Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petraa57
    20. Prosinac 2023. 07:58

Napravila test navecer i jutros, oba negativna... roskasta boja nakon brisanja i dalje je prisutna... imam zadnjih par dana i jako velik nagon za mokrenjem, cak idem i nocu na wc sto nije za mene uobicajeno... al s ogromnim pritiskom... cesto mi se zna desit da kad se popiskim imam i dalje pritisak ko da jos nisam ni bila na wc-u... ali bez ikakvih bolova, osjecaja peckanja, nelagode... mislim zapravo sam taj pritisak je nelagoda... 

Mareeeee3112
    20. Prosinac 2023. 09:06

petraa57

Napravila test navecer i jutros, oba negativna… roskasta boja nakon brisanja i dalje je prisutna… imam zadnjih par dana i jako velik nagon za mokrenjem, cak idem i nocu na wc sto nije za mene uobicajeno… al s ogromnim pritiskom… cesto mi se zna desit da kad se popiskim imam i dalje pritisak ko da jos nisam ni bila na wc-u… ali bez ikakvih bolova, osjecaja peckanja, nelagode… mislim zapravo sam taj pritisak je nelagoda…

Koji test si uzela i koliko je do menge koji si dpo

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Tonka41
    26. Prosinac 2023. 17:13

Pozdrav cure,nova sam ovdje.jučer sam radila test first sign trakice,4 dana prije očekivane M,i to popodne.Pojavila mi se svijetla crta kroz par min.Šta mislite o tome??

Mareeeee3112
    26. Prosinac 2023. 17:34

Tonka41

Pozdrav cure,nova sam ovdje.jučer sam radila test first sign trakice,4 dana prije očekivane M,i to popodne.Pojavila mi se svijetla crta kroz par min.Šta mislite o tome??

Sory nisam skuzila pitanje sto mislimo o tom😂😂😂pa ocito je hvala Bogu pozitivno ponovi sutra s prvim urinom.sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Tonka41
    26. Prosinac 2023. 17:57

Mareeeee3112

Tonka41

Sory nisam skuzila pitanje sto mislimo o tom😂😂😂pa ocito je hvala Bogu pozitivno ponovi sutra s prvim urinom.sretno

Crta je jedva vidljiva, pa sam zato na čudu 🤔

Mareeeee3112
    27. Prosinac 2023. 00:08

Tonka41

Mareeeee3112

Tonka41

Crta je jedva vidljiva, pa sam zato na čudu 🤔

Pa kad je jako rano ne moze biti jace kad ti mensgruacija treba doc za 4 dana pa nemoze beta biti 200 10 dana od ovulacije😎😋😂 tak da ponovi za dva dana bit ce jaca

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Lija
    03. Siječanj 2024. 15:11

Pozdrav drage žene, napravila sam danas dva testa za trudnoću iako mi menstruacija službeno ne kasni (sutra je termin početka mjesečnice), ali u posljednjih tjedan dana mi se vrti i imam mučninu (većinom navečer), glava me boli te osjećam bolove u donjem dijelu leđa. Na oba testa se pojavila blijeda crtica koja bi po onome što piše značila da sam trudna. Ima li koja od Vas da je imala isti slučaj i da je uistinu bila trudna ili je možda riječ o "lažnoj trudnoći"?

• Lija
    03. Siječanj 2024. 15:46

Pozdrav drage žene, danas sam odradila dva testa za trudnoću i na oba se pojavila blijeda crtica (iako sutra trebam dobiti menstruaciju). Već neko vrijeme imam mučnine (navečer), spava mi se, osjećam bolove u donjem dijelu leđa te glavobolje, a i u par navrata  mi se užasno zavrtilo u glavi.
    Mislite li da sam trudna (po naputku u testovima jesam) ili je možda ipak prerano za znati?

Naravno da mi je želja da jesam trudna! 🥰

Mareeeee3112
    03. Siječanj 2024. 16:18

Lija

Pozdrav drage žene, danas sam odradila dva testa za trudnoću i na oba se pojavila blijeda crtica (iako sutra trebam dobiti menstruaciju). Već neko vrijeme imam mučnine (navečer), spava mi se, osjećam bolove u donjem dijelu leđa te glavobolje, a i u par navrata mi se užasno zavrtilo u glavi.
    Mislite li da sam trudna (po naputku u testovima jesam) ili je možda ipak prerano za znati?

Naravno da mi je želja da jesam trudna! 🥰

Ako je po naputku sve naoravljeno onda svakako jeste narucite se kod gibekologa..sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• karla1408
    03. Siječanj 2024. 18:39

https://ibb.co/YL7q46p

Cure, čini li vam se pozitivan? 3 dana prije menge.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.