Težina prije trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teta5

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima!

    Zanima me trebam li prije trudnoće ići na dijetu, s obzirom da imam 70kg na 165cm visine..
    Unaprijed hvala svima na savjetima :)

  • Avatar anita18

    anita18

    Broj poruka: 125

    Prijavi adminu

    Ako si generalno zdrava ,ne.Pocni pit folnu kiselinu i jedi kvalitetno i prije trudnoce Vazno ti je u trudnoci ne udebljat se puno i jest kvalitetno.Vazan ti je krvni tlak,secer i zeljezo sto ce ti sve redovno kontrolirat kad ostanes trudna.

  • Avatar mimica24

    mimica24

    Broj poruka: 426

    Prijavi adminu

    Ja imam 75 kg na tu visinu i bila sam na dijeti,ali u međuvremenu i vratila kg jer traje period pokušavanja. Imam mladu ginekologinju koja mi je još kao djevojci govorila da smršavim,ali se stalno vrtim u krug..kad skinem lako vratim kile. Odlučila sam ne brinuti se previše,jedem zdravo,krećem se,pijem folnu kiselinu.U mojoj obitelji puno je debljih mama pa se trenutno ne opterećujem s tim.Opusti se i ne razmišljaj,važno je u trudnoći ne dobiti puno (nama debljima) i biti ugl. zdravog organizma.

    [daisypath.com]

  • Avatar MaliV

    MaliV

    Broj poruka: 402

    Prijavi adminu

    Sličnu kilažu sam imala, nisam išla na dijetu, ali sam počela malo paziti na prehranu. To nije nikakva pretjerana debljina, da bi predstavljala zdravstveni problem, bar ja tako mislim… samo paziti u trudnoći i naravno da nama koje smo imale par kila viška na početku nije potreban dobitak od 20 kila u trudnoći, 10ak bio sasvim dovoljan 

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

    [daisypath.com]

  • Bon22

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Uff sad mi je lakse… i ja imam 69 kg na 165cm i znam da mi je ovih 7-8 kg totalni visak, i sad radimo na trudnoci jer ako cekamo da je skinem te kile - ne znam dokad ce to trajat pa smo ipak krenuli :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.