Drage moje ja sam zbunjena sva… Jucer mi je tocno u dan dosla M ili sam ja mislila da je dosla🧐
Uvijek pocne jako blago, vodenasto pa je to kod mene normalno za prvi dan i takvo je bilo jucer i danas vise nema nicega cijeli dan?! Znam da mi vi ne mozete sad reci sta se desilo😅 ali je li imala neka nesto takvo a da jd bila trudna? Moze uopce implantacija bit 15dpo, nije kasno?
Joj Poppy pa možda ima nade za nas. Meni ti je tak bilo u ciklusu kad sam ostala trudna (samo 5 dana prije očekivane M).
A jučer nakon negativnog testa isto imala popodne malo krvi, dalje ništa nije bilo (trebam dobiti na badnjak). Možda imamo lijene bebe, kasne se čak i ugnijezditi
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Popiskila sam dva digitalca, jednog Kineza 😂😂
Pripremila body, sad odoh večerati i leći odmarati
Sanjarko pošaljem ti sutra postom ❣️
Sretno Anci, ajme ne mogu ni zamislit 😁😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Pa draga Anciii što ja ovo vidim??!!!!!! Ajmee kako sam sretna zbog tebe!!! Čestitam ti od srca i neka bude uredna i školska trudnoća 🥰🥰😘😘😘😘😘😘🥳🥳🥳🥳🥳

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure i mene ste navukle na mjerenje tempice haha, pokusavam ubaciti taj link al neznam dal sam dobro 🤣 kupila ja bazalni toplomjer jos prije mjesec dana al nikako počet..
Imam danas za prijavit da me od jucer drži ko neka upalica mjehura 😕 pogotovo nakon piškenja i dosta vodenkastog iscjedka pomjesanog sa sluzi...cice počele jače boljeti
Cure koje piške za tjedan dana, ima li kod vas kakvih novosti?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ancioo javi nam obavezno muzicevu reakciju ❤
Traveller ajoj mislim da se moraju piti, nisam previse ispitivala jer ih pijem samo 10 dana...onda na UZV da mi odrede terapiju hormona za pikanje.
Anabela hvala ti, ti i ja cemo zajedno nasoj Anci u jesenske bebe 👆😇❤🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Evo ja prijavljujem pik danas 😊 https://ibb.co/vhh8Yct

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Evo ulovila sam vremena da vam napisem sta je bilo ...
Znaci bila sam privatno u medico na pregledu kod endokrinologa i PREZADOVOLJNAA samm sve sam joj rekla i ispricala i rekla da odmah idemo opet radit na bebi i bas je bila draga pozelila mi srecu i utjesila me da ce sve biti uredu :) ugl dala mi eutirox ( nez ako sam tocno napisala) od 25 i pijem pola tablete svaki dan... poslala me da napravim ultrazvuk i da izvadim antitjela pa na kontrolu za 3 mjeseca AKO/KAD ostanem trudna onda neka to odmah napravim i zovem ju da joj procitam nazale :) tako da odmah cu se narucit i bas sam happy JER SE KONACNOOO NESTO RJESILO 🎉🎉🎉🎉 uzbudena sam za sljedeci ciklus i pozivitna da cu odmah ostat trudna 🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala Clio draga ❤️
Moram još bodi u kutiju nekako staviti, sad smo telefonirali, prvo je kroz salu komentirao kak mora raditi Trebat će nam za pelene ( ja se mislim jooooj 🥰🥰)
Drugo pitao me šta mi je danas, neka sam nabrijana 😅😅 nisam nego sam nervozna kad će vise završit ta smjena 😅😅 javim vam sve
Al ja kao da sam još u nekom snuhttps://ibb.co/bsHwPZv
Bacam prašine trudnickeeww 🥰🥰🔜🔜🤰🏼🤰🏼
❤️❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Takoder, 6dpo sam imala egg white iscjedak koji nikad nije bio tako kasno, je li moguce da se ovulacija pomaknula pa s time i implantacija?😄😍
Ajmeee ne znam di mi je glava sada😂
Implantacija ne moze biti 15dpo
Moze biti eventualno stara krv od implantacije koja je vec prosla
No ako ti je ovulacija bila 6 dana nakon one za koju su ti mislila da je, onda m trebas dobit za 6 dana tek i onda je sve moguce.
Kako tocno pratis ovulaciju?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel to to?
https://ibb.co/8mLLh86
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji