Bok curke nova sam ovdje, radila sam clearblue 2 dan kašnjenja večernjim urinom nadzire mi se plusić ali ne znam da li je to to. Je li koja od vas, imala to iskustvo?
Mama djevojčice od 6 godina ❤.
Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.
https://ibb.co/cDbT0tf evo fotka meni se nadzire plusic
Heeeej :) da plusic definitivno je, no ponovi sa jutarnjim urinom :) sretnooo
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Heeeej :) da plusic definitivno je, no ponovi sa jutarnjim urinom :) sretnooo
Zahvaljujem Vam se na mišljenju# zbunilo me jer sam uzela drugi, i uradila ali se u tom velikom prozorčiću ne nadzire nista . Čak ni kontrolna.
Lijep pozdrav svim curama 🙋🏼♀️
Čitam vas već neko vrijeme, stvarno ste divna potpora jedna drugoj i od srca vam želim da ugledate svoje plusiće što prije! Evo mog “problema”. ciklusi su mi uglavnom 29-30 dana, deseti mjesec smo krenuli raditi na bebaču, Tek 11.mjesec sam počela koristiti LH trakice (zelene;moram reci da prije ovog foruma nisam ni znala za njih🤷🏼♀️) jer sam skužila da mi ovulacija nije bila na sredini ciklusa nego kasnije. Pik sam uhvatila 20i dan ciklusa, pokrili smo sve prije O i dan O. Ugl osjetim ovulacijske bolove pa pretpostavljam da je bila. Ne mjerim bazalnu... 12 i 13 dan od moguće O sam radila Kineza i nazirala se jako slaba sjena. Drugi dan nakon toga (jučer ujutro) First sign blaga blaga sjenica, sinoc CB digitalni pokazao + 1-2 tj. Da bi jutros first sign bio bijel ko snijeg i ponovo večeras prima test ponovo -. U simptome se ne mogu pouzdati jer sam prošli mjesec gorila od svih simptoma pa nije bilo ništa. Da napomenem da betu trenutno ne mogu vaditi jer sam u samoizolaciji... sinoc smo se bas radovali, kad jutros hladni tuš... imate li iskustva?
Zaboravila sam reći da sam M prošli mjesec dobila 34. dan ciklusa... malo se pomaklo sve pa sad ne znam jel već trebala (ne)doc ili...
Krivo sam se izrazila u zadnjem postu, svakako je već trebala doći. Zadnji test na 35.DC
Krivo sam se izrazila u zadnjem postu, svakako je već trebala doći. Zadnji test na 35.DC
Mozes li da postavis te fotke, ali ti je cini mi se trebalo pokazati ako je tako. Ali ako je clearblue pokazao, sacekaj jos malo
Mozes li da postavis te fotke, ali ti je cini mi se trebalo pokazati ako je tako. Ali ako je clearblue pokazao, sacekaj jos malo
Nemam nažalost, bacila sam ih sve nakon ovog zadnjeg -😕
Jutro☕🤗
Stormy samo ti užicaj da te još dodatno pogleda😁 da,odnose ne imati 24 sata prije ili čak mrvicu duže. No mislim da petak,subota ujutro je još ok. A tvom mjestu ja bi iskoristila il petakbil subotu ili oboje😜 u slučaju da nenadano dođe pik u tom periodu. Znam da sam prosli mjesec za papu bila naručena u ponedjeljak u 14h i zadnji hops prije toga smo imali u nedjelju ujutro. To sam rekla i doktorici i rekla je da je to ok. Proslo je od nedjelje ujutro do ponedjeljka popodne dosta vremena i papa je bio ok u smislu da nema nikakve naznake da nešto nije valjalo kod uzimanja pape. Bas me zanima što će ti reć,držim fige da brisevi budu dobri🤞🤞🤞
Ankica123ff držim 🤞🤞🤞 da današnji test potvrdi plus😘
Honey025 Hmmm sačekaj još i ponovi ovaj s tjednima sutra. Koliko ja znam kad test pokaže + pa poslije ništa, može biti biokemijska. No, ne znam koliko je dobar taj first sign. Ja bih ponovila sa clearblue testom. Tebi je sinoć pokazao clearblue 1-2 tjedna, znači čak i s tim popodnevnim urinom što znači da imaš veću koncentraciju bete pa to može očitati i više bi vjerovala tom nego first sign testu ,no svakako ponovi. Sretno i nadam se da će se plus pokazati 😘😘😘 jel znaš koji si dpo?
Piku moj dođi mi uskoro (mantram sama sebi)😆
Kako ste jutros?🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji