jutro curke...to je strašno mama10,osjećaj je grozan ,meni nije nikad tak puno kasnila ali i kad je znala kasnit znali smo se ponadat i maštat o našoj bebici i onda ova kretenuša sve sruši svojom bezobraznom pojavom..grrrrrrr
Dobro jutro...i meni kasni,al tek dva dana,još uvijek strepio da će svakog casa doc A moj dragi je sav uvjeren da neće ni doc,samo se nadam da se neće razočarati i ja skupa s njim...
Evo je, evo je opet, pa ne da se i neda!Muka mi došla danas da sam se skoro zrušila, a evo sad došla kući i evo imam šta za vidjeti, pojavila se gadura u svojem najdražem koloru
Tako da sam i dalje trudilica...ali bit ću ja i ona druga! Neda se ona, ali bogme nedam se ni ja!
Tako je renata ,treba biti uporan,kad tad ćemo pobjediti tu crvenu gaduru
Nestat ce ona na 9 mjeseci pa cete joj se samo smijati ;) Sretno da sto prije bude ++++
14.06.2014. L ♥
Dobar dan! ja sam nova od danas i želim Vas samo nešto pitat od utorka imam nekakve mučnine,bolove u trbuhu kao da ću dobiti menstr.ali ništa još,spava mi se za poludit,povraća mi se...btw ja i suprug radimo na bebi tako da se nadam uskoro plusiću
Pozdrav cure! Nova sam tu pa da se malo predstavim Imam bebaca deckica koji danas ima 10 mj sada planiramo na drugo.Kada sam pokusala prvi put zatrudnjeti joj kada se sjetim
pila sam sve i svasta id vrkute,marulje,folne,mm cink.sada sam odlucila(barem za pocetak) ne piti nista kako ide
nadam se da cu brzo ugledati plusic da mali mis dobije bracu sekupoz
Sortiraj odgovore
Najstariji