Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvončica0401_
    11. Siječanj 2024. 14:20

Pozdrav žene!

Ja sam danas napravila test za trudnoću i to sam koristila Clear Blue digitalni. Pokazao mi je plusić i 1-2. Koliko su vam takvi testovi bili pouzdani? Menstruaciju bi trebala dobiti za 5 dana. Ja sam i u šoku i strahu i sreći i to sve zajedno u istom trenutku. Imala sam i one test trakice sa Amazona i sad sam se baš ponovo popiškila. Nisam pila ništa tekućine osim kave i pokazala mi se i druga crtica, ali skroooz blijeda. Golim oko vidljiva, ali ako slikam mobitelom, ništa se ne vidi. Javila sam samo mužu, ali moram nekom reći, pa sam izabrala vas. Eksplodirat ću. 🤣

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
    06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
    26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
    08.04. -Idući pregled

Mareeeee3112
    11. Siječanj 2024. 15:58

Zvončica0401_

Pozdrav žene!

Ja sam danas napravila test za trudnoću i to sam koristila Clear Blue digitalni. Pokazao mi je plusić i 1-2. Koliko su vam takvi testovi bili pouzdani? Menstruaciju bi trebala dobiti za 5 dana. Ja sam i u šoku i strahu i sreći i to sve zajedno u istom trenutku. Imala sam i one test trakice sa Amazona i sad sam se baš ponovo popiškila. Nisam pila ništa tekućine osim kave i pokazala mi se i druga crtica, ali skroooz blijeda. Golim oko vidljiva, ali ako slikam mobitelom, ništa se ne vidi. Javila sam samo mužu, ali moram nekom reći, pa sam izabrala vas. Eksplodirat ću. 🤣

Tocno vam je to i cestitam.... pricekajte jos koji dan pa ce vam biti jace vidljiva za 2 dana se beta podupla...😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Zvončica0401_
    11. Siječanj 2024. 17:02

Mareeeee3112

Zvončica0401_

Pozdrav žene!

Tocno vam je to i cestitam…. pricekajte jos koji dan pa ce vam biti jace vidljiva za 2 dana se beta podupla…😁

Ajme! Baš sam se sad rasplakala kad sam vidjela Vaš komentar. 🥹 Hvala Vam. Ja od šoka nisam ni zaplakala kako treba. Nije da nismo htjeli, jesmo i radili smo na bebi, ali ono, zabetonirala sam se. Ne mogu si ni sad opisati kako se osjećam. I da, svakako ću još pričekati i onda ponovit test.  

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

Mareeeee3112
    11. Siječanj 2024. 19:30

Zvončica0401_

Mareeeee3112

Zvončica0401_

Pozdrav žene!

Tocno vam je to i cestitam…. pricekajte jos koji dan pa ce vam biti jace vidljiva za 2 dana se beta podupla…😁

Ajme! Baš sam se sad rasplakala kad sam vidjela Vaš komentar. 🥹 Hvala Vam. Ja od šoka nisam ni zaplakala kako treba. Nije da nismo htjeli, jesmo i radili smo na bebi, ali ono, zabetonirala sam se. Ne mogu si ni sad opisati kako se osjećam. I da, svakako ću još pričekati i onda ponovit test.

Svina nam je tako prvi put😍😍😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Zvončica0401_
    12. Siječanj 2024. 14:19

Mareeeee3112

Zvončica0401_

Mareeeee3112

Zvončica0401_

Pozdrav žene!

Svina nam je tako prvi put😍😍😍

Hvala Vam na podršci. ❤️💝

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

Marija96
    12. Siječanj 2024. 17:04

Pozdrav svima :) trebam sutra dobiti ali mi nesto nije dalo mira i ja kupila test i napravila ne jedan nego dva... I pokazuju mii dvije crticeee. Znaci je sto posto. Jos sam imala ja neke cudne mix osjecaje, stalno sam gladna, pomisao na neka pica mi se dize zeludac i ostalo. I jos sam htjela cekat do sutra, preksutra ali nisam mogla kao da sam znala. A nisam.... Ili jesam... Plus da me je cudno bolio trbuh, ne kao kad trebam dobit, nego neko kao stezanje, grcici. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

ilayda
    13. Siječanj 2024. 14:04

Zdravoo. Kasnilo mi je 16 dana ciklus radila test bio je negativan,  onda dobijam 17 dan ciklus malo vodeno-roskaste boje idući dan je bila tamnija i tako sve do četvrtog dana inače ciklus mi traje 6 dana a sada je trajala 4 dana, imam čudan osjećaj u grudima bole me, zigaju ne znam kako da objasnim, odma posle ciklusa sam imala grčeve u donjem dijelu stomaka tako i osjetim da me lijevi jajnik boli al samo na par sekundi i prestane inače imamo nezaštićene odnose, prije na dan dolaska ciklusa smo imali odnos. Kada sam bila s prvim dijetom trudna bolile su me grudi bas kao sad sto me bole al strah me raditi test da se ponovo ne razočaram jer mislim da je ciklus bio ili se varam da nije implantacijsko krvarenje u pitanju?

Mareeeee3112
    13. Siječanj 2024. 20:36

ilayda

Zdravoo. Kasnilo mi je 16 dana ciklus radila test bio je negativan, onda dobijam 17 dan ciklus malo vodeno-roskaste boje idući dan je bila tamnija i tako sve do četvrtog dana inače ciklus mi traje 6 dana a sada je trajala 4 dana, imam čudan osjećaj u grudima bole me, zigaju ne znam kako da objasnim, odma posle ciklusa sam imala grčeve u donjem dijelu stomaka tako i osjetim da me lijevi jajnik boli al samo na par sekundi i prestane inače imamo nezaštićene odnose, prije na dan dolaska ciklusa smo imali odnos. Kada sam bila s prvim dijetom trudna bolile su me grudi bas kao sad sto me bole al strah me raditi test da se ponovo ne razočaram jer mislim da je ciklus bio ili se varam da nije implantacijskokrvarenje u pitanju?

Prvo morate znat sto je rijec ciklus...ciklus doba koji traje od pocetka menge do pocetka druge menstruacije...
    Da je trudnoca u pitanju vec bi bilo pozitivno no vi u ovom slucaju niste ni imali odnose u plodnim danima...
    Nitko vam ovjde ne moze rec dal ste trudni ilj niste ...ponovite test za vasu mirnocu...i sretno drugi ciklus ukoliko zelite djete....
    Sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Liliana❄
    22. Siječanj 2024. 18:24

https://ibb.co/QjZHR6n
    Pisala sam i na drugoj temi.
    Imala sam dvije VTO.Izgunljenu trudnocu sa 9+3 nije da ne znam nista nego ne znam jel me moje oci lazuuuu 🙈

melas
    22. Siječanj 2024. 21:25

Pozdrav svima.
    Slučajno sam na večernji urin uradila test I djeluje mi kao da vidim neku crticu. Priviđa li mi se🤔🙈
    https://ibb.co/2jd1rBp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.