Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    10. Ožujak 2021. 17:25

bubi001

Pozdrav cure,
    Naime, imam problema sa štitnjačom i ciklusi su mi doslovce od 25-40dana.
    Kad mi je kasnila menstruacija tjedan dana napravila sam test i bio je negativan. Jučer sam bila kod ginekologice i rekla mi je da ću se oljuštiti i dala mi je duphastone da mi lakše dođe M i poslala da izvadim betu. Danas mi vrag nije dao mira i sad sam popodne napravila test sa onom jeftinom trakicom iz dm-a.

Što mislite o tome ? Jel moguce da ona nije ništa vidjela, i da bi mogla biti biokemijska uskoro jer je crtica blijeda.
    Mogu li mi duphastoni odmoći?

Link slike:https://i.postimg.cc/JzTsjxpM/IMG-20210310-161011.jpg

Ovo je fina i jasna crta, ti si trudna i to lijepo...sad jel ti stvarno kasnila i koliko tesko je reci kad su ti nepravilni ciklusi a samim tim i ovulacija....duphaston ce ti pomoci da se lijepo ugnijezdi plod...😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

bubi001
    10. Ožujak 2021. 20:28

SAYURI

bubi001

Pozdrav cure,
    Kad mi je kasnila menstruacija tjedan dana napravila sam test i bio je negativan. Jučer sam bila kod ginekologice i rekla mi je da ću se oljuštiti i dala mi je duphastone da mi lakše dođe M i poslala da izvadim betu. Danas mi vrag nije dao mira i sad sam popodne napravila test sa onom jeftinom trakicom iz dm-a.

Što mislite o tome ? Jel moguce da ona nije ništa vidjela, i da bi mogla biti biokemijska uskoro jer je crtica blijeda.

Ovo je fina i jasna crta, ti si trudna i to lijepo…sad jel ti stvarno kasnila i koliko tesko je reci kad su ti nepravilni ciklusi a samim tim i ovulacija….duphaston ce ti pomoci da se lijepo ugnijezdi plod…😉

Hvala ti SAYURI,
    baš si me nekak razveselila. Ali neću ništa u naprijed prognozirati. 
    Malo me prestrašila ginekologica jer je rekla da bi trebala procuriti i da ona ne vidi na ultrazvuku ništa. Naravno vidi se jaako zadebljana ovojnica, ali fali mali kružić gestacijske pretpostavljam da su onda 2-3 tjedna u pitanju.
    😄 Vidjet ću sutra po b hcg. 

SAYURI
    10. Ožujak 2021. 22:35

bubi001

SAYURI

bubi001

Pozdrav cure,

Ovo je fina i jasna crta, ti si trudna i to lijepo…sad jel ti stvarno kasnila i koliko tesko je reci kad su ti nepravilni ciklusi a samim tim i ovulacija….duphaston ce ti pomoci da se lijepo ugnijezdi plod…😉

Hvala ti SAYURI,
    Malo me prestrašila ginekologica jer je rekla da bi trebala procuriti i da ona ne vidi na ultrazvuku ništa. Naravno vidi se jaako zadebljana ovojnica, ali fali mali kružić gestacijske pretpostavljam da su onda 2-3 tjedna u pitanju.

Ah ti nesposobni doktori...ne uzimaj sve zdravo za gotovo. Endometrij ti je zadebljan jer trrba biti zadebljan smjestila se bebaca jedna mala 🥰 Bice to dobro..😉
    Ne moze se ni vidjeti jos rano je, vidim po jacini druge crte da ti mozda tek 4 tjedna trudna...samo se opusti, magnezij pij, i javi rezultat bete..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

bubi001
    11. Ožujak 2021. 16:16

SAYURI

bubi001

SAYURI

bubi001

Pozdrav cure,

Hvala ti SAYURI,

Ah ti nesposobni doktori…ne uzimaj sve zdravo za gotovo. Endometrij ti je zadebljan jer trrba biti zadebljan smjestila se bebaca jedna mala 🥰 Bice to dobro..😉
    Ne moze se ni vidjeti jos rano je, vidim po jacini druge crte da ti mozda tek 4 tjedna trudna…samo se opusti, magnezij pij, i javi rezultat bete..

Hi, samo da javim da mi je beta od jucer ujutro 71, a jucer popodne( dakle ne sa jutarnjim urinom) sam radila onaj test sa trakicom. 
    Mislim da je normalno da nista ne vidi na uzvu jos je to dost rano. Sad ne bi dolazila 2 tjedna da se mene pita 😄

SAYURI
    11. Ožujak 2021. 16:54

bubi001

SAYURI

bubi001

SAYURI

bubi001

Pozdrav cure,

Hvala ti SAYURI,

Ah ti nesposobni doktori…ne uzimaj sve zdravo za gotovo. Endometrij ti je zadebljan jer trrba biti zadebljan smjestila se bebaca jedna mala 🥰 Bice to dobro..😉
    Ne moze se ni vidjeti jos rano je, vidim po jacini druge crte da ti mozda tek 4 tjedna trudna…samo se opusti, magnezij pij, i javi rezultat bete..

Hi, samo da javim da mi je beta od jucer ujutro 71, a jucer popodne( dakle ne sa jutarnjim urinom) sam radila onaj test sa trakicom.
    Mislim da je normalno da nista ne vidi na uzvu jos je to dost rano. Sad ne bi dolazila 2 tjedna da se mene pita 😄

Ma odlicna beta 🥰

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

pupetta
    11. Ožujak 2021. 16:58

SAYURI

Angel1007

SAYURI

Angel1007

https://ibb.co/M7M3F6k evo

Neispravan test ili neispravno uradjen…nema ni kontrolne linije🤨
    Ponovi opet sa nekim kvalitetnijim…sretno🤞🤞

Može biti da sam neš krivo, pa mi dalo lažnu nadu, jer napravila sam test i ujutro, kontrolna se jasno vidi, al, za trudnoću ništa…. A kasni već 4 dana🤔 da li je prerano raditi testove? Ako ne dođe menga ovaj tj ili nešto, zovem dr u pon🥴🤷‍♀️

Ako ti kasni 4 dana bilo koji test bi pokazao jasnu drugu liniju da si trudna…nazalost mislim da nisi trudna, vise srece sljedeci ciklus 🤞🤞

Samo zelim napisati da ne mora znaciti da nisi trudna ako je test negativan 4 dana nakon kasnjenja. Meni je bio pozitivan tek 6. dan kasnjenja (prethodno sve negativno) i na kraju se na prvom pregledu ispostavilo da mi je ovulacija kasnila. Tako da svega ima, iako nije pravilo naravno. Pisem ovo iz razloga da znas da nista nije gotovo dok eventualno ne dobijes mestruaciju. Sretno! 😊

Baby P 03/21 💙

Sunny30
    11. Ožujak 2021. 17:12

Pozdrav, ja i partner dugo želimo bebu, i nakon mnogo negativnih testova, pojavio nam se tračak nade. Da li i vi mislite da je moguća trudnoća? 

SAYURI
    11. Ožujak 2021. 17:29

Sunny30

Pozdrav, ja i partner dugo želimo bebu, i nakon mnogo negativnih testova, pojavio nam se tračak nade. Da li i vi mislite da je moguća trudnoća?

Slika??

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Angel1007
    12. Ožujak 2021. 23:53

pupetta

SAYURI

Angel1007

SAYURI

Angel1007

https://ibb.co/M7M3F6k evo

Neispravan test ili neispravno uradjen…nema ni kontrolne linije🤨
    Ponovi opet sa nekim kvalitetnijim…sretno🤞🤞

Može biti da sam neš krivo, pa mi dalo lažnu nadu, jer napravila sam test i ujutro, kontrolna se jasno vidi, al, za trudnoću ništa…. A kasni već 4 dana🤔 da li je prerano raditi testove? Ako ne dođe menga ovaj tj ili nešto, zovem dr u pon🥴🤷‍♀️

Ako ti kasni 4 dana bilo koji test bi pokazao jasnu drugu liniju da si trudna…nazalost mislim da nisi trudna, vise srece sljedeci ciklus 🤞🤞

Samo zelim napisati da ne mora znaciti da nisi trudna ako je test negativan 4 dana nakon kasnjenja. Meni je bio pozitivan tek 6. dan kasnjenja (prethodno sve negativno) i na kraju se na prvom pregledu ispostavilo da mi je ovulacija kasnila. Tako da svega ima, iako nije pravilo naravno. Pisem ovo iz razloga da znas da nista nije gotovo dok eventualno ne dobijes mestruaciju. Sretno! 😊

Pa evo 6 dan i ništa, zvala sam ginekologa, izbacuje me s linije,zauzeto a taman sam išla i na posao. Pitam se ako ne dobijem sad za vikend, dal da još jedan test napravim u pon? Čitala sam po netu, očito ima svakakvih slučajeva, da testovi pokažu neg, pa ipak pozitivno.. Baš sam napuhana, trbuh, prsa,pojačan osjet njuha, slabo mi, vuče na povraćanje... Sad ni sama ne znam jel trudnoća ili ipak neš drugo?? . Daj bože da je +, a ako i nije više sreće drugi put... 

• Mrvica123
    14. Ožujak 2021. 14:50

Pozdrav svima,nova sam na forumu. 
    Naime, od prošle godine radimo na bebici i dosad nažalost ništa. Ciklus mi je po kalendaru što imam na aplikaciji oko 33 dana. Imala sam redovno dosad. Zadnja 2 mjeseca sam imala po 2 daba prije menstruacije. Poslije zadnje menstruacije koja je bila 7.2., sam počela piti macinu travu ,pila sam je do ovulacije(po kalendaru koja je bila 26.2) sad da li je to tačno ne mora značit,moguće je da mi varira, jer inače nisam imala baš redovne menstruacije osim zadnjih par mjeseci. 

Po kalendaru bi trebala dobit u petak 12.3 i još nisam. 
    Dans ujutro 2 dan kašnjenja menstr.radila sam test firstsign i ništa nije prikazalo, druge crtice nije na vidiku bilo.

Da li mislite da sam prerano uradila test?

Inače kad trebam dobit grudi me bole , a sad ovih dana osjećam samo da su malo punije al me ne bole. Kičma me boli ako duže stojim il hodam i to skroz nisko gdje je stražnjica, par puta sam imala probadanja u jajnicima i malom stomaku. 

Mislila sam radit opet test u utorak al uzeti clearblue.

Hvala vam unaprijed :* 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.