili, ja tebi nisam ništa kupio, zašto si takva… uzeo kutiju drma ju, rekoh čovječe daj nemoj izmjesa mi sve (ja sve lijepo složila)
Otvori, a daj, a zar stvarno, a daj, zaista, uspjeli smo? - sok sokova - smijeh, suze, smijeh, suze
Pali su zagrljali, poljupci… a bodijem je oduševljen 😍😍 poslije hoda po kući i komentira kako je on i on meni sad dao božićni poklon, šepirio se po kući kao šerif 😅😅 kaže ljepšeg poklona do sada nije dobio
Dosta viseee ,placem opet od srece.... ❤❤ Ceka te divan period...uzivaj u njemu maksimalno...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji