Buhtlicahahahah zna se da se slavonvi ne gase, pogotovo slavonke 🤣🤣
Ovi tvoji simptoki zvuce dobro bas sretno 🤞
Taman sam sinoc stigla iz Osijeka 🥺❤ malo mamine kuhinje, kobasa i kulena 🥳🤣🥰
Ma ja nisam trudna. M je trebala doci 30.11 nije dosla. 3 negativna testa. Pila Utrogasten za izazivanje M i sad cekam prijateljicu 😅
Hm, zanimljivo 🤔 mozda kad ju ja pocnem zvati "prijateljica" umjesto vještica, gadura, krava, glupača... mozda mi zakasni, al za stvarno 🤣🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Buhtlicahahahah zna se da se slavonvi ne gase, pogotovo slavonke 🤣🤣
Ovi tvoji simptoki zvuce dobro bas sretno 🤞
Taman sam sinoc stigla iz Osijeka 🥺❤ malo mamine kuhinje, kobasa i kulena 🥳🤣🥰
Ma ja nisam trudna. M je trebala doci 30.11 nije dosla. 3 negativna testa. Pila Utrogasten za izazivanje M i sad cekam prijateljicu 😅
Hm, zanimljivo 🤔 mozda kad ju ja pocnem zvati "prijateljica" umjesto vještica, gadura, krava, glupača… mozda mi zakasni, al za stvarno 🤣🤣
Hahah mislim da ti to nece pomoc bas 😅
Ja sam imala sve vrste naziva za nju pa i dalje nista🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni svejedno za bebicu, imamo ime vec i za curicu i dečka, MM bi blizance 😁🥰 jedva čekamo da postanemo roditelji ❤
Lucija 16.12.2021.💗
https://ibb.co/mqkdbtN
🤔 Sad se vec brinem 😁 a salim se,drago mi da raste pa kako god...🤷♀️
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Dobra večer cure, nikako da uhvatim vremena od posla, a kasnije budem umorna za popamtit šta sam kome htjela odgovorit. Preletila sam vas i samo želim reći da mi je žao zbog minusića 🙁
Stvarno nam očajno treba neki plusić na temi ❤
Svima držim 🤞🤞
Ja nemam ništa za prijaviti, čak sam pišnula jednu trakicu čisto da vidim di sam, ali zero samotakav
https://ibb.co/k4RzF9s
Mislim da ću ih se opet napiškit tako da ću njima bor okitit 🎄😂
Nije to zero 😜 Vidim duzi su ti ciklusi...potamnila je ona fino...za dva tri dana tu je pik...
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure ako moze mala pomoc..koje trakice za praćenje ovulacije koristite i gdje ih uzimate 🙂
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Cure ako moze mala pomoc..koje trakice za praćenje ovulacije koristite i gdje ih uzimate 🙂
Preko njuskala od Betty. I uzela sam iz Dm-a i bile su mi super samo sto su skupe-oko što kuna 5 komada.
Stormy bas me zanima kad ce ti pik. Ja se nadam petak da će biti. Kod mene jedva vidljiva ako i je to uopće crtica.
Anabelaaaa drzim🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Anchy ja takoder kupujem na njuškalu, ali ne od Betty netko drugi je… Znala sam takoder kupiti u ljekarni 5kom. cca 75kn.
Bella nisam sigurna oce pik uskoro s obzirom na prosli ciklus, ali jucer me nesto probadalo…
Anabela i ja ti cvrsto drzim 🤞💕
Usput da pitam, meni u pon. ginekologica treba uzet bris, to ce bit 17DC, planiram ju i pitat za folikul i endometrij…recite mi, s obzirom da ce mi uzet bris, mislite da nebi bilo dobro da imamo odnose prije?
🤷♀️🤔
Ne bi bilo dobro,ne preporucuje se odnos dan prije uzimanja brisa...
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Anchy ja takoder kupujem na njuškalu, ali ne od Betty netko drugi je… Znala sam takoder kupiti u ljekarni 5kom. cca 75kn.
Bella nisam sigurna oce pik uskoro s obzirom na prosli ciklus, ali jucer me nesto probadalo…
Usput da pitam, meni u pon. ginekologica treba uzet bris, to ce bit 17DC, planiram ju i pitat za folikul i endometrij…recite mi, s obzirom da ce mi uzet bris, mislite da nebi bilo dobro da imamo odnose prije?
🤷♀️🤔
A za folikule I endometrij mislim da je to obavezno sto se gleda oko O..I da na svakom nalazu je ispisano...dominantni folikul, velicina..kao I vel.endometrija
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
🤷♀️🤔
A za folikule I endometrij mislim da je to obavezno sto se gleda oko O..I da na svakom nalazu je ispisano…dominantni folikul, velicina..kao I vel.endometrija
Da, to sam si i mislila…tako da ništa prije 17DC, samo da se ne pojavi pik 🙃
A rekla mi je da dolazim na bris, ovo sam ju mislila užicat, reko kad sam vec tamo rastegnuta nek škicne 🕵️♀️😂
Pametno ,sto vise obavis to bolje.Najvise volim kad se tako sve fino poklopi...🤗Sretnoo
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji