...renata sretno...
...ineskica žao mi je...drži se...bit će bolje...moja šogorica je imala spontani u 8 tj...i evo sad već ima prekrasnu zdravu curicu...ne odustaj...isplači se...olakšaj dušu...digni glavu i hrabro naprijed...
...a što se tiče moje vještice došla je nakon 11 dana kašnjenja...nikad mi nije kasnila duže od 5 dana i to je bilo davno, u zadnje vrijeme je točna i ovaj put sam se stvarno ponadala, a ono ništa...

mama10
jutro curke...to je strašno mama10,osjećaj je grozan ,meni nije nikad tak puno kasnila ali i kad je znala kasnit znali smo se ponadat i maštat o našoj bebici i onda ova kretenuša sve sruši svojom bezobraznom pojavom..grrrrrrr

Dobro jutro...i meni kasni,al tek dva dana,još uvijek strepio da će svakog casa doc A moj dragi je sav uvjeren da neće ni doc,samo se nadam da se neće razočarati i ja skupa s njim...
Evo je, evo je opet, pa ne da se i neda!Muka mi došla danas da sam se skoro zrušila, a evo sad došla kući i evo imam šta za vidjeti, pojavila se gadura u svojem najdražem koloru
Tako da sam i dalje trudilica...ali bit ću ja i ona druga! Neda se ona, ali bogme nedam se ni ja!
Tako je renata ,treba biti uporan,kad tad ćemo pobjediti tu crvenu gaduru
Nestat ce ona na 9 mjeseci pa cete joj se samo smijati ;) Sretno da sto prije bude ++++

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji