Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hello1
    15. Rujan 2014. 10:46

Dobar dan! ja sam nova od danas i želim Vas samo nešto pitat od utorka imam nekakve mučnine,bolove u trbuhu kao da ću dobiti menstr.ali ništa još,spava mi se za poludit,povraća mi se...btw ja i suprug radimo na bebi tako da se nadam uskoro plusiću

Bebach22
    15. Rujan 2014. 10:59

Hello1

Dobar dan! ja sam nova od danas i želim Vas samo nešto pitat od utorka imam nekakve mučnine,bolove u trbuhu kao da ću dobiti menstr.ali ništa još,spava mi se za poludit,povraća mi se…btw ja i suprug radimo na bebi tako da se nadam uskoro plusiću

Dobro nam došla Držim fige da su ti to simptomi trudnoće

• tines2106
    15. Rujan 2014. 10:51

Pozdrav cure! Nova sam tu pa da se malo predstavim Imam bebaca deckica koji danas ima 10 mj sada planiramo na drugo.Kada sam pokusala prvi put zatrudnjeti joj kada se sjetimpila sam sve i svasta id vrkute,marulje,folne,mm cink.sada sam odlucila(barem za pocetak) ne piti nista kako idenadam se da cu brzo ugledati plusic da mali mis dobije bracu sekupoz

Marincica
    15. Rujan 2014. 10:58

Hello i  tines zelim vam svu srecu da plusic vidite, renata i ostaletridilice takoder vam zelim srecu da dobijete malog andela :)
    Danas tj jutros sam bila kod ginica ( kasni 53 dana) i jajnici costi ko suza ali imam upalu blagu upalu mokracnog kanala pa mi je dao tablete  da to prode i  eto najvise zbog toga i kasni ......Pusa drage moje

Bebach22
    15. Rujan 2014. 11:01

Marincica

Hello i  tines zelim vam svu srecu da plusic vidite, renata i ostaletridilice takoder vam zelim srecu da dobijete malog andela :)
    Danas tj jutros sam bila kod ginica ( kasni 53 dana) i jajnici costi ko suza ali imam upalu blagu upalu mokracnog kanala pa mi je dao tablete  da to prode i  eto najvise zbog toga i kasni ……Pusa drage moje

Draga dobro je da nije ništa strašno...kad prođe upala bacite se na posao za jedan veliki plusic;))))):*

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Hello1
    15. Rujan 2014. 11:00

Pozdrav cure! nova sam i nadam se uskoro plusićuja i suprug radimo na bebi.od utorka imala sam mučnine,užasno mi se spavalo,trbuh me boli kao da ću dobiti.molim Vas javite se ako je koja od Vas imala koji od tih simptoma.Hvala!

Hello1
    15. Rujan 2014. 11:03

Hvala također želim svima vama da uskoro plusić vidite
  • Hello1
    15. Rujan 2014. 11:01

Hvala Bebach22.Sutra radim test tako da cu javit rezultate

Bebach22
    15. Rujan 2014. 11:02

Hello1

Hvala Bebach22.Sutra radim test tako da cu javit rezultate

Drži figeeeeee:D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI