Meni je termin (ne znam je li to prerano pošto sam u 8. tjednu), ali rekla je ginekologica da bi termin trebao biti 10. 12. Svima ostalima puno sreće!!! I što bezbolniji porod!
Evo i ja se pridruzujem,danas sam se registrirala na klokanicu.Moj termin za rodjenje je 04.09.
Imam jedno pitanje ako me tko moze umiriti bila bi jako zahvalna.Sad sam u 21 tjednu trudnoce, prvorotkinja sam i ne osjetim jos bebu da se mice,a rekli su mi da prvorotkinje osjete oko 20-og tjedna, pa me sad to vec pocelo opterecivat.
Imam li razloga za brigu.
dobrodosle sve nove trudnjace!!
Ira, ja sam usla u 19.tj., a prije sam citala kako su neke trudnice vec u 17.i 18.tj.osjetile leptirice, ali ja jos uvijek ne osjecam nista pa mislim da je to jako individualno kod svakoga, iako jedva cekam taj trenutak jer je stvarno neobicno ovako :)
Mislim da nemaš razloga za brigu, kod nekoga bude ranije, kod nekoga kasnije. Kažu da dosta ovisi o tome jel posteljica straga ili sprijeda, te o kilaži žene. Ja sam osjetila u 17. tjednu i mama me uvjeravala da je to nemoguće ili da sam više trudna, bar mjesec dana više!
dobro dosle nove cure...
ira i po mojem misljenju se ne trebas previse opterecivati s time... ali svakako bi savjetovala doktora u slucaju da ne osjetis bebicu jos koji tjedan... javi ako se bebica pokrene...
Laura 21.08.2014 :-*
Evo da se javim! Termin je bio 30.04. princeza se rodila 03.05. 3.200 g i 47 cm!
Pozdrav svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji