Pozdrav mame i buduće mame, danas sam bila na pregledu, 32+3tj smo i bebač mi je težak 2350grama a prosjek je oko 1600 do 1800g.
Moj suprug i ja nismo bas nesto visoki i jaki niti sam se udebljala previse u trudnoci, do sada sam dobila 9kg. Kako beba onda može biti vec tako teška u odnosu na genetiku, to je otprilike kao da sam u 35tj..imali netko sličnih iskustva, razumljivo mi je kada su mama i tata visoki i jaki pa je i beba velika. Hvala vam na odgovoru :))))
Ah...fiulaju oni cesto... meni su rekli max 3800 rodila sina 4230... tak da...ne brigaj...bit ce kak bude
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ah…fiulaju oni cesto… meni su rekli max 3800 rodila sina 4230… tak da…ne brigaj…bit ce kak bude
Bome pravi dečkić, ma meni npr nije jasno da je toliko teži nego sto bi trebao biti u odnosu na tjedne a ni ja se nisam puno zdebljala u trudnoći. I jos nas dvoje nismo bas ni visoki toliko.
Pozdrav mame i buduće mame, danas sam bila na pregledu, 32+3tj smo i bebač mi je težak 2350grama a prosjek je oko 1600 do 1800g.
Moj suprug i ja nismo bas nesto visoki i jaki niti sam se udebljala previse u trudnoci, do sada sam dobila 9kg. Kako beba onda može biti vec tako teška u odnosu na genetiku, to je otprilike kao da sam u 35tj..imali netko sličnih iskustva, razumljivo mi je kada su mama i tata visoki i jaki pa je i beba velika. Hvala vam na odgovoru :))))
Moj je bio cijelo vrijeme veći, nisam imala šećer ni ništa, procijenili ga na 3800,rodio se s 4550...ma ne brini, bitno da napreduje iz tjedna u tjedan😘
S 32tjedna je bio2230, a s 33+6 2611
Hvala vam curke, bitno da napreduje, znaci vecini tako varira😊😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji