Imate iskustva s first singom? Pojavljuje li se evaporacijska? Koliko su pouzdani?
Neću dužiti previše, ukratko, 4. Ciklus nakon poroda(10.06.20) ne očekujem, jedan 30 dana, drugi 39, dns 36 dc, dojim…prije dva dana neki kineski test, trakica, odmah pokazala drugu crtu, ali jako slabo vidljivu, ne mogu ni uslikati kako treba, taj dan popodne first sing (ono gdje je jedan test) opet jedva, jedva vidljiva crtica, jučer prvi jutarnji firs sing trakica neg, dns ga nisam očitala na vrijeme,poslije vidim opet neka svjetla, ali sve mislim da je evaporacijska..
Ako ne dobijem do 40dc pravit ću ponovo test, a do tada samo malo da razmijenimo iskustva i da se nadam, vjerojatno je uzalud, ali dobar je osjećaj 🤦♀️
a gle mi ne znamo što ti vidiš, pa ti nitko ne može odgovorit. Činjenica je ta dok dojiš da ti ciklusi mogu šetati. Rodila si prije svega par mj. Ja sam dugo dojila i znala je M jednostavno mjesec preskočiti. Imaš slike testova? postavi tu. Da li znas uopće kad si imala O ovaj mj?
Rodila sam prije 15 mj , znam za cikluse i sve. Svjesna sam svega. I vjv ništa od toga bar dok ne prestane dojiti. samo me malo zbunio "kinez" s tom drugom crtom. Da nisam to vidjela odmahnula bi rukom i rekla ok, više sreće drugi put..
O ne znam kad mi je nisam ju nikad ni prije osjećala, niti znala, znam da su česti anovulatorni za vrijeme dojenja pa je moguće i to..
To što dojiš uopće nije prepreka za novu trudnoću, ako imaš ovulacije. Isto tako, to što ih ti ne osjećaš ne znači da ih nemaš.
Najlakše bi ti bilo popratiti s lh trakicama, jednostavnije nego npr. da baš ideš giniću pratiti folikule.
Postoji stvarno puno slučajeva gdje žene doje i imaju ovulaciju, ali ne i menstruaciju.
Ja sam dobila prvu menstruaciju 11 mjeseci od poroda, ovulacije su bile uredne, dojila sam tada još jako, jako puno i često.
Krenuli smo na novu bebu za vrijeme dojenja, i dalje jako čestog 😅 i evo me u 17tt, još uvijek dojim, nekad par puta dnevno, nekad 6273839 puta.
Tako da, stvarno se nemoj voditi po nekom drugom niti po nečem pročitanom i sl, svaka je žena individua za sebe.
Osobno, meni su first sign bili baš loši testovi, kinezi ili one mullerove trakice po 13kn su mi bili najpouzdaniji. Ta mullerova trakica nikad neće pokazat lažne sjene, ak je negativno, negativno je. A u slučaju pozitivnog testa, zna jako rano pokazati poštenu crticu.
Sretno ❤️
https://ibb.co/Nnqbd0f
Ako se šta uopće vidi..🤔🧐🤨
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
To što dojiš uopće nije prepreka za novu trudnoću, ako imaš ovulacije. Isto tako, to što ih ti ne osjećaš ne znači da ih nemaš.
Najlakše bi ti bilo popratiti s lh trakicama, jednostavnije nego npr. da baš ideš giniću pratiti folikule.
Postoji stvarno puno slučajeva gdje žene doje i imaju ovulaciju, ali ne i menstruaciju.
Ja sam dobila prvu menstruaciju 11 mjeseci od poroda, ovulacije su bile uredne, dojila sam tada još jako, jako puno i često.
Krenuli smo na novu bebu za vrijeme dojenja, i dalje jako čestog 😅 i evo me u 17tt, još uvijek dojim, nekad par puta dnevno, nekad 6273839 puta.
Tako da, stvarno se nemoj voditi po nekom drugom niti po nečem pročitanom i sl, svaka je žena individua za sebe.
Osobno, meni su first sign bili baš loši testovi, kinezi ili one mullerove trakice po 13kn su mi bili najpouzdaniji. Ta mullerova trakica nikad neće pokazat lažne sjene, ak je negativno, negativno je. A u slučaju pozitivnog testa, zna jako rano pokazati poštenu crticu.
Sretno ❤️
Meni bi ovo bila 3. trudnoca. Prva je bila od prve, druga je bila nakon 4 godine,nalazi svi uredni i moji i mm , na kraju uspjeli uz folikulometriju..zeljeli bismo jos jedno dijete, prestali smo paziti negdje od 6 mj, pa se nadam da mozda ovaj put uspijemo bez muke. Iako, ako ne uspijemo, zahvalna sam Bogu i na svoje 2 prekrasne curice.
Ako ne dode do petka skoknem u muller po trakicu..hvala ❤
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
https://ibb.co/f8JfPhV
Pozdrav svima.
Kako vam se ovo cini? 9/10dpo.
Znam da je rano... Ali...
Hvala ❤️
pokušavamo godinu dana
jedan missed ab, jedna biokemijska
Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin
Sretno ❤️
Meni bi ovo bila 3. trudnoca. Prva je bila od prve, druga je bila nakon 4 godine,nalazi svi uredni i moji i mm , na kraju uspjeli uz folikulometriju..zeljeli bismo jos jedno dijete, prestali smo paziti negdje od 6 mj, pa se nadam da mozda ovaj put uspijemo bez muke. Iako, ako ne uspijemo, zahvalna sam Bogu i na svoje 2 prekrasne curice.
Držim fige da uspijete što prije ❤️ uzmi tu jednu u mulleru, za 13kn najbolji ulog 😂
Pozdrav svima.
Znam da je rano… Ali…
Hvala ❤️
Nista ja tu ne vidim ⛔
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav svima.
Znam da je rano… Ali…
Hvala ❤️
Pa kao da vidim neku sjenu, ali od silnih testova ovih dana kao da vidim sjene svugdje 😅
Nadam se da je I I 🥰
Mozda se jave ženice s više iskustva i bistre glave.
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
Sretno ❤️
Držim fige da uspijete što prije ❤️ uzmi tu jednu u mulleru, za 13kn najbolji ulog 😂
Hoću, hoću. Napravit ću pravu investiciju za mir u glavi🤣
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
Hoćete baciti 👁 na https://ibb.co/Nnqbd0f, dva lijeva su "kriticna".
Vidim po forumu da imate iskustva ❤
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
Hoćete baciti 👁 nahttps://ibb.co/Nnqbd0f, dva lijeva su "kriticna".
Vidim po forumu da imate iskustva ❤
https://ibb.co/Nnqbd0f
Ako se šta uopće vidi..🤔🧐🤨
Srry, ne snalazim se baš 🙄
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji