Koji test preporučujete?
Ne, imala jesam simptome ovulacije u vrijeme kad je trebala biti (3.9.), ali izgleda da nije tad bila sama ovulacija, tako da zbilja ne znam kad je točno bila. Morala je biti nekad oko odnosa. Koliko može kasniti ovulacija?
Muller test.. one trakice za 13 kn su dobre.. O može šetati.. može biti prije 14dc i puno poslije..
Generalno je zabluda da je kod svih na 14dc O..
Samo se opustite i ponovite test ili odite vaditi betu
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav žene,
Danas mi je 20 dc i cijeli dan mi je muka.
Ne trebam povratiti,samo kao da mi kamen u želudcu i probada me u leđima.
Je li moguće ovako rano imazi simptome moguće T ??
Ciklusi su inače 28-29 dana
Pozdrav žene,
Danas mi je 20 dc i cijeli dan mi je muka.
Ne trebam povratiti,samo kao da mi kamen u želudcu i probada me u leđima.
Je li moguće ovako rano imazi simptome moguće T ??
Ciklusi su inače 28-29 dana
Nije moguće..implantacija se još nije ni dogodila.. i da je krenulo s implantacijom.. hormon hcg još uvijek nije tako visok da bi izazvao simptome.. strpite se još koji dan.. sretno..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Pozdrav, da li je ovo ok linija za drugi dan kašnjenja? 🤔😇 https://ibb.co/DCJBWNs
Pozdrav, da li je ovo ok linija za drugi dan kašnjenja? 🤔😇https://ibb.co/DCJBWNs
Da. Čestitam ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Da li je normalno da bolovi u trbuhu nestanu. Tipa, evo sad vec par dana skoro nista ne osjecam, skroz malo, ponekad. Grudi su i dalje pune i bolne na dodir, ali nemam bolova nekih posebnih u trbuhu. Kod gin jos nisam bila, jer tek 1.10. moram zvati da se narucim za taj mjesec, a nije mi jos potvrdjena trudnoca od kako sam dobila pozitivan test. Sada sam po nekom izracunu u 5om tjednu.
Eto, ako je netko imao iskustvo, bila bih zahvalna ako bi odgovorio. Hvala. 😁💕
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Imate iskustva s first singom? Pojavljuje li se evaporacijska? Koliko su pouzdani?
Neću dužiti previše, ukratko, 4. Ciklus nakon poroda(10.06.20) ne očekujem, jedan 30 dana, drugi 39, dns 36 dc, dojim...prije dva dana neki kineski test, trakica, odmah pokazala drugu crtu, ali jako slabo vidljivu, ne mogu ni uslikati kako treba, taj dan popodne first sing (ono gdje je jedan test) opet jedva, jedva vidljiva crtica, jučer prvi jutarnji firs sing trakica neg, dns ga nisam očitala na vrijeme,poslije vidim opet neka svjetla, ali sve mislim da je evaporacijska..
Ako ne dobijem do 40dc pravit ću ponovo test, a do tada samo malo da razmijenimo iskustva i da se nadam, vjerojatno je uzalud, ali dobar je osjećaj 🤦♀️
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
Imate iskustva s first singom? Pojavljuje li se evaporacijska? Koliko su pouzdani?
Neću dužiti previše, ukratko, 4. Ciklus nakon poroda(10.06.20) ne očekujem, jedan 30 dana, drugi 39, dns 36 dc, dojim…prije dva dana neki kineski test, trakica, odmah pokazala drugu crtu, ali jako slabo vidljivu, ne mogu ni uslikati kako treba, taj dan popodne first sing (ono gdje je jedan test) opet jedva, jedva vidljiva crtica, jučer prvi jutarnji firs sing trakica neg, dns ga nisam očitala na vrijeme,poslije vidim opet neka svjetla, ali sve mislim da je evaporacijska..
Ako ne dobijem do 40dc pravit ću ponovo test, a do tada samo malo da razmijenimo iskustva i da se nadam, vjerojatno je uzalud, ali dobar je osjećaj 🤦♀️
a gle mi ne znamo što ti vidiš, pa ti nitko ne može odgovorit. Činjenica je ta dok dojiš da ti ciklusi mogu šetati. Rodila si prije svega par mj. Ja sam dugo dojila i znala je M jednostavno mjesec preskočiti. Imaš slike testova? postavi tu. Da li znas uopće kad si imala O ovaj mj?
👩33g
👨42g
👦4g
Da li je normalno da bolovi u trbuhu nestanu. Tipa, evo sad vec par dana skoro nista ne osjecam, skroz malo, ponekad. Grudi su i dalje pune i bolne na dodir, ali nemam bolova nekih posebnih u trbuhu. Kod gin jos nisam bila, jer tek 1.10. moram zvati da se narucim za taj mjesec, a nije mi jos potvrdjena trudnoca od kako sam dobila pozitivan test. Sada sam po nekom izracunu u 5om tjednu.
Eto, ako je netko imao iskustvo, bila bih zahvalna ako bi odgovorio. Hvala. 😁💕
potpuno normalno.
👩33g
👨42g
👦4g
Neću dužiti previše, ukratko, 4. Ciklus nakon poroda(10.06.20) ne očekujem, jedan 30 dana, drugi 39, dns 36 dc, dojim…prije dva dana neki kineski test, trakica, odmah pokazala drugu crtu, ali jako slabo vidljivu, ne mogu ni uslikati kako treba, taj dan popodne first sing (ono gdje je jedan test) opet jedva, jedva vidljiva crtica, jučer prvi jutarnji firs sing trakica neg, dns ga nisam očitala na vrijeme,poslije vidim opet neka svjetla, ali sve mislim da je evaporacijska..
a gle mi ne znamo što ti vidiš, pa ti nitko ne može odgovorit. Činjenica je ta dok dojiš da ti ciklusi mogu šetati. Rodila si prije svega par mj. Ja sam dugo dojila i znala je M jednostavno mjesec preskočiti. Imaš slike testova? postavi tu. Da li znas uopće kad si imala O ovaj mj?
Rodila sam prije 15 mj , znam za cikluse i sve. Svjesna sam svega. I vjv ništa od toga bar dok ne prestane dojiti. samo me malo zbunio "kinez" s tom drugom crtom. Da nisam to vidjela odmahnula bi rukom i rekla ok, više sreće drugi put..
O ne znam kad mi je nisam ju nikad ni prije osjećala, niti znala, znam da su česti anovulatorni za vrijeme dojenja pa je moguće i to..
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji