Napravila test navecer i jutros, oba negativna... roskasta boja nakon brisanja i dalje je prisutna... imam zadnjih par dana i jako velik nagon za mokrenjem, cak idem i nocu na wc sto nije za mene uobicajeno... al s ogromnim pritiskom... cesto mi se zna desit da kad se popiskim imam i dalje pritisak ko da jos nisam ni bila na wc-u... ali bez ikakvih bolova, osjecaja peckanja, nelagode... mislim zapravo sam taj pritisak je nelagoda...
Napravila test navecer i jutros, oba negativna… roskasta boja nakon brisanja i dalje je prisutna… imam zadnjih par dana i jako velik nagon za mokrenjem, cak idem i nocu na wc sto nije za mene uobicajeno… al s ogromnim pritiskom… cesto mi se zna desit da kad se popiskim imam i dalje pritisak ko da jos nisam ni bila na wc-u… ali bez ikakvih bolova, osjecaja peckanja, nelagode… mislim zapravo sam taj pritisak je nelagoda…
Koji test si uzela i koliko je do menge koji si dpo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure,nova sam ovdje.jučer sam radila test first sign trakice,4 dana prije očekivane M,i to popodne.Pojavila mi se svijetla crta kroz par min.Šta mislite o tome??
Pozdrav cure,nova sam ovdje.jučer sam radila test first sign trakice,4 dana prije očekivane M,i to popodne.Pojavila mi se svijetla crta kroz par min.Šta mislite o tome??
Sory nisam skuzila pitanje sto mislimo o tom😂😂😂pa ocito je hvala Bogu pozitivno ponovi sutra s prvim urinom.sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sory nisam skuzila pitanje sto mislimo o tom😂😂😂pa ocito je hvala Bogu pozitivno ponovi sutra s prvim urinom.sretno
Crta je jedva vidljiva, pa sam zato na čudu 🤔
Crta je jedva vidljiva, pa sam zato na čudu 🤔
Pa kad je jako rano ne moze biti jace kad ti mensgruacija treba doc za 4 dana pa nemoze beta biti 200 10 dana od ovulacije😎😋😂 tak da ponovi za dva dana bit ce jaca
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav drage žene, napravila sam danas dva testa za trudnoću iako mi menstruacija službeno ne kasni (sutra je termin početka mjesečnice), ali u posljednjih tjedan dana mi se vrti i imam mučninu (većinom navečer), glava me boli te osjećam bolove u donjem dijelu leđa. Na oba testa se pojavila blijeda crtica koja bi po onome što piše značila da sam trudna. Ima li koja od Vas da je imala isti slučaj i da je uistinu bila trudna ili je možda riječ o "lažnoj trudnoći"?
Pozdrav drage žene, danas sam odradila dva testa za trudnoću i na oba se pojavila blijeda crtica (iako sutra trebam dobiti menstruaciju). Već neko vrijeme imam mučnine (navečer), spava mi se, osjećam bolove u donjem dijelu leđa te glavobolje, a i u par navrata mi se užasno zavrtilo u glavi.
Mislite li da sam trudna (po naputku u testovima jesam) ili je možda ipak prerano za znati?
Naravno da mi je želja da jesam trudna! 🥰
Pozdrav drage žene, danas sam odradila dva testa za trudnoću i na oba se pojavila blijeda crtica (iako sutra trebam dobiti menstruaciju). Već neko vrijeme imam mučnine (navečer), spava mi se, osjećam bolove u donjem dijelu leđa te glavobolje, a i u par navrata mi se užasno zavrtilo u glavi.
Mislite li da sam trudna (po naputku u testovima jesam) ili je možda ipak prerano za znati?
Naravno da mi je želja da jesam trudna! 🥰
Ako je po naputku sve naoravljeno onda svakako jeste narucite se kod gibekologa..sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/YL7q46p
Cure, čini li vam se pozitivan? 3 dana prije menge.
Sortiraj odgovore
Najstariji