Bok.
22.7. zadnja menstruacija. U vrijeme plodnih dana nezaštićeni spolni odnosi. Sljedeća očekivana menstruacija 19.8. Danas popodne napravila test. Na mjestu gdje se treba pojaviti druga crta ista se počela nazirati ali ne cijelom dužinom, vec samo na vršku testa.
Iskusne mame,molim za vaše mišljenje dali se radi o pozitivnom testu? :)
Jos kad bih znala objaviti sliku
Učitajte sliku na ovu stranicu, https://imgbb.com/, pa kopirate link te ga zaljepite ovdje u chat.

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
sta vi kazete
Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
sta vi kazete
Ponovite test ili izvadite betu iz krvi 🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
sta vi kazete
Ponovite test ili izvadite betu iz krvi 🤞
Sutra planiram ponoviti, nadam se da ce biti plusic
Dobar dan, zadnja menstruacija 13.7., test bio pozitivan 14.8. (Clearblue s tjednima pokazao 1-2), jutros krvavi iscjedak bez daljnjeg krvarenja, napravila trakasti test nakon toga koji je pokazao da je negativan. Ne znam sto sad to treba znaciti? Iako sumnjam da je biokemijska.. :( je li se nekom slicno dogodilo,a da je ipak bila trudnoca
Koji su simptomi spontanog pobacaja/biokemijske trudnoce? Boli li stomak vise nego menstruacija kada je biokemijska trudnoca? Jer ja nemam nikakve velike grceve, osjetim neke blage grceve, skoro neprimjetne.
Pozdrav svima, nova sam ovdje 😊
Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i danas 16.08. osjećam čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3.
Što vi mislite? 😊
Samo Testovi cure.
Svaki dan.
Ako je negativan do menstruacije -velika vjerojatnost je da je negativan.
Ako menstruacija kasni samo ponoviti test svaka 2 dana.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji